|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:32 pm
Prosze zgłaszać jednostki nominowane do zbanowania, ze względu na swoja niepartyzanckośc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 6:20 am
BeeWolf_san Prosze zgłaszać jednostki nominowane do zbanowania, ze względu na swoja niepartyzanckośc. ....ze co ? czyli znaczy sie wreszscie robimy porzadek...???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 7:25 am
revcat BeeWolf_san Prosze zgłaszać jednostki nominowane do zbanowania, ze względu na swoja niepartyzanckośc. ....ze co ? czyli znaczy sie wreszscie robimy porzadek...??? Znaczy się, że tak.
Proszę wysyłać swoje zgłoszenia. KAŻDY z generałów ma mi takie wysłać nawet jeśli zgłasza mnie. o!
Potem rozpatrzymy kandydatury na BANIKI.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 7:44 am
BeeWolf revcat BeeWolf_san Prosze zgłaszać jednostki nominowane do zbanowania, ze względu na swoja niepartyzanckośc. ....ze co ? czyli znaczy sie wreszscie robimy porzadek...??? Znaczy się, że tak.
Proszę wysyłać swoje zgłoszenia. KAŻDY z generałów ma mi takie wysłać nawet jeśli zgłasza mnie. o!
moim skromnym zdaniem... wywalic wszystkich oprocz generalicji... edit// zmienilem zdanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:39 pm
Kiray BeeWolf revcat BeeWolf_san Prosze zgłaszać jednostki nominowane do zbanowania, ze względu na swoja niepartyzanckośc. ....ze co ? czyli znaczy sie wreszscie robimy porzadek...??? Znaczy się, że tak.
moim skromnym zdaniem... wywalic wszystkich oprocz generalicji... no dobra moze zostac: Baliaur Ntsumi_Aya (bo ona chyba troche tu jest) YumiTao Ayah... a reszcie bany i zaczac rekrutacje od nowa, jesli ktos bedzie chcial wrocic to sie zobaczy... hola hola a co to kurna ma byc ? zeby sie jeszcze te osoby udzielaly....ale nie ale skoro Ci maja zostac to wnosze o pozostawienie mojej podwladnej zebrydeath oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:49 pm
...aha no i Ita tez zostaje...bo inaczej guma po plerach dam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:23 pm
...ekhm ekhm...podaje szeregowych do wycofania z naszych szeregow :
-Gaabs -Labudziak -Jaswinder -Falcone (tu sie jeszcze zastanawiam) -Night_Lady -Ayah_TheMetalMania -Kasmizar -Evilyuki -Hadogenes -Mr.Smokey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 9:23 am
nieee, ja chcę zostać, ja pisuję często, szczególnie w temacie "Jakie masz majtki" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:01 am
EvilYuki nieee, ja chcę zostać, ja pisuję często, szczególnie w temacie "Jakie masz majtki" crying ...okey to zostajesz...faktycznie sie udzielasz...passe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:40 am
revcat EvilYuki nieee, ja chcę zostać, ja pisuję często, szczególnie w temacie "Jakie masz majtki" crying ...okey to zostajesz...faktycznie sie udzielasz...passe? ale jakas nie widzie dzisiejszego wpisu w/w topicu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 12:54 pm
Kiray revcat EvilYuki nieee, ja chcę zostać, ja pisuję często, szczególnie w temacie "Jakie masz majtki" crying ...okey to zostajesz...faktycznie sie udzielasz...passe? ale jakas nie widzie dzisiejszego wpisu w/w topicu... ...no coz...z pewnoscia szeregowa Evil Yuki Nam to wytlumaczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 11:32 am
revcat Kiray revcat EvilYuki nieee, ja chcę zostać, ja pisuję często, szczególnie w temacie "Jakie masz majtki" crying ...okey to zostajesz...faktycznie sie udzielasz...passe? ale jakas nie widzie dzisiejszego wpisu w/w topicu... ...no coz...z pewnoscia szeregowa Evil Yuki Nam to wytlumaczy... ee... tak, tak... bo wiecie, wychodzi na to, że rzadko zmieniam majtki... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 12:09 pm
EvilYuki revcat Kiray revcat EvilYuki nieee, ja chcę zostać, ja pisuję często, szczególnie w temacie "Jakie masz majtki" crying ...okey to zostajesz...faktycznie sie udzielasz...passe? ale jakas nie widzie dzisiejszego wpisu w/w topicu... ...no coz...z pewnoscia szeregowa Evil Yuki Nam to wytlumaczy... ee... tak, tak... bo wiecie, wychodzi na to, że rzadko zmieniam majtki... xp ...wyslecie mi swoje oryginalne zdjecie na P.M.a to zalatwie sprawe... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 4:06 pm
A czemu mnie w spisie nie ma he? I jak mam zapamietac swoj num,erek, skoro go tez nie ma he? A w ogole to jaki ja mam stopien he?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 11:37 pm
Delein the Wildest A czemu mnie w spisie nie ma he? I jak mam zapamietac swoj num,erek, skoro go tez nie ma he? A w ogole to jaki ja mam stopien he? ...Twoj numer to 131313 i go zapamietaj a za caloksztalt bytu nadaje ja Tobie stopien porucznika...tylko sie zamelduj do konkretnej jednostki... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|