|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 6:15 am
_b_u_r_a_k_ caly Wilkus heart genialne /na tym bananowym polu to i wczesniej byly pustki xd / ale akurat z nim sie dziele piwem :XP: a bananowe pole i tak jest genialne, jak sie nie ma gdzie podziac Baranina twoj tata... jest dziwny xd mi to mowisz. ale on przynajmniej nie spiewa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 6:26 am
wilkus mi to mowisz. ale on przynajmniej nie spiewa sweatdrop a moj tak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:02 am
Baranina Mroovecka Baranina, jakis koligacji miedzy Toba a kochanowskim, nie ma?? xp mysle ze bardziej kolidacje by sie znalazly xp sweatdrop no i sie baba przyczepi literówki no... oh... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:40 am
Baranina Wielkies mi uczynila smutki w zyciu moim, moja droga Kaju tym przeprowadzeniem swoim. Pełno ludzi na osiedlu, a jakoby nikogo nie było. Jedną przeprowadzka tak wiele ubyło Tyś trabka opierniczala Tyś za mnie w Crash bonusy zbierala Wszystkie serki wiejskie z ketchupem zjadala Nie oddałaś nigdy trombocytowi piwa Ani parulskiemu mimo że też bywał. To tego, to owego kotleta wcinając I swym szyderczym śmiechem zozolca wkurzając Teraz wszytko umilkło, szczere pustki w polu ( tym jak sie idzie do banana) Nie ma już na trebacza wkurwić się komu. Z każdego przystanku cholera człowieka bierze, A że przedłużą trase pksa...w to już nie wierze.. proszę inaczej, tylko nie zozolec gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 9:40 am
Aaale laadneeee... ale piekne... nie wiedzialem, ze wy takie bliskie kontakty utrzymujecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 9:48 am
eeee yyyy eeee co? eek jak sie zna kogos te 10 lat to zawsze tak wyglada xp /Owiec, jest pretekst do picia/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 10:11 am
wieszcz Baranina? eek cóż to się porobiło. c'est Mickiewicz! x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:03 am
wilkus eeee yyyy eeee co? eek jak sie zna kogos te 10 lat to zawsze tak wyglada xp /Owiec, jest pretekst do picia/ zasadniczo xp /PS: jaka to okazja? trombek okazal sie jednak obonaczy? zawsze tak twierdzilam, nobla powinnam dostac/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:04 am
Evil123Angel Baranina Wielkies mi uczynila smutki w zyciu moim, moja droga Kaju tym przeprowadzeniem swoim. Pełno ludzi na osiedlu, a jakoby nikogo nie było. Jedną przeprowadzka tak wiele ubyło Tyś trabka opierniczala Tyś za mnie w Crash bonusy zbierala Wszystkie serki wiejskie z ketchupem zjadala Nie oddałaś nigdy trombocytowi piwa Ani parulskiemu mimo że też bywał. To tego, to owego kotleta wcinając I swym szyderczym śmiechem zozolca wkurzając Teraz wszytko umilkło, szczere pustki w polu ( tym jak sie idzie do banana) Nie ma już na trebacza wkurwić się komu. Z każdego przystanku cholera człowieka bierze, A że przedłużą trase pksa...w to już nie wierze.. proszę inaczej, tylko nie zozolec gonk taka byla koncepcja autystyczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:04 am
taka okazja, ze znamy sie okragle 10 lat rofl i sie nie poklocilysmy jeszcze eek /tfu/ co do obojnactwa - wole nie sprawdzac, aczkolwiek Twoja teza wydaje sie byc uzasadniona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:05 am
ichabot Aaale laadneeee... ale piekne... nie wiedzialem, ze wy takie bliskie kontakty utrzymujecie xd nawet jeszcze blizsze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:06 am
wilkus taka okazja, ze znamy sie okragle 10 lat rofl i sie nie poklocilysmy jeszcze eek /tfu/ co do obojnactwa - wole nie sprawdzac, aczkolwiek Twoja teza wydaje sie byc uzasadniona xd moze dlatego ze obie jestesmy nienormalne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:07 am
wilkus co do obojnactwa - wole nie sprawdzac, aczkolwiek Twoja teza wydaje sie byc uzasadniona xd co za chop zapuszcza paznokcie? ee? musze mi jako fraszke poswiecic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|