|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 2:52 am
No-chanXD jakie to wszytko sliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wydałam na zakupy ponad 10k O___O zle ze mną sweatdrop nie jest zle..... zazdroszcze ci kasy... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 2:57 am
Gem_ma No-chanXD jakie to wszytko sliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wydałam na zakupy ponad 10k O___O zle ze mną sweatdrop nie jest zle..... zazdroszcze ci kasy... emo ja sie powstrzymalam aby nie wydac. wydalam jedynie 4 k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 4:52 am
Poczekam aż będą w tekteku. Wolę być pewna na co wydaję xp (kurcze, to do mnie niepodobne!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 5:30 am
Gem_ma No-chanXD jakie to wszytko sliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wydałam na zakupy ponad 10k O___O zle ze mną sweatdrop nie jest zle..... zazdroszcze ci kasy... emo ale teraz jestem znowu biedna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 5:18 am
Daedhel TO NIE ZADEN KROKODYLEK TYLKO TYRANOSAURUS REX! scream scream scream Z SZACUNKIEM DLA NAJWIEKSZEGO DRAPIEZNIKA, JAKI STAPAL PO ZIEMI!!! Padlinozer pszem proszem babuni to był.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 1:47 pm
jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:58 am
Wielkie Sterydowe Yeti jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl no oczywiscie ze bedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:20 am
Baranina Wielkie Sterydowe Yeti jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl no oczywiscie ze bedzie xd wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:54 am
rozowy flaming jest swieeetny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:24 am
Wielkie Sterydowe Yeti Baranina Wielkie Sterydowe Yeti jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl no oczywiscie ze bedzie xd wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach* to seblekaj sie i pokazuj tego flaminga 3nodding (bez skojarzen stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 5:13 am
Baranina Wielkie Sterydowe Yeti Baranina Wielkie Sterydowe Yeti jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl no oczywiscie ze bedzie xd wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach* to seblekaj sie i pokazuj tego flaminga 3nodding (bez skojarzen stare ) ale on sie moze wstydzić razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 5:42 am
Mroovecka Baranina Wielkie Sterydowe Yeti Baranina Wielkie Sterydowe Yeti jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl no oczywiscie ze bedzie xd wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach* to seblekaj sie i pokazuj tego flaminga 3nodding (bez skojarzen stare ) ale on sie moze wstydzić razz moderator jest jak lekarz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 5:54 am
Baranina Mroovecka Baranina Wielkie Sterydowe Yeti Baranina Wielkie Sterydowe Yeti jak myślicie, czy flaming bedzie mi pasował?? mrgreen rofl no oczywiscie ze bedzie xd wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach* to seblekaj sie i pokazuj tego flaminga 3nodding (bez skojarzen stare ) ale on sie moze wstydzić razz moderator jest jak lekarz 3nodding nie czuje sie przekonany, mrau xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 6:11 am
Wielkie Sterydowe Yeti Baranina Mroovecka Baranina Wielkie Sterydowe Yeti wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach* to seblekaj sie i pokazuj tego flaminga 3nodding (bez skojarzen stare ) ale on sie moze wstydzić razz moderator jest jak lekarz 3nodding nie czuje sie przekonany, mrau xp no juz juz, nie marudz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 6:21 am
Baranina Wielkie Sterydowe Yeti Baranina Mroovecka Baranina Wielkie Sterydowe Yeti wiedzialem!!Ha!! wiedzialem wiedzialem wiedzialem... *triumf w oczach* to seblekaj sie i pokazuj tego flaminga 3nodding (bez skojarzen stare ) ale on sie moze wstydzić razz moderator jest jak lekarz 3nodding nie czuje sie przekonany, mrau xp no juz juz, nie marudz on nie marudzi..on sie wstydzi razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|