|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:41 am
e tam, ja wole siostrzyczki... ale rzeczywiscie, z tym questem to troche lipa wyszla i te gluputkie czosnki i orchidee wszystko rozwiazaly ale Siostrzyczki rulez D; co prawda nie jestem tutaj od dawna, ale troche poprzerzucalam forum i mnie sie podobaja D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 11:07 am
ZebraDeath http://www.gaiaonline.com/event/story01/ twisted twisted twisted twisted twisted twisted Louie heart heart heart heart heart heart burning_eyes ....................... czemu nikt nic nie tłumaczy, kurczak w majonezie! evil na co mi tapetka, jak nie mam pojęcia zielonego, bladego, ani w żadnym odcieniu różu, co to za jedni, nooooooo! gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:08 am
skądś tego Louie kojarze, ale nie wiem skad skoro bawie sie krotko w Gaie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:16 am
Loui i Vlad są z rodzinki Von Helsonów. Loui to ten dobry i wspaniały whee pogromca wampirów, a Vlad to ten zły, który wskrzesił sisterki.
tak mi się zdaje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 6:33 am
ZebraDeath Loui i Vlad są z rodzinki Von Helsonów. Loui to ten dobry i wspaniały whee pogromca wampirów, a Vlad to ten zły, który wskrzesił sisterki. tak mi się zdaje sweatdrop że rodzina, to wim, mimo wszelkich pozorów analfabetką nie jestem. xd co do reszty to jedynie hipoteza, te postaci się jeszcze nigdy nie pojawiły w gaiowej historii. Ech, idę poszukać więcej info na angielskich forach. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 11:09 am
Daedhel Ech, idę poszukać więcej info na angielskich forach. razz rezultaty poszukiwania są następujące: 1. Vlad to OJCIEC sióstr Von Helson. Informacja potwierdzona, plotka pochodzi od samych adminów, którzy napomknęli o tym na jednym z expo. (<--- a tak młodo wygląda .___. )2. Louie ma kocie oczy. Nic więcej nie wiadomo o nim na pewno. Ploty mówią, że jest emo, inne że goth, jedni twierdzą, że przyrodni braciszek sióstr Von Helson, inni, że kuzynek. Wszyscy (poza mną) głoszą, że jest (cytuję) "hot". neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 1:48 pm
mam pytanko: ile trzeba tego badziewia nakupowac Edmundowi, żeby cos od niego dostać? bo po jedej sztuce go nie zadowoliło... chyba, że nie mozna i siostrzyczkom i jemu pomagac na raz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 11:17 pm
Daedhel Daedhel Ech, idę poszukać więcej info na angielskich forach. razz rezultaty poszukiwania są następujące: 1. Vlad to OJCIEC sióstr Von Helson. Informacja potwierdzona, plotka pochodzi od samych adminów, którzy napomknęli o tym na jednym z expo. (<--- a tak młodo wygląda .___. )2. Louie ma kocie oczy. Nic więcej nie wiadomo o nim na pewno. Ploty mówią, że jest emo, inne że goth, jedni twierdzą, że przyrodni braciszek sióstr Von Helson, inni, że kuzynek. Wszyscy (poza mną) głoszą, że jest (cytuję) "hot". neutral LOUUUUUUUUUIE nie może byc EMO!!!! i jest hot, jeeest whee whee Buf - trzeba kupić jeden czosnek i jedną orchideę. i chyba tylko raz xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 2:55 am
ZebraDeath Buf - trzeba kupić jeden czosnek i jedną orchideę. i chyba tylko raz xp xp ale ze niby gdzie to sie kupuje? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:03 am
ZebraDeath Buf - trzeba kupić jeden czosnek i jedną orchideę. i chyba tylko raz xp xp o. rzeczywiscie. dzieki. ja to jakas lewa jestem, nie wychodzilo mi wczesniej... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:14 am
ZebraDeath Yajo ZebraDeath suicunka Bedzie rozpierducha, bedzie rozpierducha ^^ Helsonki do boju xD !! twisted Cieszysz się, ze na pewno Ci jeszcze po koncie polecą? dramallama nie, że wreszcie coś się zacznie dziać! Wreszcie? Zeber, przeciez my tutaj prawie codziennie mamy porządne rozpierduchy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|