Ktora para wg Ciebie jest najmniej dobrana: |
1. Baranina i Degenerat |
|
10% |
[ 3 ] |
2. Omega Sun i Kukus |
|
26% |
[ 8 ] |
3. Omega Sun i Aidanna |
|
6% |
[ 2 ] |
4. Omega Sun i Valter |
|
16% |
[ 5 ] |
5. BeeWolf i Opcy |
|
6% |
[ 2 ] |
6. Aidanna i Ozzwald |
|
33% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 30 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 12:21 pm
Milo mi poinformowac, ze znalazla sie kolejna osoba chcaca dobrowolnie dofinansowac konkurs. Tym samym nagroda wynosi juz 3000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:26 pm
opcy moze mi kogos znajdziecie? moglbys wystapic jedynie z samym sobą bo my wszyscy cie tu... liebe o! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:42 pm
Omega Sun Sadzac po dotychczasowych zgloszeniach musze przyznac, ze ja chyba do nikogo nie pasuje xd pasujesz... ale jeszcze nie wiemy do kogo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:44 pm
Lavagetas_heqetai opcy moze mi kogos znajdziecie? moglbys wystapic jedynie z samym sobą bo my wszyscy cie tu... liebe o! mrgreen no, ja najczęściej w tych wyuzdanych ciuszkach... *mrau*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:45 pm
Lavagetas_heqetai opcy moze mi kogos znajdziecie? moglbys wystapic jedynie z samym sobą bo my wszyscy cie tu... liebe o! mrgreen taaa.. opczy i pafnuc...  jak znajde chwile to dorysuje im fartuszki.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:48 pm
Kukus Lavagetas_heqetai opcy moze mi kogos znajdziecie? moglbys wystapic jedynie z samym sobą bo my wszyscy cie tu... liebe o! mrgreen no, ja najczęściej w tych wyuzdanych ciuszkach... *mrau* taa lateksowych stringach heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 2:48 pm
Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai opcy moze mi kogos znajdziecie? moglbys wystapic jedynie z samym sobą bo my wszyscy cie tu... liebe o! mrgreen no, ja najczęściej w tych wyuzdanych ciuszkach... *mrau* taa lateksowych stringach heart albo tym skórzanym kostiumiku, w którym wystąpił na moich urodzinach gdy tańczył na rurce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 12:36 pm
Mamy juz polmetek zgloszen. W puli nagrod, dzieki sponsorom, sa juz 3000goldow. Przypominam, ze udzial w konkursie jest bezplatny.
Zachecam do dalszych zgloszen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:38 am
O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD
No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:48 am
Delein the Wildest O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen ugryzł cię ktoś kiedyś w tę dziczyźnianą dupkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:51 am
Kukus Delein the Wildest O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen ugryzł cię ktoś kiedyś w tę dziczyźnianą dupkę? A co, nie jadles sniadania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:54 am
Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen ugryzł cię ktoś kiedyś w tę dziczyźnianą dupkę? A co, nie jadles sniadania? tak szczerze powiedziawszy, to nie jadłem jeszcze. wczoraj była kaczka w pomarańczach, to dziś może być dziczyzna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:56 am
Kukus Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen ugryzł cię ktoś kiedyś w tę dziczyźnianą dupkę? A co, nie jadles sniadania? tak szczerze powiedziawszy, to nie jadłem jeszcze. wczoraj była kaczka w pomarańczach, to dziś może być dziczyzna domokun Rozczaruje cie, neiwiele ze mnie pozywnego mieska bys mial... ok, nie ciagne offtopa juz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:07 am
Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen ugryzł cię ktoś kiedyś w tę dziczyźnianą dupkę? A co, nie jadles sniadania? tak szczerze powiedziawszy, to nie jadłem jeszcze. wczoraj była kaczka w pomarańczach, to dziś może być dziczyzna domokun Rozczaruje cie, neiwiele ze mnie pozywnego mieska bys mial... ok, nie ciagne offtopa juz... znaczy się, że tyłek jest otłuszczony i o słabej budowie mięśniowej? też już kończę offtop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:05 am
Delein the Wildest O ja pierdziu ale wy macie fantazje xD No ale Omi wymiata, widzisz Szefowa, ilu masz kandydatow? Nie zginiesz z samotnosci mrgreen taaaaa xd Moze tez chcesz kogos zglosic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|