|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:53 am
Evil123Angel o... przeczytałam, kto będzie żoną Potter'a eek szok eek Zgaduję, albo Ginny, albo Hermina, albo Cho xD xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:54 am
no chyba ze Ron ale to juz inna bajka rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:02 am
suicunka Evil123Angel o... przeczytałam, kto będzie żoną Potter'a eek szok eek Zgaduję, albo Ginny, albo Hermina, albo Cho xD xD wyslac Ci PM'a z odpowiedzia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:37 am
Evil123Angel suicunka Evil123Angel o... przeczytałam, kto będzie żoną Potter'a eek szok eek Zgaduję, albo Ginny, albo Hermina, albo Cho xD xD wyslac Ci PM'a z odpowiedzia? Nom, jak chcesz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:43 am
Przeciez to oczywiste, ze Potter poslubi DRACO MALFOYA twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:09 am
Zimtca Przeciez to oczywiste, ze Potter poslubi DRACO MALFOYA twisted a Remus Syriusza i będą, kurwa, SZCZĘŚLIWI!!! crying crying a wiecie jaka para mnie najbardziej jara (oprócz SyrixRemi)? Draco Malfoy i Hermiona Granger whee słodkie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:33 am
ZebraDeath Zimtca Przeciez to oczywiste, ze Potter poslubi DRACO MALFOYA twisted a Remus Syriusza i będą, kurwa, SZCZĘŚLIWI!!! crying crying a wiecie jaka para mnie najbardziej jara (oprócz SyrixRemi)? Draco Malfoy i Hermiona Granger whee słodkie! nom cos czuje ze to pasuje rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:50 am
ZebraDeath Zimtca Przeciez to oczywiste, ze Potter poslubi DRACO MALFOYA twisted a Remus Syriusza i będą, kurwa, SZCZĘŚLIWI!!! crying crying a wiecie jaka para mnie najbardziej jara (oprócz SyrixRemi)? Draco Malfoy i Hermiona Granger whee słodkie! Zebra... Syriusz przecież nie żyje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 6:05 am
suicunka ZebraDeath Zimtca Przeciez to oczywiste, ze Potter poslubi DRACO MALFOYA twisted a Remus Syriusza i będą, kurwa, SZCZĘŚLIWI!!! crying crying a wiecie jaka para mnie najbardziej jara (oprócz SyrixRemi)? Draco Malfoy i Hermiona Granger whee słodkie! Zebra... Syriusz przecież nie żyje gonk Jak nie jak tak ZYje Zyje ( nie mow nic Zebrze dla nas bedzie wiecznie zyw )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 6:11 am
Mirwais suicunka ZebraDeath Zimtca Przeciez to oczywiste, ze Potter poslubi DRACO MALFOYA twisted a Remus Syriusza i będą, kurwa, SZCZĘŚLIWI!!! crying crying a wiecie jaka para mnie najbardziej jara (oprócz SyrixRemi)? Draco Malfoy i Hermiona Granger whee słodkie! Zebra... Syriusz przecież nie żyje gonk Jak nie jak tak ZYje Zyje ( nie mow nic Zebrze dla nas bedzie wiecznie zyw )Hmmm... nie przekonałeś mnie crying SYRIUSZ NIE ŻYJE JUŻ OD PIĄTEJ CZĘŚCI I NIE OSZUKUJMY SIĘ..... *wybiega z płaczem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 6:22 am
suicunka Mirwais Jak nie jak tak ZYje Zyje ( nie mow nic Zebrze dla nas bedzie wiecznie zyw )Hmmm... nie przekonałeś mnie crying SYRIUSZ NIE ŻYJE JUŻ OD PIĄTEJ CZĘŚCI I NIE OSZUKUJMY SIĘ..... *wybiega z płaczem* *biegnie popłakac z suicinką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 6:53 am
Mroovecka suicunka Mirwais Jak nie jak tak ZYje Zyje ( nie mow nic Zebrze dla nas bedzie wiecznie zyw )Hmmm... nie przekonałeś mnie crying SYRIUSZ NIE ŻYJE JUŻ OD PIĄTEJ CZĘŚCI I NIE OSZUKUJMY SIĘ..... *wybiega z płaczem* *biegnie popłakac z suicinką* jak mozesz nie wiezyc ze Syriusz zyje okrutnico crying łamisz mi serce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 7:02 am
Najlepsza para to ojciec Malfoya i Snape. Tak wiele ich przeciez laczy heart
Syriusz zyje, widzialam go w zeszlym tygodniu w Poznaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 7:12 am
Zimtca Najlepsza para to ojciec Malfoya i Snape. Tak wiele ich przeciez laczy heart Syriusz zyje, widzialam go w zeszlym tygodniu w Poznaniu. We wrocku byl tylko przejazdem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 8:32 am
Ayah_TheMetalMania Zimtca Najlepsza para to ojciec Malfoya i Snape. Tak wiele ich przeciez laczy heart Syriusz zyje, widzialam go w zeszlym tygodniu w Poznaniu. We wrocku byl tylko przejazdem rolleyes a to cham, na kujawy już nie zajrzał razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|