|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 4:28 am
najlepsza pizza jest w DaGrasso i dzis mam zamiar ja spalaszowac na obiadek whee a narazie: czekoladowe muszelki z mlekiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:20 am
w DaGrasso jest dobrze i dość tanio, za 50 złotych sześć kobiet sie najadło jak niegdys poszlysmy xD ale Telepizza dojezdza do domku... <3 to plusik je.
a szybki obiadek, hmmm... torlitta <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:39 am
Nie mówcie mi nic o jedzeniu, nie mam dzisiaj obiadu, a tak cholernie chce mi się jeść. Na samych truskawkach jadę stare Ja uwielbiam nakleśniki ze śmietaną, cynamonem i twarożkiem... jeszcze wszelakiej maści zupy owocowe i mleczne. Ogólnie mleko jest pycha i płatki (muszelki CHOCAPIC wcześniej wspomniane- pyszniaste cholerstwo).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 12:45 pm
a do mnie DaGrasso dojezdza 3nodding
tortilla - mniam! ale Jukatan, masz jakiś dobry przepis na zrobienie takiej domowej? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:44 am
taaa, domowej... xD ale z kupną tortilla, dressingiem i marynatą w proszku xD mniam <3
muszę się zorientować, może do mnie teżDaGrasso dojeźdża bo jest naprzeciwko telepizzy... ale DaGrasso nie kładzie ulotek na wycieraczce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:37 am
moze nie ma jedzenia w domu..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:40 am
Kyoko Suomi moze nie ma jedzenia w domu..? ma kota...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:47 am
a to spoko.. da sobie rade razz koty sa smaczne, ale wole psy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:32 pm
Jukatan taaa, domowej... xD ale z kupną tortilla, dressingiem i marynatą w proszku xD mniam <3 muszę się zorientować, może do mnie teżDaGrasso dojeźdża bo jest naprzeciwko telepizzy... ale DaGrasso nie kładzie ulotek na wycieraczce crying kupna to i ja robilam... z kotletami babci w kawalkach xd ale bylo samczne. 3nodding zamiast ulotek: www.dagrasso.pl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 10:49 pm
i tak najlepsza jest pizza homemade, robiona przez ludzi, ktory nie powinni sie do kuchni zblizac /czyt.nas/ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:35 am
wilkus i tak najlepsza jest pizza homemade, robiona przez ludzi, ktory nie powinni sie do kuchni zblizac /czyt.nas/ rofl hmmmm to mi zrodzilo pewien mroczny plan w mojej jakze pustej glowce... twisted pizza homemade + beczka Heineken = heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 5:50 am
Najprostszy "resztkowy" przepis jaki zna Chomik:
Podsmazyc troche jakiegos miesiwa (we. kielbasy) na patelni, polozyc na to plastry pomidora, zalac rozmaconymi jajkami, doprawic, usmazyc i zjesc wink Mozna dorzucac papryke, nawet ziemniaki smazone (jesli ktos lubi), szczypiorek. Radosna tworczosc po prostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|