|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 11:53 am
Mroovecka dzięki dzięki...wiem ze ten róż boli, ale musiałam odreagować... niedługo (??) powróce do normalnosci biggrin biggrin biggrin łaaaaa uroczaś!!! *mizia* cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 12:05 pm
Gem_ma Mroovecka dzięki dzięki...wiem ze ten róż boli, ale musiałam odreagować... niedługo (??) powróce do normalnosci biggrin biggrin biggrin łaaaaa uroczaś!!! *mizia* cool wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 1:04 pm
moj róż jest wewnątrz i widzą go tylko, Ci nieszczesnicy, ktorzy maja ze mna dlużej doczynienia, reszta sie tak szybko nie polapie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 9:15 am
a ja zawsze i wszedzie wydze roz...na ulicy wylapie kazda kobiete z chocby milimetrem kwadratowym rozu...i nie robie tego specjalnie...poprostu to przyciaga moj wzrok biggrin biggrin biggrin biggrin takie zboczenie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 9:55 am
mroovecka ma fajnego avka, ale wicked que.en ma super!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:46 am
wicked que.en Daedhel tak, tak, przepiękny. Chce ciasteczko? whee oi, poproszę! Zawsze znajdzie się czas na ciasteczko whee to jedna z zasad rządzących tym światem. 3nodding *podaje tacę pełną babeczek z pudrem i owocowym nadzieniem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:58 am
mnie i kasiula nie przebijesz. pod wplywem wspolnego mieszkania kaska zaczela ubierac sie na czarno a ja pomykam w skejciarskich portkach. nawet wygodne, ale nie myslalam ze bede kiedykolwiek skejtem. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:05 pm
tak już bywa... dziwny jest świat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:24 am
Evil123Angel mroovecka ma fajnego avka, ale wicked que.en ma super! Yeah! xp
@Baranina: Takie spodnie są fajne! Mam ze dwie pary, ubóstwiam je :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:31 am
wicked que.en Evil123Angel mroovecka ma fajnego avka, ale wicked que.en ma super! Yeah! xp
@Baranina: Takie spodnie są fajne! Mam ze dwie pary, ubóstwiam je :> ale wkrecaja sie w schody na bankowym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:06 am
No tak... ale to nie spodnie są złe, tylko te schody! Ja ci mówię mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:10 am
naprawde tez tak myslisz? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 9:18 am
Oczywiście, że tak myślę. Przecież tak to bym tego nie napisała... więc nie martw się o spodnie, tylko o schody i zrób wszystko, żeby były dobre i więcej nie pożerały twoich spodni. Może wydają im się apetyczne i to dlatego? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|