|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 9:17 am
Wiedzminka Ciri Nie chwytam, co w tym takiego ekscytującego. W polskim też takie slangi można znaleźć (jak np. skur3byk) Dziecko, tu nie chodzi o excytowanie się, tylko o problemy w komunikacji międzyludzkiej. W koncu głownym językiem gai jest angielski, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:38 am
Alienku, wyglądasz, jakbyś nie była w humorze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 4:58 pm
Ja akurat mam bardzo duże skłonności do bycia nie w humorze, a jesli dodać do tego rozstrajanie mnie nerwowo od wielu tygodni które powoli zaczyna osiągać apogeum, to juz wogóle będziecie miec ze mną bonanzę jak mi się trafi akurat odpowiednio rozstrojony moment dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:34 am
Yajo Ja akurat mam bardzo duże skłonności do bycia nie w humorze, a jesli dodać do tego rozstrajanie mnie nerwowo od wielu tygodni które powoli zaczyna osiągać apogeum, to juz wogóle będziecie miec ze mną bonanzę jak mi się trafi akurat odpowiednio rozstrojony moment dramallama Wooow... Powiało grozą... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 10:29 am
Moze nakręcimy jakis horror domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 10:58 am
Dobry pomysł. Zyski dzielimy fifty-fifty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:10 pm
Jeszcze czego. Jako autor scenariusza i głowna postac i prawie rezyser musze dostac więcej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 1:00 pm
To JA zauważyłam grozę i ja będę reżyserem. Nie dasz rady tego wszystkiego sama robić. Poza tym, ja będę najprawdopodobnie jedną z tzw. "mięsa armatniego" więc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:56 am
Mięso nie potrzebuje wypłaty rolleyes Ale ja mam GŁÓWŃĄ rolę i juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 2:47 am
MIĘSO?!?!!
*patrzy na Yajo wzrokiem, który zabija*
Alienku... Czy ty próbujesz mnie wkurzyć???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:05 pm
Po pierwsze - sama zaczęłas z armatą (; Po drugie - to mi tak samo z siebie z talentem wychodzi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 3:29 am
Fakt, kto jak kto, ale ty to talent do tego to masz.... I to pierwszoligowy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 12:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 9:49 am
Bo większe ambicje kosztują więcej wysiłku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|