|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:14 am
Gem_ma Baranina Zimtca Pewnie bedzie mozna zdobyc jakies baloniki albo inne tego typu rzeczy wink a mnie juz nie bedzie crying neutral ? bo jutro jade do warsiawy zaliczac egzaminy crying PS: do moderatorni. migusiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:17 am
a ja jak zwykle nie bede wiedziala co/gdzie/jak/jakim prawem i bede meczyc Wilkusa, zeby mi wytlumaczyla... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:00 pm
Baranina Gem_ma Baranina Zimtca Pewnie bedzie mozna zdobyc jakies baloniki albo inne tego typu rzeczy wink a mnie juz nie bedzie crying neutral ? bo jutro jade do warsiawy zaliczac egzaminy crying PS: do moderatorni. migusiem Powodzenia w zaliczaniu zycze. Ja i Charat mamy ostatnie talatajstwo we wtorek - ukochana przez nas wielce ekonomie. Tymczasem ma znajomosc tabliczki mnozenia ciagle jeszcze kuleje. Bedzie wesolo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:03 pm
a ja dzis dostalam! napisalam posta i dostalam gifta, a w nim... neautral starter shirt... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:41 pm
a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:31 pm
Mroovecka a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad napisz gdzieś posta(na balu), dostaniesz paczuszkę, a w niej jakieś gówno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 3:15 am
Evil123Angel Mroovecka a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad napisz gdzieś posta(na balu), dostaniesz paczuszkę, a w niej jakieś gówno pisauam już..;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 4:43 am
tak? a tego nie doczytałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 5:29 am
fajny avatar, zebra. trza bedzie sie wybrac... ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:11 am
Mroovecka Evil123Angel Mroovecka a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad napisz gdzieś posta(na balu), dostaniesz paczuszkę, a w niej jakieś gówno pisauam już..;( ja tez pisalam i nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:53 am
Driadaa Mroovecka Evil123Angel Mroovecka a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad napisz gdzieś posta(na balu), dostaniesz paczuszkę, a w niej jakieś gówno pisauam już..;( ja tez pisalam i nicwidzisz...nielubią nas tam ...O!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:07 am
Mroovecka Driadaa Mroovecka Evil123Angel Mroovecka a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad napisz gdzieś posta(na balu), dostaniesz paczuszkę, a w niej jakieś gówno pisauam już..;( ja tez pisalam i nicwidzisz...nielubią nas tam ...O!! bo to pewnie faceci robili a oni kobiet nie lubia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:25 am
Driadaa Mroovecka Driadaa Mroovecka Evil123Angel Mroovecka a znajac moje szczescie to nawet takiego gifta nie dostane sad napisz gdzieś posta(na balu), dostaniesz paczuszkę, a w niej jakieś gówno pisauam już..;( ja tez pisalam i nicwidzisz...nielubią nas tam ...O!! bo to pewnie faceci robili a oni kobiet nie lubia rofl być może!! brzyyyydaleeeeeeeeeeeeee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|