|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:11 pm
Pszczola_M A ja na razie nie mam zamiaru podcinac sobie zyl. Dopiero jutro. Jak sie okaze, ze nie dostalam sie do szkoly, do ktorej chcialam emo a gdzie chcialas sie dostac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:12 pm
Daedhel Baranina I jeszcze Daedhel sie ze mnie nasmiewa crying no już, już, Kochana Wnusiu. *przysuwa tackę ciasteczek z bitą śmietaną* Będzie dobrze, zobaczysz! heart babciu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:15 pm
Baranina Daedhel Baranina I jeszcze Daedhel sie ze mnie nasmiewa crying no już, już, Kochana Wnusiu. *przysuwa tackę ciasteczek z bitą śmietaną* Będzie dobrze, zobaczysz! heart babciu blaugh smakują ciasteczka? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:18 pm
Daedhel Baranina Daedhel Baranina I jeszcze Daedhel sie ze mnie nasmiewa crying no już, już, Kochana Wnusiu. *przysuwa tackę ciasteczek z bitą śmietaną* Będzie dobrze, zobaczysz! heart babciu blaugh smakują ciasteczka? heart tak 3nodding ze sledziem byly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:19 pm
Baranina Daedhel Baranina Daedhel Baranina I jeszcze Daedhel sie ze mnie nasmiewa crying no już, już, Kochana Wnusiu. *przysuwa tackę ciasteczek z bitą śmietaną* Będzie dobrze, zobaczysz! heart babciu blaugh smakują ciasteczka? heart tak 3nodding ze sledziem byly? nie, z makrelą. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:20 pm
Daedhel Baranina Daedhel Baranina Daedhel Baranina I jeszcze Daedhel sie ze mnie nasmiewa crying no już, już, Kochana Wnusiu. *przysuwa tackę ciasteczek z bitą śmietaną* Będzie dobrze, zobaczysz! heart babciu blaugh smakują ciasteczka? heart tak 3nodding ze sledziem byly? nie, z makrelą. whee na jedno wychodzi. tiz ryba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:30 pm
mam jeszcze pierniczki z mielonką. Chcesz? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:33 pm
nie, ale twoje goldy bardzo chetnie przyjme mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 12:48 am
Baranina nie, ale twoje goldy bardzo chetnie przyjme mrgreen scream chcesz oskubać babunię z zaskórniaków? scream scream scream Nie dam, moje goldy! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 12:55 am
A wnusiowi? Za ładne oczy i papu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:45 am
Daedhel Baranina nie, ale twoje goldy bardzo chetnie przyjme mrgreen scream chcesz oskubać babunię z zaskórniaków? scream scream scream Nie dam, moje goldy! crying ale tylko troszeczke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:46 am
Kasmizar A wnusiowi? Za ładne oczy i papu biggrin spadowa jełopku bylam pierwsza. to babski topic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 4:33 am
Baranina Pszczola_M A ja na razie nie mam zamiaru podcinac sobie zyl. Dopiero jutro. Jak sie okaze, ze nie dostalam sie do szkoly, do ktorej chcialam emo a gdzie chcialas sie dostac? Do Mickiewicza w Katowicach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 4:34 am
Daedhel Pszczola_M A ja na razie nie mam zamiaru podcinac sobie zyl. Dopiero jutro. Jak sie okaze, ze nie dostalam sie do szkoly, do ktorej chcialam emo nie rób tego! scream jak się tam nie dostaniesz, po prostu wysadź tę szkołę! scream blaugh Nie... nie zaslugują na mój dynamit twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 4:38 am
Pszczola_M Baranina Pszczola_M A ja na razie nie mam zamiaru podcinac sobie zyl. Dopiero jutro. Jak sie okaze, ze nie dostalam sie do szkoly, do ktorej chcialam emo a gdzie chcialas sie dostac? Do Mickiewicza w Katowicach... I zbocz, nie dostaniesz sie i tez dobrze bedzie. Popatrz na to z innej strony, jak sie dostaniesz to potem bedziesz robila w hucie Katowice. A jak nie to moze nawet w biedronce na etat nie zalapiesz. to oczywiscie zart z mej strony. zycze ci bys sie dostala gdzie tam tylko chcesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|