|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:10 pm
Baranina ZebraDeath Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl i czego sie cieszysz? xp bo zycie jest piekne! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 2:04 pm
Jukatan Baranina ZebraDeath Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl i czego sie cieszysz? xp bo zycie jest piekne! 4laugh a cycki okrągłe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 2:08 pm
Baranina Jukatan Baranina ZebraDeath Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl i czego sie cieszysz? xp bo zycie jest piekne! 4laugh a cycki okrągłe to zalez jakie. stare baby maja obwisle ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 12:16 am
Andareen Baranina Jukatan Baranina ZebraDeath Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl i czego sie cieszysz? xp bo zycie jest piekne! 4laugh a cycki okrągłe to zalez jakie. stare baby maja obwisle ninja murzynki tez ale na razie zycie jest piekne! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 5:50 am
Andareen Yajo Valter dostawca się wkurzył i mnie "odłączył" ... więc zostałem bez neta. Nie wiem kiedy uda mi się namówić starszych na neostrade Jak to Cie "odłączył"? stare A neostrada śmierdzi :XP: ja mam neostradę i odkąd zlikwidowali limity, to jestem zadowolona. To tylko taka zmyła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 8:57 am
Yajo Andareen Yajo Valter dostawca się wkurzył i mnie "odłączył" ... więc zostałem bez neta. Nie wiem kiedy uda mi się namówić starszych na neostrade Jak to Cie "odłączył"? stare A neostrada śmierdzi :XP: ja mam neostradę i odkąd zlikwidowali limity, to jestem zadowolona. To tylko taka zmyła xp tylko jedna rzecz mnie wkurza. nie dziala mi upload na sendspejsy, megaaploldy, mediafajery i tym podobne strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 10:28 am
No to serio wkurzające. Bo np. ja to cały czas robię rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 10:38 am
Yajo No to serio wkurzające. Bo np. ja to cały czas robię rolleyes no, ja czasem kolezanke prosze o to... bo czesto chce komus cos zaladowac co mam na dysku, a mam takie pliki, ktore sa trudno dostepne i czesto nie mam jak >.<. bo nie wszyscy maja soulseeka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:43 am
No widzisz, neostrada śmierdzi rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:52 am
Yajo No widzisz, neostrada śmierdzi rolleyes ale nie wiem czy to wina neta, czy kompa rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 8:24 am
Neta, bo to od niego zależy czy sie połączy z serverem i z jaką szybkością będzie upload leciał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:38 am
Yajo Neta, bo to od niego zależy czy sie połączy z serverem i z jaką szybkością będzie upload leciał. w takim razie neostrada ssie >________< ale nie mam do wyboru zadnego innego rozsadnego neta, bo aster jest dreogi, poza tym nic nie mam do wyboru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:38 am
Andareen Yajo Neta, bo to od niego zależy czy sie połączy z serverem i z jaką szybkością będzie upload leciał. w takim razie neostrada ssie >________< ale nie mam do wyboru zadnego innego rozsadnego neta, bo aster jest dreogi, poza tym nic nie mam do wyboru... a ja powiem że neostrada nie jest zła ... dupny jest tylko modem który dają ... i to właśnie trzeba wymienić ;p Ps. WRÓCIŁEMniewiuem na jak długo ... ale mam nadzieje że conajmniej na jakiś dłuższy czas. Wczoraj nie było prądu na osiedlu i prawdopodobnie gościowi od którego "porzyczam" net zresetował sie modem i wyłączyły sie zabezpieczenia... mam nadzieje że sie nie skapnie . xd ps2. Negocjacje ze starszą o neostrade wciąż trwają sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:41 am
Valter Andareen Yajo Neta, bo to od niego zależy czy sie połączy z serverem i z jaką szybkością będzie upload leciał. w takim razie neostrada ssie >________< ale nie mam do wyboru zadnego innego rozsadnego neta, bo aster jest dreogi, poza tym nic nie mam do wyboru... a ja powiem że neostrada nie jest zła ... dupny jest tylko modem który dają ... i to właśnie trzeba wymienić ;p Ps. WRÓCIŁEMniewiuem na jak długo ... ale mam nadzieje że conajmniej na jakiś dłuższy czas. Wczoraj nie było prądu na osiedlu i prawdopodobnie gościowi od którego "porzyczam" net zresetował sie modem i wyłączyły sie zabezpieczenia... mam nadzieje że sie nie skapnie . xd ps2. Negocjacje ze starszą o neostrade wciąż trwają sweatdrop ale ja nie wiem na jaki wymienic, z reszta nie mam kasy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 9:52 am
Możesz poszukac jakiegoś lokalnego dostawcy, ja mam takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|