|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:19 am
Lecz jako pierwszy podbiegł do niej EMO-chłopiec w sexownej bluzeczce w paski twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 5:46 am
baby-kid Lecz jako pierwszy podbiegł do niej EMO-chłopiec w sexownej bluzeczce w paski twisted ale zanim zdarzyl "sie nia zajac" rozbeczal sie bo zobaczyl, ze dzieweczka ma czerwone majtki (wystawaly spod spodniczki), a on bardzo nie lubil tego koloru, w dodatku nie komponowal sie z rozem kiecki, wiec usiadl w kacie i beczal dalej, a blondyneczka w dalszym ciagu lezala z niecierpliwoscia oczekujac pomocy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 9:26 am
nagle trener zadzwonił po karetke, ponieważ nie byl zbyt zdolny zeby ja ratowac. (pragnienie nie ma szans razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 10:00 am
karetka nie przyjechała ( cięcia budżetowe w służbie zdrowia ) a blondyneczka zmarła ... jej blond dusza poszła do ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 10:04 am
nieba, gdyz ze względu na wiek nie zasmakowała jeszcze rozkoszy świata przez co nie zdążyła nabroić. (ale nie konczymy jeszcze historyjki nie??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:42 pm
(nie!) w niebie jak ja zobaczyli to ja wygonili do....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:44 pm
czyścica zeby sie umyla bo calutka smierdziala i byla wymazana czyms niezidentyfikowanym wiec woleli tego nie tykac w narazeniu o swoje zdrowie i wyglad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:01 pm
...sami sobie dopowiedzcie czym bylo to tajemnicze COS...
w czysccu, zawieszona miedzy dobrem a zlem, dusza bohaterki straaaaaaaaaasznie sie nudzila, pomyslala, ze warto by cos nabroic, bo w koncu kiedzys trzeba, nie za zycia, to po...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 9:44 am
po tzw zejściu. spotkała przystojniaka ze spiczastymi uszami i łukiem przewieszonym przez ramie: - "ja cie sune, ale przystojniak, zawsze mialam do takich słabość" - i poszła za nim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 1:10 am
..owy przystojniak zabral ja do swoich komnat i tam ja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 4:13 am
Lecz Blondyneczka nie umiala gotowac, bo nie chciala zlamac paznokcia, wiec poslano ja do stajni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 7:10 am
W bardzo niefortunny sposób trafiła jednak do stajni Augiasza, gdzie musiała babrać się w tonach końskich odchodów xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 7:15 am
w koncu stwierdzila, ze ma tego calego gowna (dosownie i w przenosni) serdecznie dosyc (rzeklo by sie po dziurki w nosie) i spieprzyla gdzie pieprz rosnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 7:16 am
W polowie pracy przysiadla na sianie, wycierajac pot z czola, przypadkowo usmogurala sie odchodami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|