|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 12:03 pm
grafika artystyczna/polonistyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 12:09 pm
Baranina ZebraDeath Baranina ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74786,3970312.html?as=2&ias=2&startsz=x ta pani fajnie sie wypowiedziala o pedagogice i psychologii. Szkoda ze nie znam tej pani ;/ Bardzo chetnie bym sobie z nia porozmawiala ;/ evil evil evil evil evil ja też. ja sie zbulwersnelam http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=60002033&a=65135390 mrgreen Baraninko, popieram Cię w 100%. Nareszcie ktoś, kto nie miesza z błotem kiernków humanistycznych. Chwała Ci za ten komentarz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 1:39 pm
Yumea Baranina ZebraDeath Baranina ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74786,3970312.html?as=2&ias=2&startsz=x ta pani fajnie sie wypowiedziala o pedagogice i psychologii. Szkoda ze nie znam tej pani ;/ Bardzo chetnie bym sobie z nia porozmawiala ;/ evil evil evil evil evil ja też. ja sie zbulwersnelam http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=60002033&a=65135390 mrgreen Baraninko, popieram Cię w 100%. Nareszcie ktoś, kto nie miesza z błotem kiernków humanistycznych. Chwała Ci za ten komentarz 3nodding a czemu mam jezdzic? mimo ze humanista ze mnie jak z koziej dupy tromba, to nie uwazam aby te kierunki byly zle. niegdys faktycznie praca po kierunku humanistycznym ograniczala sie po niewielu galezi, lecz teraz? teraz jest bardzo szeroki zakres mozliwosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 10:12 am
Baranina Yajo myslałam, ze jestes starsza odemnie rolleyes ja jestem 86 no wiesz, skoro zdawałas wtedy co ja, to trudno zeby inny rocznik, bo jakos wątpie, by Ci sie gdzies w klasie na drugi rok zostało albo cus rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 10:55 am
Yajo Baranina Yajo myslałam, ze jestes starsza odemnie rolleyes ja jestem 86 no wiesz, skoro zdawałas wtedy co ja, to trudno zeby inny rocznik, bo jakos wątpie, by Ci sie gdzies w klasie na drugi rok zostało albo cus rolleyes wszystko mozliwe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:20 am
oto, co ja se ubzdurałam:
na AE: 1) informatyka i ekonometria (mój zapał: heart heart heart heart heart ) 2) zarządzanie (mój zapał: heart heart heart )
na UW: 1) matematyka (mój zapał: heart heart heart ) 2) filologia klasyczna i wiedza o krajach śródziemnomorskich (mój zapał: heart heart question question question question question question )
a teraz siedzę i się pocę i czekam, co z tego wyniknie. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:22 am
ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki Po... lonistyka??? Zebra, Ty nie tak na poważnie? Ale to chyba nie jest Twój pierwszy wybór? *na wszelki wypadek z wyprzedzeniem spada z krzesła* razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:33 am
uksw, jeszcze nie wiem co, zaraz wpisze na stronie irk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:28 pm
UŁ finanse i rachunkowosc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:34 pm
Daedhel ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki Po... lonistyka??? Zebra, Ty nie tak na poważnie? Ale to chyba nie jest Twój pierwszy wybór? *na wszelki wypadek z wyprzedzeniem spada z krzesła* razz jakieś wąty? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:36 pm
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki Po... lonistyka??? Zebra, Ty nie tak na poważnie? Ale to chyba nie jest Twój pierwszy wybór? *na wszelki wypadek z wyprzedzeniem spada z krzesła* razz jakieś wąty? stare to bardzo dobry wybor. zatrudnie cie w moim domu starcow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 11:43 am
Baranina ZebraDeath Daedhel ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki Po... lonistyka??? Zebra, Ty nie tak na poważnie? Ale to chyba nie jest Twój pierwszy wybór? *na wszelki wypadek z wyprzedzeniem spada z krzesła* razz jakieś wąty? stare to bardzo dobry wybor. zatrudnie cie w moim domu starcow xd to JEST dobry wybór. a jak ktoś ma porblem, to niech idzie na polibudę, ja mu nie przeszkadzam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 6:40 am
ZebraDeath Baranina ZebraDeath Daedhel ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki Po... lonistyka??? Zebra, Ty nie tak na poważnie? Ale to chyba nie jest Twój pierwszy wybór? *na wszelki wypadek z wyprzedzeniem spada z krzesła* razz jakieś wąty? stare to bardzo dobry wybor. zatrudnie cie w moim domu starcow xd to JEST dobry wybór. a jak ktoś ma porblem, to niech idzie na polibudę, ja mu nie przeszkadzam. tak na pocieszenie, to moja nauczycielka od poslkiego zdawała polonistykę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 6:53 am
Evil123Angel ZebraDeath Baranina ZebraDeath Daedhel ZebraDeath na polonistykę/kulturoznawstwo/historię sztuki Po... lonistyka??? Zebra, Ty nie tak na poważnie? Ale to chyba nie jest Twój pierwszy wybór? *na wszelki wypadek z wyprzedzeniem spada z krzesła* razz jakieś wąty? stare to bardzo dobry wybor. zatrudnie cie w moim domu starcow xd to JEST dobry wybór. a jak ktoś ma porblem, to niech idzie na polibudę, ja mu nie przeszkadzam. tak na pocieszenie, to moja nauczycielka od poslkiego zdawała polonistykę xp każda nauczycielka polskiego musiała zdawać polonistykę, kochanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 7:35 am
ZebraDeath Evil123Angel ZebraDeath Baranina to bardzo dobry wybor. zatrudnie cie w moim domu starcow xd to JEST dobry wybór. a jak ktoś ma porblem, to niech idzie na polibudę, ja mu nie przeszkadzam. tak na pocieszenie, to moja nauczycielka od poslkiego zdawała polonistykę xp każda nauczycielka polskiego musiała zdawać polonistykę, kochanie. Zeberka, nie przejmuj się takimi stereotypami. Ja tez zlozylam m.in.na polonistykę i nie uważam, aby ten kierunek ograniczał jedynie do pracy nauczyciela. Znam kilku ludzi, którzy po polonistyce są aktualnie publicystami, pracują w wydawnictwach, są redaktorami bądź zajmują się pracą badawczą czy twórczością literacką. Jestem z Tobą, nie dajmy się takim komentarzom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|