|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:18 am
ożesz xp *macha swietlnym mlecz...eeerrr...mieczem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:20 am
tynek ożesz xp *macha swietlnym mlecz...eeerrr...mieczem* ostrożnie z tym mieczykiem, bo komuś krzywda się stanie! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:27 am
tynek, adiki ci spod płaszcza wystają. jak to tak można, moja ważna podwładna, a nie nosi sie na czarno rolleyes
"Idziesz zmienić adiki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 3:11 am
Yajo No własnie masakra, otakizm totalny, parajona maniakalna i mania paranoiczna. Znaczy SW same w sobie nie sa złe, ale to co ludzie wyrabiali, brrr... *drgawki* ale tak chyba jest z kazda wieksza pozycja... zawsze znajda sie swiry. May the Force be with you, my young friend xd swoja droga dalabym sporo za miecz swietlny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:10 am
Zjazdy "Star Treka" to był pikuś przy tym xD Poza tym SW jest wyjątkowe, bo to od nich zaczęło się fanowskie szaleństwo. I to jest przerażające - nigdy wczesniej świat czegoś takiego nie widział.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:19 am
dalej nie jarze.. co jest zlego w tym, ze sie chodzi przebranym za Mistrza Jedi i drze jakies "may the Force be with you, my young apprientice" czy jakos tak...? chyba, ze robili komus krzywde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:02 am
Wilkus... *załamuje rączki* A wiesz, ze SW rzeczywiście zmieniło świat? Uświaodm to sobie mój młody padawanie, uświaodm sobie, no uświadom, uswiadamiaj se... *robi jakies nieokreslone ruchy rączką* Hm, chyba musze to jeszcze poćwiczyć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:06 am
Yajo Wilkus... *załamuje rączki* A wiesz, ze SW rzeczywiście zmieniło świat? Uświaodm to sobie mój młody padawanie, uświaodm sobie, no uświadom, uswiadamiaj se... *robi jakies nieokreslone ruchy rączką* Hm, chyba musze to jeszcze poćwiczyć xp rofl *wyciąga ręce przed siebie i maszeruje ruchem żołnierzyka nakręcanego na kluczyk, mrucząc bezmyślnie* jestem okrągłym omletem... jestem okrągłym omletem... jestem okrągłym omletem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:15 am
Dupa a nie moc, tradycyjne metody przekonywania do swoich racji sa lepsze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:16 am
Yajo Dupa a nie moc, tradycyjne metody przekonywania do swoich racji sa lepsze stare jestem okrągłym omletem... jestem okrągłym omletem... jestem okrągłym omletem... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:19 am
Kaaaaaajaaa, obiad exclaim *woła swojego psa* Ona jest prawie wszystkożerna, ale wyroby mleczne to akurat lubi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:22 am
Yajo Kaaaaaajaaa, obiad exclaim *woła swojego psa* Ona jest prawie wszystkożerna, ale wyroby mleczne to akurat lubi. hmmm? omlety się z yajek robi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:52 am
ja jestem alienowate yajko, więc raczej odradzam, bo Krysi moze coś odwalić (Krysia - Królowa Matka)  Moje sliczności 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 7:20 am
Pakt na Bakurze jest dobry. Mam jeszcze średniawe opowiadanka w jednym tomie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 7:45 am
Yajo Wilkus... *załamuje rączki* A wiesz, ze SW rzeczywiście zmieniło świat? Uświaodm to sobie mój młody padawanie, uświaodm sobie, no uświadom, uswiadamiaj se... *robi jakies nieokreslone ruchy rączką* Hm, chyba musze to jeszcze poćwiczyć xp a chociaz na lepsze? rany, jak ja nienawidze mojego imienia stare /nie nie wilkus, tego normalnego niby/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|