|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:06 am
Mroovecka Justinka Mroovecka kamilka3d Mroovecka osz ty, jakiej pasty do zebów uzywasz?? czy to moze wybielacz?? aż mnie normalnie oślepiło... biggrin biggrin biggrin No, ba! Pasta do zębów własnej produkcji!!! Chcesz trochę?? *podaje tubkę pasty własnej produkcji* mam się tego bać?? biggrin Zeby bedziesz miala olsniewajaco biale, ale wyzre ci dziasla biggrin no wlasnie tego sie obawialam... jak tak, to nie, nie ide na to razz *szeptem* ja bym nie radzil, ja ja znam az za dobrze to czarownica jest, ja wybiela ciebie otruje, pozuc ta berbeluche to przezyjesz razz BTW Witam i ściskam serdecznie (18 to juz mozna, prokurator za molestowanie nie grozi razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 4:48 pm
przecietny *szeptem* ja bym nie radzil, ja ja znam az za dobrze to czarownica jest, ja wybiela ciebie otruje, pozuc ta berbeluche to przezyjesz razz BTW Witam i ściskam serdecznie (18 to juz mozna, prokurator za molestowanie nie grozi razz ) TY!!! TY TO SIĘ TU NIE WTRĄCAJ DOBRA? Bo jeszcze to TY kogoś otrujesz. Bo TO TY miewasz różne dziwne pomysły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 5:32 am
a ja tam sie Was nie boje, o!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 1:30 pm
Mroovecka a ja tam sie Was nie boje, o!! Mnie nie musisz się bać. Ja jestem oryginalne dziecko, ale niegroźne (o ile mnie ktoś nie wkurzy) ale na przecietnego to bym uważała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 8:10 am
a co w Przecietnym jest złego *wyraz średniego zaciekawienia, błysk w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 3:07 pm
Mroovecka a co w Przecietnym jest złego *wyraz średniego zaciekawienia, błysk w oczach* Wiesz... Nie chcę cię straszyć na wstępie... Może zmuś przeciętnego by ci sam to powiedział.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 1:04 am
kamilka3d Mroovecka a co w Przecietnym jest złego *wyraz średniego zaciekawienia, błysk w oczach* Wiesz... Nie chcę cię straszyć na wstępie... Może zmuś przeciętnego by ci sam to powiedział. strasz strasz, ja sie nie boje. a jego zmuszac nie bede, bo to nie ludzkie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 11:43 am
Mroovecka kamilka3d Mroovecka a co w Przecietnym jest złego *wyraz średniego zaciekawienia, błysk w oczach* Wiesz... Nie chcę cię straszyć na wstępie... Może zmuś przeciętnego by ci sam to powiedział. strasz strasz, ja sie nie boje. a jego zmuszac nie bede, bo to nie ludzkie biggrin A ja myślę, że on ci sam bardzo chętnie powie. Ja ograniczę cię tylko do skorygowania jego wypowiedzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 10:12 am
kamilka3d Mroovecka kamilka3d Mroovecka a co w Przecietnym jest złego *wyraz średniego zaciekawienia, błysk w oczach* Wiesz... Nie chcę cię straszyć na wstępie... Może zmuś przeciętnego by ci sam to powiedział. strasz strasz, ja sie nie boje. a jego zmuszac nie bede, bo to nie ludzkie biggrin A ja myślę, że on ci sam bardzo chętnie powie. Ja ograniczę cię tylko do skorygowania jego wypowiedzi. ok...*wrzeszczy na całą gildie by przcietny usłyszał* PRZECIĘTNY, CO JEST W TOBIE ZŁEGO?? *odchrząka i szczerzy zęby* razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:24 pm
Mroovecka kamilka3d Mroovecka kamilka3d Mroovecka a co w Przecietnym jest złego *wyraz średniego zaciekawienia, błysk w oczach* Wiesz... Nie chcę cię straszyć na wstępie... Może zmuś przeciętnego by ci sam to powiedział. strasz strasz, ja sie nie boje. a jego zmuszac nie bede, bo to nie ludzkie biggrin A ja myślę, że on ci sam bardzo chętnie powie. Ja ograniczę cię tylko do skorygowania jego wypowiedzi. ok...*wrzeszczy na całą gildie by przcietny usłyszał* PRZECIĘTNY, CO JEST W TOBIE ZŁEGO?? *odchrząka i szczerzy zęby* razz biggrin Szansa, że cię usłyszy : bliska zeru....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:03 am
Jakis przygluchy;] Moze kupic mu zestaw do wyciagania wosku z uszu, albo co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 5:13 am
Justinka Jakis przygluchy;] Moze kupic mu zestaw do wyciagania wosku z uszu, albo co? No nie wiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 5:44 am
kamilka3d Justinka Jakis przygluchy;] Moze kupic mu zestaw do wyciagania wosku z uszu, albo co? No nie wiem.... zawsze trzeb proboac;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 8:06 am
kamilka3d Ja jestem oryginalne dziecko, ale niegroźne ROTFL!!! Mroovecka PRZECIĘTNY, CO JEST W TOBIE ZŁEGO?? We mnie? NIC! wink Ja jestem kochane dziecko. Takie przymilne przytulne i wogle. razz Czasami tylko mi odbija. razz Justinka Jakis przygluchy;] Moze kupic mu zestaw do wyciagania wosku z uszu, albo co? Czlowiek sobie gaie odpusci na pare dni i juz mu gluchote wmawiaja. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|