Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wilkus ALE ODLOT. PATRZ CO ZNALAZLAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

?
  ja pierdyle... nienormalne dzieci byliście
  Ożby. O.O
  a wczesniej cos jaraliscie?
  to chyba bylo jak grzybowi wmowilismy ze tabaka to narkotyki i jak sie zaciungnie to bedzie na haju
  fajna szkola
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:15 pm

mi matka niepotrzebnie powiedziala ze moja nauczycielka ma 3 z obrony pracy magisterskiej bo potem na dyktandzie pwiedzialam: nie będę kochanie bedem nie pisze córka nauczycielki edit::Kasmizarpisala sprawdzianu skonstruowanego przez nauczyciela z 3 xp

//edit: Owca// a nie zajarzyłeś pacanie ze to bylo napisane celowo?/
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:18 pm

Baranina
mi matka niepotrzebnie powiedziala ze moja nauczycielka ma 3 z obrony pracy magisterskiej bo potem na dyktandzie pwiedzialam: nie bendem pisala sprawdzianu skonstruowanego przez nauczyciela z 3 xp

dobra jesteś xd

baby-kid

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:23 pm

baby-kid
Baranina
mi matka niepotrzebnie powiedziala ze moja nauczycielka ma 3 z obrony pracy magisterskiej bo potem na dyktandzie pwiedzialam: nie bendem pisala sprawdzianu skonstruowanego przez nauczyciela z 3 xp

dobra jesteś xd
ehh.. gowniara bylam sweatdrop
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:47 pm

hmmm... kurde... moze to za ta tabake bylo? albo za wysmarowanie niejakiego lukasza g. keczapem... albo zwykle przeklinanie i szlajanie sie po nocy... a moze za to, ze Rafal u nas spal...?
skleroza nie boli sweatdrop
swoja droga.. to byly czasy... xp

wilkus
Crew

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:58 pm

Baraninko a mi to sie podoba co napisalyscie. kiedys sama pisalam takie "dziwne rzeczy" wiec moze mi to przypadlo do gustu... bynajmniej mozesz wrzucac wiecej takich smile

ps. mamy taki sam samochodzik...moj tez mial byc rozowy...ale sie rozmyslilam i jest fiolet razz
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 2:04 pm

wilkus
hmmm... kurde... moze to za ta tabake bylo? albo za wysmarowanie niejakiego lukasza g. keczapem... albo zwykle przeklinanie i szlajanie sie po nocy... a moze za to, ze Rafal u nas spal...?
skleroza nie boli sweatdrop
swoja droga.. to byly czasy... xp
za rafala to byc nie moglo bo maciek tez to z nami pisal a on z nami nie spal. ale to moglo byc z tym keczapem. Przekinanie? przeca oni byli do tego przyzwyczajeni xp grudzinska sama na apelach na nas klnela.

ehh... piekne czasy xp moze jeszcze co fajnego wynajde zeszyt z tmi karteluszkami o nas i na nas jest spry xp
mam jeszcze oficjalna skarge na mnie pisana do moich rodzicow przez golebiewska ty tez taka dostalas? mrgreen moi starzy nigdy jej nie zobaczyli rofl sama podpisywalam xp
jak mi sie nudzilo bedzie to przepisze. tyczy sie ona zielonej szkoly w muszynie xd

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 2:05 pm

Driadaa
Baraninko a mi to sie podoba co napisalyscie. kiedys sama pisalam takie "dziwne rzeczy" wiec moze mi to przypadlo do gustu... bynajmniej mozesz wrzucac wiecej takich smile

ps. mamy taki sam samochodzik...moj tez mial byc rozowy...ale sie rozmyslilam i jest fiolet razz
a mnie to z perspektywy czasu bawi. w kazdym razie fajowe wspomnienia
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 2:17 pm

Baranina
za rafala to byc nie moglo bo maciek tez to z nami pisal a on z nami nie spal. ale to moglo byc z tym keczapem. Przekinanie? przeca oni byli do tego przyzwyczajeni xp grudzinska sama na apelach na nas klnela.

ehh... piekne czasy xp moze jeszcze co fajnego wynajde zeszyt z tmi karteluszkami o nas i na nas jest spry xp
mam jeszcze oficjalna skarge na mnie pisana do moich rodzicow przez golebiewska ty tez taka dostalas? mrgreen moi starzy nigdy jej nie zobaczyli rofl sama podpisywalam xp
jak mi sie nudzilo bedzie to przepisze. tyczy sie ona zielonej szkoly w muszynie xd

moze wiecza to, ze bolec przeca rozsypal tabake na korytarzu i taka sporsza plama byla...
oz, z tym przeklinaniem racja... z reszta chybaby sie az tak nie wsciekali...

jaki zeszyt? a nie wiesz moze gdzie nasz boski komiks jest? rofl
moja gdzies chyba zaginela rofl
kurde, ja chce jeszcze raz. podobalo mi tam sie. zwlaszcza, jak sie scigalismy po srajtasme xp

wilkus
Crew

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Jun 21, 2007 1:32 am

ale to juz bylo
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 3:14 am

Nie wiedziałam, że człowiek jest zdolny do wymyślenia tak bzdurnych rzeczy, ale zarazem trzymają się one kupy.
Kurnia, boskie to jest xp

pani psychol

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 8:10 am

wilkus
Baranina

moze wiecza to, ze bolec przeca rozsypal tabake na korytarzu i taka sporsza plama byla...
oz, z tym przeklinaniem racja... z reszta chybaby sie az tak nie wsciekali...

jaki zeszyt? a nie wiesz moze gdzie nasz boski komiks jest? rofl
moja gdzies chyba zaginela rofl
kurde, ja chce jeszcze raz. podobalo mi tam sie. zwlaszcza, jak sie scigalismy po srajtasme xp
nasz wing zaginol crying a szkoda bo byl tak zabawny xp az trywialny. ale teraz pewnie lepiej by nam wyszlo xp
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 8:15 am

wicked que.en
Nie wiedziałam, że człowiek jest zdolny do wymyślenia tak bzdurnych rzeczy, ale zarazem trzymają się one kupy.
Kurnia, boskie to jest xp
ehh.. to tylko namiatka naszych zdolnosci mrgreen
kiedys niejaki Bartek W. poprosil niejakiego Dominika T. o wygrukowanie z neta wypracowania o jakiejes tam lekturze. Dominik T. wydrukował mu artykuł o głodujących w afryce xp Bartek oddał to pani Gołebiewskiej i była potem siara... juz nie mozna bylo kopiowac z neta sweatdrop Gołebiewska monitorowała kazde zdanie

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Careful Knives

Squad Mage

26,665 Points
  • Partygoer 500
  • Novice Mage 100
  • Professional Decorator 250
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:09 am

Szkoła...eh.

Ale praca piękna, aczkolwiek swoją skomponowałabym pod szyldem głebokiej czerni. Ale to takie moje osobiste awersje do czerwonego i nie umniejszają uroku dzieła zacytowanego w pierwszym poście.

A po Metodach Badań Medioznawczych mogę powiedzieć tylko jedno - ANKIETY TO ZUO! Zwłaszcza w szkołach.
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:15 am

co ty gadasz? ankiety sa superasne mrgreen

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:26 am

najgorsza rzecza jaka zrobilam w szkole bylo zerwanie na apelu swojego plakatu.

zdenerwowalam sie otoz bardzo, ze nie wygralam - moja praca byla zrobiona na komputerze, drukowana na papierze kredowym i oddana w terminie, wtedy tez powieszona. dziewcyzna ktora wygrala zerznela ode mnie pomysl i napackala farbami plakatowymi... bylo to brzydkie, ale argumentacja, gdy poprosilam o nia, brzmiala "namalowana, wiec wlozyla wiecej pracy". Jakbym ja w photoshopie nic nie robila! stare

Jak sie zaczal apel i rozdawanie nagrod, biologica zaczelam mowic, to wstalam, podeszlam do mojego plakatu, zdjęłam go, zwinęłam i wyszłam.

a co najciekawsze, nikt mi nie zwrocil uwagi i nikt nic nie powiedzial, nawet wychowawczyni.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces