|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:19 am
gemma jest prawie-blond rofl rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:51 am
ZebraDeath gemma jest prawie-blond rofl rofl rofl twisted prawie...robi wielka roznice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:52 am
_b_u_r_a_k_ ZebraDeath gemma jest prawie-blond rofl rofl rofl twisted prawie...robi wielka roznice nie w jego przypadku... rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:55 am
Hm, a o czym to swiadczy, gdy ktos farbuje wlosy na czarno? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:06 pm
Nie mam pojęcia... ale pasują, Zimt, pasują.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:55 pm
Zimtca Hm, a o czym to swiadczy, gdy ktos farbuje wlosy na czarno? whee ja mysle, ze jak sie przyciemnia wlosy, to mozg automatycznie tez razz i sie zostaje ciemnota. wiec ogolnie ta sprawa z farbowaniem jest do dupy rofl nie wazne co zrobisz i tak zglupiejesz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:01 pm
a jak ja z natury jestem ruda blondynka o brazowych wlosach...? confused
a tak poza tym czarne jest piekne, rude seksowne a blond urocze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:09 pm
happy_goth_buf a jak ja z natury jestem ruda blondynka o brazowych wlosach...? confused a tak poza tym czarne jest piekne, rude seksowne a blond urocze whee a szatynki to jakie sa? bo ja jestem.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:12 pm
Kyoko Suomi happy_goth_buf a jak ja z natury jestem ruda blondynka o brazowych wlosach...? confused a tak poza tym czarne jest piekne, rude seksowne a blond urocze whee a szatynki to jakie sa? bo ja jestem.. sweatdrop nieodkryte xd nie wiem, ja mam taki nijaki sraczkowaty braz i jestem niepowtarzalna (dzieki Bogu!) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:28 pm
Bog nie istnieje...a jezeli tak to raczej ma w dupie to jaki kto ma kolor wlosow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:29 am
_b_u_r_a_k_ Bog nie istnieje...a jezeli tak to raczej ma w dupie to jaki kto ma kolor wlosow stare istnieje blaugh i nie ma tego w dupie razz bo najbardziej to On lubi wybierac ludziom kolor wlosow oczu i skory rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:16 am
_b_u_r_a_k_ Bog nie istnieje...a jezeli tak to raczej ma w dupie to jaki kto ma kolor wlosow stare Jakaś ateistka?... Widać nie jestem sama.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:41 am
_b_u_r_a_k_ Bog nie istnieje...a jezeli tak to raczej ma w dupie to jaki kto ma kolor wlosow stare bardziej chodzilo mi o to, ze nie ma wiecej takich jak ja, ale jak zwykle mniejsza o to. xp a istnienie Boga nie zalezy od Twojego ani mojego (ani nikogo innego) wierzenia czy niewierzenia w Niego, co musi byc swoja droga bardzo irytujace nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:58 am
Nie rozmawiajmy o Bogu, bo to naprawdę długi temat jest, a poza tym nie chce nikomu narzucać swoich przekonań. Wiara to każdego osobista sprawa i wg mnie nie warto o tym gadać, bo zaczniemy się kłócić. W sprawach religijnych zawsze tak jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|