|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:50 am
Jukatan Baranina Jukatan a ja Ci rzekne, zebys sie wypchala, bo nie mam zamiaru Ci zyczen skladac, glupia babo 1) nie mów do mnie babo - baby to masz w nosie 2) nie jestem głupia 3) powinnaś dostać pkt karne stare 4)jeżeli nie miałaś zamiaru składać mi życzeń to wypadałoby powstrzymać się od tego typu komentarzy. 1) i 2) to sprawy umowne, wiesz o tym przeciez mrgreen co do 3), to faktycznie, skoro popelnilam taka zbrodnie, to prosze, wstaw mi punkty karne. a co do 4), przeraza mnie fakt, że w dzisiejszych czasach ludzie nie wyczują, że coś jest pisane w żartach, jeżeli nie da się na koniec zdania emotikonu rolleyes ale juz bede pamietala... już nigdy nie zapomnę... a teraz sie odczep rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh blaugh whee whee whee rofl rofl rofl Baranina ma chyba okres rofl rofl rofl . Trzeba troche wodki wypic, zeby humor sie poprawil blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:53 am
Jukatan Baranina Jukatan a ja Ci rzekne, zebys sie wypchala, bo nie mam zamiaru Ci zyczen skladac, glupia babo 1) nie mów do mnie babo - baby to masz w nosie 2) nie jestem głupia 3) powinnaś dostać pkt karne stare 4)jeżeli nie miałaś zamiaru składać mi życzeń to wypadałoby powstrzymać się od tego typu komentarzy. 1) i 2) to sprawy umowne, wiesz o tym przeciez mrgreen co do 3), to faktycznie, skoro popelnilam taka zbrodnie, to prosze, wstaw mi punkty karne. a co do 4), przeraza mnie fakt, że w dzisiejszych czasach ludzie nie wyczują, że coś jest pisane w żartach, jeżeli nie da się na koniec zdania emotikonu rolleyes ale juz bede pamietala... już nigdy nie zapomnę... a teraz sie odczep rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh blaugh whee whee whee rofl rofl rofl Do żartów trzeba mieć partnera. Ja już po sposobie konwersacji z tobą na gai nauczyłam się że nie jesteś odpowiednim partnerem do żartów gdyż sens tego co piszesz dowolnie zmienia się w zależności od twojego nastroju. Ewentualnie tego co odp Ci interlokutor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:56 am
Andareen Baranina ma chyba okres rofl rofl rofl . Trzeba troche wodki wypic, zeby humor sie poprawil blaugh Jak już napomniałam do żartów trzeba mieć partnera. A Jukatan nie należy do typu osób z którymi chciałabym żartować, zapewne wynika to z dość sporej różnicy charakterów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:12 am
to imieniny sa! maja tu byc zyczenia! jak sie cos komus nie podoba to niech solenizantce/jubilatce/(jak to sie tam mowi...) nic nie pisze! a zarty w stylu "PMS" i wszelkie podobne nie sa super wyrafinowane i smieszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:46 pm
wracając do tematu
Spełnienia marzeń!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 7:56 am
Silvery the Alchemist to imieniny sa! maja tu byc zyczenia! jak sie cos komus nie podoba to niech solenizantce/jubilatce/(jak to sie tam mowi...) nic nie pisze! a zarty w stylu "PMS" i wszelkie podobne nie sa super wyrafinowane i smieszne... Ojejej ojejej, ale sie stworzenie napuszyło i nastroszyło. Polataj troche po naszej gildii, to pekniesz z tego napuszenia, bo tu brak wyrafinowania jest powszechny jak mrówki w mrowisku. Z takim nastawieniem to za długo z nami nie wytrzymasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:21 am
Yajo Silvery the Alchemist to imieniny sa! maja tu byc zyczenia! jak sie cos komus nie podoba to niech solenizantce/jubilatce/(jak to sie tam mowi...) nic nie pisze! a zarty w stylu "PMS" i wszelkie podobne nie sa super wyrafinowane i smieszne... Ojejej ojejej, ale sie stworzenie napuszyło i nastroszyło. Polataj troche po naszej gildii, to pekniesz z tego napuszenia, bo tu brak wyrafinowania jest powszechny jak mrówki w mrowisku. Z takim nastawieniem to za długo z nami nie wytrzymasz. A nikt Cie tu na siłę nie trzyma xp Co do braku wyrafinowania to polemizowałabym. Są różni ludzie, różne potrzeby, różne zestawy Panvitan xd Każdemu nie da się dogodzić. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:29 am
ja ten brak wyrafinowania to biorę ogólnie, bo przy takiej zgrai pomyleńców i tałatajstwa to sie inaczej nie da xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:37 am
Yajo ja ten brak wyrafinowania to biorę ogólnie, bo przy takiej zgrai pomyleńców i tałatajstwa to sie inaczej nie da xd Może nie da, może da? Nie wiem. To zależy od dobrych chęci. Nie każdy jest w stanie wszystkich akceptować ( wydawało mi się do niedawna że ja jestem w stanie wszystkich – myliłam się , księdza proboszcza nie jestem w stanie zdzierżyć ) a co dopiero jakoś współgrać. Musiałabym być potworem aby zmuszać ogół do robienia czegoś wbrew sobie. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:40 am
Wszystkiego naj naj, Baranino ^^ Przede wszystkim naj kasy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:46 am
suicunka Wszystkiego naj naj, Baranino ^^ Przede wszystkim naj kasy xD Już mi się imieniny skończyły xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:49 am
Baranina suicunka Wszystkiego naj naj, Baranino ^^ Przede wszystkim naj kasy xD Już mi się imieniny skończyły xd To są spóźnione życzenia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:51 am
suicunka Baranina suicunka Wszystkiego naj naj, Baranino ^^ Przede wszystkim naj kasy xD Już mi się imieniny skończyły xd To są spóźnione życzenia razz Tak jak i mojej babci sweatdrop * myśli* Jutro ma mój chrzestny imieniny. Składać mu życzenia czy też go olać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|