|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:52 am
Ibris Ale mimo wszystko, jak zaczelam Naruto ogladac... no to mnie wciagnelo razz Tyle, ze jak sie przestanie sciagac epsy, to pozniej czlowiekowi do tego ciezko wrocic. Bardziej polecam Hagaren albo Bleach ^^ no ... fajnie ... stare moze mi jeszcze wyslesh to poczta ... ile to ma cd question no bo wiesh ... troszke dlugo sie sciaga a ja mam jush dluga liste zyczen i zazalen .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:56 am
Addik Ibris Ale mimo wszystko, jak zaczelam Naruto ogladac... no to mnie wciagnelo razz Tyle, ze jak sie przestanie sciagac epsy, to pozniej czlowiekowi do tego ciezko wrocic. Bardziej polecam Hagaren albo Bleach ^^ no ... fajnie ... stare moze mi jeszcze wyslesh to poczta ... ile to ma cd question no bo wiesh ... troszke dlugo sie sciaga a ja mam jush dluga liste zyczen i zazalen .. xd Pff.. a ja mam cala wiecznosc na sciaganie anime, jakiegos emule i torrenty + neo. Sciagam, ogladam, wywalam... a potem przegrywam od znajomych XD Pzt. Hagaren [FullMetal Alchemist] hmh... no ponad 50epkow ma na pewno. I nie wiem czy seria juz skonczona czy nie. Bleach wychodzi caly czas, ostatnio stanelo na ok 30ep. Przyjmujac, ze na cd wchodza 3-4 odcinki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:56 am
Addik Ibris Ale mimo wszystko, jak zaczelam Naruto ogladac... no to mnie wciagnelo razz Tyle, ze jak sie przestanie sciagac epsy, to pozniej czlowiekowi do tego ciezko wrocic. Bardziej polecam Hagaren albo Bleach ^^ no ... fajnie ... stare moze mi jeszcze wyslesh to poczta ... ile to ma cd question no bo wiesh ... troszke dlugo sie sciaga a ja mam jush dluga liste zyczen i zazalen .. xd ja mam aktualnie 5 dvd z naruto po 25 odcinkow na plycie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:12 am
Ibris 4Haku Co tu dużo m�wić Naruto jest świetny i wciąga. Jeżeli ktoś zaczoł oglądać i p�źniej przestaje to pr�buje sie dowiedzieć co było w dalszych odcinkach(tak było w moim przypadku). Moją ulubioną postacią jak łatwo się domysleć jest Haku ale i Kimamaro jest świetny Kimimaro, a owszem - mily pan ^^ Ale Itachi, Jiraiya xd Mrau! Gaara to jest gościu! a z pań to Temari i TenTen!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:13 am
opcy Ibris 4Haku Co tu dużo m�wić Naruto jest świetny i wciąga. Jeżeli ktoś zaczoł oglądać i p�źniej przestaje to pr�buje sie dowiedzieć co było w dalszych odcinkach(tak było w moim przypadku). Moją ulubioną postacią jak łatwo się domysleć jest Haku ale i Kimamaro jest świetny Kimimaro, a owszem - mily pan ^^ Ale Itachi, Jiraiya xd Mrau! Gaara to jest gościu! a z pań to Temari i TenTen! ^_____^ I jeszcze Shika calkiem calkiem... a z pan... hmh, nie bede oryginalna - Tsunade xd (i Kin jeszcze...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:17 am
Taa Gaara jest świetny choć stracił troche zeswego uroku gdy mu się psychika naprawiła. Za to Temari jest świetna ten jej wachlarz miodzik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:20 am
Taa Gaara jest świetny choć stracił troche zeswego uroku gdy mu się psychika naprawiła. Temari jest świetna ten jej wachlarz miodzik xd . Znakomity jest także Oro choć to zła postać ale jego techniki są świetne . Też bym chciał umieć przywracać zmarłych do życia i panowąć nad nimi już nigdy wiecej nie musiałbym lekcji odrabiać hehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:23 am
4Haku Taa Gaara jest świetny choć stracił troche zeswego uroku gdy mu się psychika naprawiła. Za to Temari jest świetna ten jej wachlarz miodzik xd cichoooo gonk skonczylem na ok 75epku i musze nafdrobic...niestety amm tylko do 90ktoregos od chrisa... a co do Gaary to tak mi sie koles podoba ze nie moglem sobie przejsc obok nieog obojetnie no i stalo sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:24 am
Orochimaru mi sie szalenie podobal, ale jakos tak... hmh, nooo zmenil sie ==' To juz nie jest ten sam Oro, ktory byl... A w ogole, to ja mam slabosc do czarnych charasow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:20 am
Nie Rock Lee jest najleprzy. Chlop wymiata jak nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:10 am
niezle...to twoje opcy eek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:36 am
ostatnio na hyperze leci great teacher onizuka. moze ktos oglada? wink ja sporo przegapilam bo nic o tym nie wiedzialam. myslalam ze po raz setny powtarzaja fushigi yuugi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|