|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 9:45 am
A ja wogóle nie obczajam o co w tym chodzi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 12:25 pm
Yajo A ja wogóle nie obczajam o co w tym chodzi rofl bo jestes jaykiem xD mojej kasy tez nie dostana...kupowac kase za kase? bez przesady...wole zbierac goldy ae przynajmniej zaoszczedze troche i kupie pare rzeczy za tego "kaszaka"...szkoda tylko ze nie mozna przesylac...przydaloby sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 12:33 pm
czuję się zniewazona ze wzgledu na moją przynależnośc do yajek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 1:48 am
Yajo czuję się zniewazona ze wzgledu na moją przynależnośc do yajek stare wybacz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 5:14 am
seksizm, rasizm, wymuszanie, molestowanie i zabieranie w bialy dzien z tym cashem calym >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 8:52 am
Co innego marnowac czas (przeciez mamy wakacje), a co innego pieniadze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 8:55 am
Maris274 Yajo czuję się zniewazona ze wzgledu na moją przynależnośc do yajek stare wybacz 3nodding *namysla się* wybaczam. Ale nastepnym razem juz nie będzie tak łatwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 10:33 am
W ZYCIU nie wydam realnej kasy na Gaje! (no chyba ze Nitemare Clips - w Gaia Store - czy cus razz ) a to z Cashem jest glupie bo nie mozna trejdowac jak normalnej kasy sad zreszta 25 Cash = 1500 gold co nie jest znowu tak duzo i takie oplacalne, IMHO.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:02 pm
Brak mozliwosci trejdowania pewnie wymyslili dlatego, zeby osoby majace duzo mulkow nadmiernie sie nie wzbogacily. :/ Jedyny plus, ze chociaz jedna rzecz dzieki tym darmowym 25-ciu monetom dostajemy jak gdyby za darmoche.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:04 pm
no tak, te plus minus 1500 golda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:20 pm
to w sumie jest zrozumiale, ale ze tak powiem... to chyba nie ich interes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 1:33 am
Alez jak najbardziej ich interes mrgreen Juz widze te niecierpliwe dzieciaki, ktorym nie chce sie zbierac golda, jak wierca rodzicom dziure w brzuchu zeby kupili im troche cashu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:25 am
Ej no, w koncu utrzymanie takiego servera troszku kosztuje, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:42 am
Jasne, ale na listach i tak pewnie sporo zarabiaja, zwazywszy na to ze kupuja je nie tylko amerykanie (a to w koncu niemaly kraj). wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|