|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 5:02 am
ichabot wicked que.en CO!? eek Muse na 34 miejscu? a jakieś głupie pedałki z Tokio Hotel na pierwszym? no kurnia! Muse KoRn'a przebił... ludzie, armagrdon nadchodzi, ja wam mówię stare
... niieee... nie mogę tego przeboleć... RHCP, BFS, Slipknot, KoRn, Nirvana i inne... no, IRON MAIDEN na 85!?
uh crying My nic nie mozemy zrobic na takie glosy, bo to nie jest konkurs najlepszych zespolow, tylko najbardziej popularnych zespolow, BO PRZECIEZ KAZDY WIE ZE RHCP,IRON MAIDEN, GUNS N' ROSES, METALLICA TO KLASYKA I TO TE ZESPOLY BEDA SLUCHANE JESZCZE DLUGI CZAS, A tokio hotel PRZEMINIE JAK DISCO POLO. evil ekhem... niestety disco polo nie przemineło( odradza sie cyklicznie tak w okolicach lata niedaleko nadmorskich kurortów gdzie ludzie nastawieni na mało aktywny odpoczynek oczekuja jakiejś nie zaskomplikowanej muzyki i okazji do zgromadzenia wieczorowa pora zjaranych słoncem dnia tyłkow, co daje im poczucie powrzechnej akceptacji i poczucie wspolnoty) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:43 am
Weźcie się odwalcie od disco polo, każdy z Was tego słuchał pałki jedne i na pewno jeszcze pamięta mnóstwo textów i by zawył po kilku piwkach jakby to puścili.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:49 am
A ja przyznam szczerze, że bawić sie przy disco polo lubię. Dla jaj. Chociaż lepiej się bawię przy jrocku (i słucahm też). Bo disco polo to tylko taka muzyka na imprezy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:51 am
ja nie słuchałam disco polo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:53 am
baby-kid ja nie słuchałam disco polo stare może za młoda byłaś... to z 10 lat temu modne było, jak nie więcej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 7:43 am
więcej nawet niż 10 lat, ech, wspomnień czar whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:18 am
a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted
a teraz uwaga wszyscy, będę płakać:
BUUUUUHUUUUUUHUUUU-CHLIP!
co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =) 127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple
no... no... no co to jest?!
To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin 2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:22 am
takie podsumowania są z lekka niesmaczne. bez wypowiedzi i komentarza. nikt mi nie wmówi, że umalowany osiemnastolatek czy zajebisty pan Dżared Leto są lepsi od muzycznego geniuszu potrafiących coś Zeppelinów, charyzmy Morrisona czy chociażby takiego klasyku - giganta, jak Pink Floyd. zresztą o każdym miejscu mogłabym napisać, co takiego "pięknego" myślę.ale w sumie po co? ważne to, co my mamy w serduszku i głowie, a nie nastoletnie fanki w majtkach (dosłownie) *nie żebym ja jakaś stara była, bo siedemnastki jeszcze nie rozpoczęłam cały czas.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:26 am
Daedhel a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted a teraz uwaga wszyscy, będę płakać: BUUUUUHUUUUUUHUUUU- CHLIP!co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =) 127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple no... no... no co to jest?! To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh nie, to miało być: 1. Dir En Grey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:28 am
Andareen Daedhel a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted a teraz uwaga wszyscy, będę płakać: BUUUUUHUUUUUUHUUUU- CHLIP!co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =) 127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple no... no... no co to jest?! To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh nie, to miało być: 1. Dir En GreyDEGa, jak już Ci kiedyś chyba wspominalam, nie lubie, ale mam sentyment do malego Kyo i chlopakow xp pare lat na nich poswiecilam^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:12 pm
o Boze.. co za popier*olona lista.. LP na 18?! za GC? nosz kruwa (taka muu!)! evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:14 pm
tynek Andareen Daedhel a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted a teraz uwaga wszyscy, będę płakać: BUUUUUHUUUUUUHUUUU- CHLIP!co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =) 127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple no... no... no co to jest?! To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh nie, to miało być: 1. Dir En GreyDEGa, jak już Ci kiedyś chyba wspominalam, nie lubie, ale mam sentyment do malego Kyo i chlopakow xp pare lat na nich poswiecilam^^ mały Kyo xDDDDDD. jak to brzmi. a czemu juz ich nie lubisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:46 pm
Daedhel a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted a teraz uwaga wszyscy, będę płakać: BUUUUUHUUUUUUHUUUU- CHLIP!co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =)127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple no... no... no co to jest?! To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh I o to chodzi twisted Mhrok i dhark twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 1:34 am
ichabot wicked que.en CO!? eek Muse na 34 miejscu? a jakieś głupie pedałki z Tokio Hotel na pierwszym? no kurnia! Muse KoRn'a przebił... ludzie, armagrdon nadchodzi, ja wam mówię stare
... niieee... nie mogę tego przeboleć... RHCP, BFS, Slipknot, KoRn, Nirvana i inne... no, IRON MAIDEN na 85!?
uh crying My nic nie mozemy zrobic na takie glosy, bo to nie jest konkurs najlepszych zespolow, tylko najbardziej popularnych zespolow, BO PRZECIEZ KAZDY WIE ZE RHCP,IRON MAIDEN, GUNS N' ROSES, METALLICA TO KLASYKA I TO TE ZESPOLY BEDA SLUCHANE JESZCZE DLUGI CZAS, A tokio hotel PRZEMINIE JAK DISCO POLO. evil Amen bracie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 3:01 am
powiedzmy sobie prawdę... chyba wszystko jest lepsze od Tokio Fotel... koniec TH = koniec obłudnego imoł... :/ TO sobie poczytajcie... ZAŁAMKA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|