|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:09 pm
Hehe zmiana mysle ze mi wyszła na lepsze milo ze wam sie podoba smile i Driada jest to nimfa drzewna wiec powinien moj avatarek miec cos zielonego, a chcialam zeby ciut inaczej wygladał smile a ze kontrastowo czerowony-zielony tez nie jest tak zle.
hehe dzieki ichabot ze jest sexy razz tak mialo byc;p i Valter Twoj komentarz tez słodziutki biggrin 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:43 pm
Driadaa Hehe zmiana mysle ze mi wyszła na lepsze milo ze wam sie podoba smile i Driada jest to nimfa drzewna wiec powinien moj avatarek miec cos zielonego, a chcialam zeby ciut inaczej wygladał smile a ze kontrastowo czerowony-zielony tez nie jest tak zle.
hehe dzieki ichabot ze jest sexy razz tak mialo byc;p i Valter Twoj komentarz tez słodziutki biggrin 4laugh 4laugh 4laugh spox .. później sie rozliczymy ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 1:36 am
Zielony bardzo sympatyczny kolor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:58 am
Evangee A jak ja wam sie podobam? XD Fajnie Daridaa A jak było przedtem?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:29 pm
Ciebie to jeszcze pamietam wink Evangee się pytałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:45 am
zielono-czerwone polaczenie rulez, teraz kontrasty w modzie są D; i ten motylek fioletowy, do zielonego pasuje genialnie. Driaduś, nie znam Cie, ale na ulicy bym Cie po tej zmianie nie poznala, nawet jakbym wczesniej kojarzyla Cie z mordki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|