|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:55 pm
Juz jej to pisałam, ale nie dotarło rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 10:52 pm
bo to ciekza sprawa... w sumie sporo od tego zalezy sweatdrop wlasnie. jest sobie teraz jakas 7 ze hakiem, a ja nie moge spac, bo znowu ten zajebiscie ochujaly skurwysyn od mebli przyjezdza. nie ma, jak kurwa wakacje. jeszcze ani razu sie nie wyspalam. a to pewnie tlumaczy, czemu mi sie wizja rozjezdza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:18 am
wilkus bo to ciekza sprawa... w sumie sporo od tego zalezy sweatdrop wlasnie. jest sobie teraz jakas 7 ze hakiem, a ja nie moge spac, bo znowu ten zajebiscie ochujaly skurwysyn od mebli przyjezdza. nie ma, jak kurwa wakacje. jeszcze ani razu sie nie wyspalam. a to pewnie tlumaczy, czemu mi sie wizja rozjezdza Bywa rolleyes Poczekaj, az się remont skonczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:31 am
problem jest taki, ze to nie remont, tylko ten dom nei jest dokonczony i to jeszcze sporo potrwa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:36 am
ja sobie na nude znalazłam robote... trzeba jakos na dollfa zarobić... .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:40 am
wilkus problem jest taki, ze to nie remont, tylko ten dom nei jest dokonczony i to jeszcze sporo potrwa.... to kiedy parapetowa? rofl a tak powaznie, to kiedy moge Cie nawiedzic, prawdopodobnie wraz z Ewusia, aczkolwiek nie wykluczone, ze jako przedstawiciel naszej dwuosobowej grupy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:42 am
jak dla mnei nawet w poniedzialek, ale zawsze jestescie mile widziane 3nodding tylko nie ma mnie w weekend i podczas KUFLA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:01 am
wilkus jak dla mnei nawet w poniedzialek, ale zawsze jestescie mile widziane 3nodding tylko nie ma mnie w weekend i podczas KUFLA ja na kufel postaram sie przyjsc, w weekend urzadzamy urodziny taty, wiec i tak bym nie mogla... o ktorej jest kufel? i w jakie dokladnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:03 pm
_b_u_r_a_k_ ja na kufel postaram sie przyjsc, w weekend urzadzamy urodziny taty, wiec i tak bym nie mogla... o ktorej jest kufel? i w jakie dokladnie? jeszcze nie wiem, ale powinien byc 20-22. pewnie okolo 10, jak zwykle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:58 pm
wilkus _b_u_r_a_k_ ja na kufel postaram sie przyjsc, w weekend urzadzamy urodziny taty, wiec i tak bym nie mogla... o ktorej jest kufel? i w jakie dokladnie? jeszcze nie wiem, ale powinien byc 20-22. pewnie okolo 10, jak zwykle 10? a nie 19 przypadkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:08 pm
_b_u_r_a_k_ 10? a nie 19 przypadkiem? okolo godziny 10tej. 19tego jest duch na 17 chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:31 pm
Oo! zapomniałam o kuflu... sad nie będzie mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:22 am
ramonium Oo! zapomniałam o kuflu... sad nie będzie mnie crying jakto? gonk ei nie!!!!! nie rob mi tego!!!!nie ma tak!!!! *histeria* ale w weekend bedziesz, prawda? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 4:54 am
Jukatan ja sobie na nude znalazłam robote... trzeba jakos na dollfa zarobić... .__. a wiec dollf jednak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|