Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jaka ksiazke teraz czytasz? Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

czytasz?
  nie ogladam obrazki
  tak czasem
  jasne!
View Results

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 12:07 am

ja (oczywisicie jak zwykle pare naraz sweatdrop ):

"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare
"Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty
"Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku
(drugi raz mrgreen )
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 2:02 am

taki temat już był xp pamiętam, pamiętam...

na razie nic nie czytam. Jakiś taki przestój sobie zrobiłam.

pani psychol

Yajo

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 10:03 am

"Wojownicy Nocy" Mastertona.
Mam ochote nasłać jakieś potęzne seme z chucią na Springera. I to chyba bardziej pozytywne odczucie niż antypatia wzgledem tej postaci xD
Później wrócę do "Paragrafu 22", cięzko mi się czyta ze względu na styl. Niby taki prosty, ale jednak... cięzko mi idzie, choć ksiązka naprawde genialna mrgreen
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 1:32 pm

Gem_ma
ja (oczywisicie jak zwykle pare naraz sweatdrop ):

"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare
"Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty
"Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku
(drugi raz mrgreen )

miałam sobie kupic "Świat jest pełny chętnych suk", ale po rozeznaniu stwierdzilam ze sie nie bedzie oplacalo i jak widze mialam racje razz

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

baby-kid

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 1:49 pm

a ja ostatnio czytuje "Talizman" Stephena Kinga.
PostPosted: Wed Jul 11, 2007 1:46 am

Dziennik Anne Frank

ayeczka

tynek

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 11:13 am

kolejna biografia Markiza De Sade xp
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 1:12 pm

Yajo
"Wojownicy Nocy" Mastertona.
Mam ochote nasłać jakieś potęzne seme z chucią na Springera. I to chyba bardziej pozytywne odczucie niż antypatia wzgledem tej postaci xD
Później wrócę do "Paragrafu 22", cięzko mi się czyta ze względu na styl. Niby taki prosty, ale jednak... cięzko mi idzie, choć ksiązka naprawde genialna mrgreen
Go go Power Rangers exclaim exclaim exclaim
Elementy fantasty są śmieszne xd

Yajo

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 1:19 pm

czytam: "e-den"
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 7:30 am

Jukatan
ja czytam opowiesci rodu Otori.

A ja właśnie skończyłam 3 tom. Zabieram sie za sagę o wampirach autorstwa Anne Rice.

Dame Butterfly

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 8:04 am

Sasori69
Jukatan

A ja właśnie skończyłam 3 tom. Zabieram sie za sagę o wampirach autorstwa Anne Rice.

muszę cię rozczarować - "wywiad z wampirem" SUX! robiłam o tym prezentację maturalną i strasznie się nacierpiałam, starając się to czytać. takie pierdolenie o niczym w gruncie rzeczy.
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 11:23 am

Wampiry cierpią. Nie znają miłości. One są emo. Ksiązki nie czytałam, ale ogladalam ten film i "Królową potępionych" i (kilka)naście textów o ewolucji wampira w społeczeństwie, gdzie oczywiście omawiano niezwykle nowatorska i całkowicie własną wizję wampira cierpiętnika.
To ja juz wolę Big Red Ala rzeźnika twisted

Yajo

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 11:49 am

Yajo
Wampiry cierpią. Nie znają miłości. One są emo. Ksiązki nie czytałam, ale ogladalam ten film i "Królową potępionych" i (kilka)naście textów o ewolucji wampira w społeczeństwie, gdzie oczywiście omawiano niezwykle nowatorska i całkowicie własną wizję wampira cierpiętnika.
To ja juz wolę Big Red Ala rzeźnika twisted
hmm? tego nie wiedziałam .___. A tak w ogóle w nawiązaniu do jakiej książki i tekstów o tym mówisz (tak wiem, ciemna masa ze mnie) ??? rolleyes
PostPosted: Sat Jul 14, 2007 1:25 am

w sumie nie książka, ale czasopismo czytam Modern Art 7-8/2007

Yumea

Dame Butterfly

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 1:32 am

ZebraDeath
Sasori69
Jukatan

muszę cię rozczarować - "wywiad z wampirem" SUX! robiłam o tym prezentację maturalną i strasznie się nacierpiałam, starając się to czytać. takie pierdolenie o niczym w gruncie rzeczy.

Może i racja przebrnęłam przez Wywiad z wampirem i Królową potępionych i to mnie jeszcze wciągnęło ale Wampir Lestat mnie pokonał. Ale w pracy mając duuużo czasu wolnego przemęczę sie i z nim.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces