|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 12:07 am
ja (oczywisicie jak zwykle pare naraz sweatdrop ):
"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare "Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty "Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku (drugi raz mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 2:02 am
taki temat już był xp pamiętam, pamiętam...
na razie nic nie czytam. Jakiś taki przestój sobie zrobiłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:03 am
"Wojownicy Nocy" Mastertona. Mam ochote nasłać jakieś potęzne seme z chucią na Springera. I to chyba bardziej pozytywne odczucie niż antypatia wzgledem tej postaci xD Później wrócę do "Paragrafu 22", cięzko mi się czyta ze względu na styl. Niby taki prosty, ale jednak... cięzko mi idzie, choć ksiązka naprawde genialna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 1:32 pm
Gem_ma ja (oczywisicie jak zwykle pare naraz sweatdrop ):
"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare "Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty "Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku (drugi raz mrgreen ) miałam sobie kupic "Świat jest pełny chętnych suk", ale po rozeznaniu stwierdzilam ze sie nie bedzie oplacalo i jak widze mialam racje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 1:49 pm
a ja ostatnio czytuje "Talizman" Stephena Kinga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 11:13 am
kolejna biografia Markiza De Sade xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:12 pm
Yajo "Wojownicy Nocy" Mastertona. Mam ochote nasłać jakieś potęzne seme z chucią na Springera. I to chyba bardziej pozytywne odczucie niż antypatia wzgledem tej postaci xD Później wrócę do "Paragrafu 22", cięzko mi się czyta ze względu na styl. Niby taki prosty, ale jednak... cięzko mi idzie, choć ksiązka naprawde genialna mrgreen Go go Power Rangers exclaim exclaim exclaim Elementy fantasty są śmieszne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 7:30 am
Jukatan ja czytam opowiesci rodu Otori. A ja właśnie skończyłam 3 tom. Zabieram sie za sagę o wampirach autorstwa Anne Rice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 8:04 am
Sasori69 Jukatan ja czytam opowiesci rodu Otori. A ja właśnie skończyłam 3 tom. Zabieram sie za sagę o wampirach autorstwa Anne Rice. muszę cię rozczarować - "wywiad z wampirem" SUX! robiłam o tym prezentację maturalną i strasznie się nacierpiałam, starając się to czytać. takie pierdolenie o niczym w gruncie rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 11:23 am
Wampiry cierpią. Nie znają miłości. One są emo. Ksiązki nie czytałam, ale ogladalam ten film i "Królową potępionych" i (kilka)naście textów o ewolucji wampira w społeczeństwie, gdzie oczywiście omawiano niezwykle nowatorska i całkowicie własną wizję wampira cierpiętnika. To ja juz wolę Big Red Ala rzeźnika twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 11:49 am
Yajo Wampiry cierpią. Nie znają miłości. One są emo. Ksiązki nie czytałam, ale ogladalam ten film i "Królową potępionych" i (kilka)naście textów o ewolucji wampira w społeczeństwie, gdzie oczywiście omawiano niezwykle nowatorska i całkowicie własną wizję wampira cierpiętnika. To ja juz wolę Big Red Ala rzeźnika twisted hmm? tego nie wiedziałam .___. A tak w ogóle w nawiązaniu do jakiej książki i tekstów o tym mówisz (tak wiem, ciemna masa ze mnie) ??? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:25 am
w sumie nie książka, ale czasopismo czytam Modern Art 7-8/2007
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:32 am
ZebraDeath Sasori69 Jukatan ja czytam opowiesci rodu Otori. A ja właśnie skończyłam 3 tom. Zabieram sie za sagę o wampirach autorstwa Anne Rice. muszę cię rozczarować - "wywiad z wampirem" SUX! robiłam o tym prezentację maturalną i strasznie się nacierpiałam, starając się to czytać. takie pierdolenie o niczym w gruncie rzeczy. Może i racja przebrnęłam przez Wywiad z wampirem i Królową potępionych i to mnie jeszcze wciągnęło ale Wampir Lestat mnie pokonał. Ale w pracy mając duuużo czasu wolnego przemęczę sie i z nim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|