|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:34 pm
Andareen Valter, podobno prawdziwe emo to tylko nurt muzyczny, a grupa nastolatków użalających się nad sobą na pokaz, to z dupy wzięta... absolutna racja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:58 pm
ZebraDeath Andareen Valter, podobno prawdziwe emo to tylko nurt muzyczny, a grupa nastolatków użalających się nad sobą na pokaz, to z dupy wzięta... absolutna racja. popieram .... zamieściłem małego edita w mojej wypowiedzi ... poprostu zjadłem "nie jest" ... i rozwaliłem cały sens zdania ... za co przepraszam sweatdrop Ludzie emo , nie mają nic wspólnego z muzyką emo po za tym że jedni i drudzu "exponują": swoje emocje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 12:22 am
Emo zdanie
"znowu w życiu mi nie wyszło"
Emo zachowanie
Użalanie się nad Sobą i brak chęci poprawy losu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 1:34 am
nie! znam drugą emo!
Natsuri whee ciągle ma meeega doły (naprawdę, co tydzień jakiś inny), z których wychodzi w pięć minut, bo kolega przesłał jej piosenke... polewamy się z niej, że ma żyletki w każdym rozmiarze, kolorze, coby jej pasowały do stroju i na każdą porę roku rofl
nic nie wiem o tej subkulturze. Jeżeli jest tak jak piszecie, że to po prostu skłonność do dołowania samookaleczania, no to sorry... parę lat temu to się nazywało pesymizm.
Zeber, też mówię często, że mam emo nastrój gdy mam gorsze dni rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 3:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 3:50 am
Nikt mi nie powie, że teraz to się "modne" nie zrobiło. Koleżanka z klasy- wczoraj latała w dwóch kucykach, różowej bluzeczce, zielonych spodniach, a dziś nagła zmiana i przychodzi do szkoły ze stwierdzeniem na ustach, że się tnie. Straszne stare Chodzi w opasce na ręce, a jak poprosiłam ją żeby mi zaprezentowała owe ślady po cięciu się... Po prostu żałosne, jakieś rozdrapane strupy xp To na pewno nie były ślady po cięciu.
EMO to są ludzie, którzy odczuwają niezmierną potrzebę prowokowania spojrzeń, tudzież są to ludzie o słabej psychice. Przynajmniej ja tak twierdzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 4:15 am
Emo są fajni XD Szczególnie chlopce z tymi ich grzyweczkami 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 5:39 am
.....o kurwa.. rofl Edit: poprawka bluzgów// Gemma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 6:22 am
"te ich grzyweczki są mniam" mnie wkurwia. sa ludzie, ktorzy znaja emo z obrazkow. moze na obrazkach sa tacy 'mniam' ale w rzeczywistosci... zgodze sie z czyims stwierdzeniem, ze sa to ludzie o slabej psychice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 6:37 am
shilian90 "te ich grzyweczki są mniam" mnie wkurwia. sa ludzie, ktorzy znaja emo z obrazkow. moze na obrazkach sa tacy 'mniam' ale w rzeczywistosci... zgodze sie z czyims stwierdzeniem, ze sa to ludzie o slabej psychice. Zgadzasz się z moim stwierdzeniem w takim razie xp
To zdjęcie emu mogłoby nieco mniejsze być...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 1:24 pm
moja była przyjaciółka jest emo, na siłę szuka w sobie mHrocku i tego zUa! a przede wszystkim zachowuje się tak jakby chciała powiedzieć 'jestem taka zajebista kurwa klękajcie przede mną narody i błagajcie mnie o litość i moją opatrzność"
generalnie Ci ludzie mnie śmieszą za wszelką cenę chcą być trendi, dżezi (kaczi xd !)... whatever stare ale jestem tolerancyjna z tego się wyrasta albo trzeba będzie przejechać się z ostrą bronią do braci Kaulitz, bo nie wiem czy wiecie drodzy koledzy i drogie koleżanki, że to tak naprawdę stąd się ta moda wzięła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:05 am
Propo żyletek... EMO mają też zyletke pod bateria komorki, zeby zawsze miec przy Sobie chociaż jedna.
Moda na bycie EMO przeminie. Pozniej będzie coś innego jak zbieranie karteczek albo komiksow. Wszyscy maja swoje problemy,ale trzeba być wyjatkowa mizernota, zeby ciagle sie uzalac nad soba. Zacisnij zeby i zyj dalej EMO KID.
Jak widze z postów, EMO nie znalezli poparcia na tym forum xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 3:19 am
Ee.... ja tam ich lubie crying
Tą ich taką... kiczowatość? XD Tez lubie razz Grzyweczki... fajne są razz (ale w sumie- rzeczywicie ten czarny z Tokio Hotel mial jako pierwszy taką grzywe Oo) Uzalanie sie nad soba- jak dla mnie zalosne, ale co kto lubi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|