Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Tu mozecie mi zyczenia skladac Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wszystkiego
  najlepszego
  dużo zdrowia
  i cierpliwości
  dużo pieniędzy
  sto lat – życia bez orgazmu
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:50 am

Jukatan
Baranina
Jukatan
a ja Ci rzekne, zebys sie wypchala, bo nie mam zamiaru Ci zyczen skladac, glupia babo

1) nie mów do mnie babo - baby to masz w nosie
2) nie jestem głupia
3) powinnaś dostać pkt karne stare
4)jeżeli nie miałaś zamiaru składać mi życzeń to wypadałoby powstrzymać się od tego typu komentarzy.
1) i 2) to sprawy umowne, wiesz o tym przeciez mrgreen co do 3), to faktycznie, skoro popelnilam taka zbrodnie, to prosze, wstaw mi punkty karne.

a co do 4), przeraza mnie fakt, że w dzisiejszych czasach ludzie nie wyczują, że coś jest pisane w żartach, jeżeli nie da się na koniec zdania emotikonu rolleyes ale juz bede pamietala... już nigdy nie zapomnę...

a teraz sie odczep rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh blaugh whee whee whee rofl rofl rofl

Baranina ma chyba okres rofl rofl rofl . Trzeba troche wodki wypic, zeby humor sie poprawil blaugh
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:50 am

dużo zdrowia

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:53 am

Jukatan
Baranina
Jukatan
a ja Ci rzekne, zebys sie wypchala, bo nie mam zamiaru Ci zyczen skladac, glupia babo

1) nie mów do mnie babo - baby to masz w nosie
2) nie jestem głupia
3) powinnaś dostać pkt karne stare
4)jeżeli nie miałaś zamiaru składać mi życzeń to wypadałoby powstrzymać się od tego typu komentarzy.
1) i 2) to sprawy umowne, wiesz o tym przeciez mrgreen co do 3), to faktycznie, skoro popelnilam taka zbrodnie, to prosze, wstaw mi punkty karne.

a co do 4), przeraza mnie fakt, że w dzisiejszych czasach ludzie nie wyczują, że coś jest pisane w żartach, jeżeli nie da się na koniec zdania emotikonu rolleyes ale juz bede pamietala... już nigdy nie zapomnę...

a teraz sie odczep rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh blaugh whee whee whee rofl rofl rofl
Do żartów trzeba mieć partnera. Ja już po sposobie konwersacji z tobą na gai nauczyłam się że nie jesteś odpowiednim partnerem do żartów gdyż sens tego co piszesz dowolnie zmienia się w zależności od twojego nastroju. Ewentualnie tego co odp Ci interlokutor.
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:56 am

Andareen

Baranina ma chyba okres rofl rofl rofl . Trzeba troche wodki wypic, zeby humor sie poprawil blaugh
Jak już napomniałam do żartów trzeba mieć partnera. A Jukatan nie należy do typu osób z którymi chciałabym żartować, zapewne wynika to z dość sporej różnicy charakterów.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 11:12 am

Najlepszego! 3nodding
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 11:12 am

to imieniny sa! maja tu byc zyczenia! jak sie cos komus nie podoba to niech solenizantce/jubilatce/(jak to sie tam mowi...) nic nie pisze!
a zarty w stylu "PMS" i wszelkie podobne nie sa super wyrafinowane i smieszne...

Silvery the Alchemist

Hefajstion

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 12:46 pm

wracając do tematu

Spełnienia marzeń!!
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 7:56 am

Silvery the Alchemist
to imieniny sa! maja tu byc zyczenia! jak sie cos komus nie podoba to niech solenizantce/jubilatce/(jak to sie tam mowi...) nic nie pisze!
a zarty w stylu "PMS" i wszelkie podobne nie sa super wyrafinowane i smieszne...
Ojejej ojejej, ale sie stworzenie napuszyło i nastroszyło.
Polataj troche po naszej gildii, to pekniesz z tego napuszenia, bo tu brak wyrafinowania jest powszechny jak mrówki w mrowisku.
Z takim nastawieniem to za długo z nami nie wytrzymasz.

Yajo

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:21 am

Yajo
Silvery the Alchemist
Ojejej ojejej, ale sie stworzenie napuszyło i nastroszyło.
Polataj troche po naszej gildii, to pekniesz z tego napuszenia, bo tu brak wyrafinowania jest powszechny jak mrówki w mrowisku.
Z takim nastawieniem to za długo z nami nie wytrzymasz.
A nikt Cie tu na siłę nie trzyma xp Co do braku wyrafinowania to polemizowałabym. Są różni ludzie, różne potrzeby, różne zestawy Panvitan xd Każdemu nie da się dogodzić. xd
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:29 am

ja ten brak wyrafinowania to biorę ogólnie, bo przy takiej zgrai pomyleńców i tałatajstwa to sie inaczej nie da xd

Yajo

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:37 am

Yajo
ja ten brak wyrafinowania to biorę ogólnie, bo przy takiej zgrai pomyleńców i tałatajstwa to sie inaczej nie da xd

Może nie da, może da? Nie wiem. To zależy od dobrych chęci. Nie każdy jest w stanie wszystkich akceptować ( wydawało mi się do niedawna że ja jestem w stanie wszystkich – myliłam się , księdza proboszcza nie jestem w stanie zdzierżyć ) a co dopiero jakoś współgrać. Musiałabym być potworem aby zmuszać ogół do robienia czegoś wbrew sobie. rolleyes
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:40 am

Wszystkiego naj naj, Baranino ^^
Przede wszystkim naj kasy xD

suicunka

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:46 am

suicunka
Już mi się imieniny skończyły xd
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:49 am

Baranina
suicunka

To są spóźnione życzenia razz

suicunka

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:51 am

suicunka
Baranina
suicunka

To są spóźnione życzenia razz
Tak jak i mojej babci sweatdrop
* myśli* Jutro ma mój chrzestny imieniny. Składać mu życzenia czy też go olać? xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces