|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 2:34 pm
NA papierze potwierdzili to co ja wiedziałem od dawna twisted
Przygotuj się na dużą ilość wyjść, bo masz do poznania: -Rodzinke -obowiazkowa wizyta u babci. -Chłopacy bede na grillu w niedziele. -Magda i Amelia +ojciec amelii o nieznanym imieniu. -moja droga kuzynka -inne stworzenia o nieznanym pochodzeniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:18 pm
ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying muszę to kiedyś wykorzystać rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 12:12 am
No... to wyjeżdżam. To do "zobaczenia" za tydzień - dwa. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 3:28 am
Kasmizar NA papierze potwierdzili to co ja wiedziałem od dawna twisted Przygotuj się na dużą ilość wyjść, bo masz do poznania: -Rodzinke -obowiazkowa wizyta u babci. -Chłopacy bede na grillu w niedziele. -Magda i Amelia +ojciec amelii o nieznanym imieniu. -moja droga kuzynka -inne stworzenia o nieznanym pochodzeniu *chowa sie* crying a bedziemy mieli chociaz dzien dla siebie? rolleyes czy musze juz z marszu poznac calo familie + sąsiadów xd wiole tez musze poznawac ? crying a jesli ona mnie zdemoralizuje ? crying gonk crying bede miala zwichrowana psychike crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 3:32 am
Valter ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying muszę to kiedyś wykorzystać rofl tylko nie w RPGach, tylko nie w RPGach!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 3:35 am
gorąco jest burning_eyes burning_eyes szczególnie dla mojego pieska :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 3:57 am
Baranina Jukatan a ja zjadłam pól arbuza T^T a to tak jak moj twardziel ( żółw) ja jem raz dziennie sweatdrop mama mnie odchodza bo jak tak dalej pójdzie to na rozmiar 40 sie przeżuce sweatdrop juz chba go strawilam, bo mam ponownie brzuch normalnych rozmiarow... ale zjadlabym jeszcze przynajmniej pol *_* *idzie sie zadowolic malibu z mlekiem* dobrze, ze dostalam robote, to nie bede siedziec i tyc T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 4:19 am
Baranina wiole tez musze poznawac ? crying a jesli ona mnie zdemoralizuje ? crying gonk crying Predzej zadreczy, niz zdemoralizuje. Wiem co mowie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 5:27 am
ZebraDeath Valter ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying muszę to kiedyś wykorzystać rofl tylko nie w RPGach, tylko nie w RPGach!!!! xd xd a co question chciała byś żebym wykorzystał to jakoś na live wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:05 am
a ja mam w kuchni słoik "gadających" kiszonych ogórków eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:12 am
Valter a ja mam w kuchni słoik "gadających" kiszonych ogórków eek Czy to aby nie oznacza, ze powinny powedrowac do smietnika? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:44 am
Zimtca Valter a ja mam w kuchni słoik "gadających" kiszonych ogórków eek Czy to aby nie oznacza, ze powinny powedrowac do smietnika? whee nie ... dopiero wczoraj zaczeły sie kisić i tera powietrze z nich ucieka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 12:25 pm
Valter Zimtca Valter a ja mam w kuchni słoik "gadających" kiszonych ogórków eek Czy to aby nie oznacza, ze powinny powedrowac do smietnika? whee nie ... dopiero wczoraj zaczeły sie kisić i tera powietrze z nich ucieka xd smacznego 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:42 am
Jukatan Baranina Jukatan a ja zjadłam pól arbuza T^T a to tak jak moj twardziel ( żółw) ja jem raz dziennie sweatdrop mama mnie odchodza bo jak tak dalej pójdzie to na rozmiar 40 sie przeżuce sweatdrop juz chba go strawilam, bo mam ponownie brzuch normalnych rozmiarow... ale zjadlabym jeszcze przynajmniej pol *_* *idzie sie zadowolic malibu z mlekiem* dobrze, ze dostalam robote, to nie bede siedziec i tyc T^T W dzisiejszych czasach każda robota dobra. *Myśli* Tak tak. Prace to trzeba szanować 3nodding ja chce do Kubusia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|