|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 1:35 pm
Driadaa zapraszam bardzo na robienie dotacji na loterie innym tez sie kasa przyda i bedzie o co walczyc smile ja proponuje po prostu walki w kisielu (kislu? jak to sie odmienia? xd ) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 1:52 pm
na gołe klaty i do kisielu?? brzmi zachecająca xp
a ja tak kocham goldy, mam bielizne w ksztalcie goldow biggrin i moj kot ma latki w ksztalcie i kolorze goldów...podobnie jak pies richiego richa *ktoś pamieta ta bajke i film??*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 2:15 pm
A mi zostało jakies 10k do uzbierania na itema kosztującego prawie 160k. Zbieram na to od ponad pól roku, pupa jasiek, szaleństwo, palma mi odbija jak to w koncu kupię dramallama Wogóle mam najbardziej sexownego avka z Was wszystkich cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 12:08 am
Yajo A mi zostało jakies 10k do uzbierania na itema kosztującego prawie 160k. Zbieram na to od ponad pól roku, pupa jasiek, szaleństwo, palma mi odbija jak to w koncu kupię dramallama Wogóle mam najbardziej sexownego avka z Was wszystkich cool a na co zbierasZ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 12:26 am
ktos juz dostal te goldy? ja chce! blagam! XD bede wielbic shilian do konca zycia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 2:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 3:21 am
Driadaa Yajo A mi zostało jakies 10k do uzbierania na itema kosztującego prawie 160k. Zbieram na to od ponad pól roku, pupa jasiek, szaleństwo, palma mi odbija jak to w koncu kupię dramallama Wogóle mam najbardziej sexownego avka z Was wszystkich cool a na co zbierasZ?Angelic Headband xd Miałabym to juz dawno, ale przez prawie 3 miesiące nic nie robiłam na Gai - raz dziennie wpadłam, złapałam Daily Chance, odpisałam na pmy, ewentualnie na komentarze w profilu i wstawiłam nowe rzeczy do sklepu jak sie cos sprzedało xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 9:34 am
dżizas kurwa ja pierdolę, cos was jeblo na mozgi z tymi goldami? pieniadze nie milosc ==''' _^_ ludzie, robie giwełej dlatego, że ktos moze tych goldow potrzebowac.. wkurwia mnie to "kocham goldy!" i "wielbie shilian". wielbicie za kase? dżizas... ktoś ma potrzebę have'owania owych goldów czy tylko je kocha? narazie yajo ma najwieksza prawdopodobnosc ze jej te goldy oddam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 9:41 am
ja jestem jednym, wielkim chodzacym goldem dramallama . ale nie chce, oddaj tym, co nie umieja zarabiac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:14 am
shilian90 dżizas kurwa ja pierdolę, cos was jeblo na mozgi z tymi goldami? pieniadze nie milosc ==''' _^_ ludzie, robie giwełej dlatego, że ktos moze tych goldow potrzebowac.. wkurwia mnie to "kocham goldy!" i "wielbie shilian". wielbicie za kase? dżizas... ktoś ma potrzebę have'owania owych goldów czy tylko je kocha? narazie yajo ma najwieksza prawdopodobnosc ze jej te goldy oddam. Brawo dla tej pani! Brawo. Jesteś naprawdę mądra, złotko ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:05 am
wicked que.en shilian90 dżizas kurwa ja pierdolę, cos was jeblo na mozgi z tymi goldami? pieniadze nie milosc ==''' _^_ ludzie, robie giwełej dlatego, że ktos moze tych goldow potrzebowac.. wkurwia mnie to "kocham goldy!" i "wielbie shilian". wielbicie za kase? dżizas... ktoś ma potrzebę have'owania owych goldów czy tylko je kocha? narazie yajo ma najwieksza prawdopodobnosc ze jej te goldy oddam. Brawo dla tej pani! Brawo. Jesteś naprawdę mądra, złotko ;> to już nie goldziku? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:11 am
Andareen ja jestem jednym, wielkim chodzacym goldem dramallama . ale nie chce, oddaj tym, co nie umieja zarabiac mrgreen nie wiem czemu, ale ubodło to moje serduszko... emo Nie mam smykałki do interesów i nie lubiem za bardzo ludzi szukac, dupa, co ja tu robię? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:17 am
shilian90 dżizas kurwa ja pierdolę, cos was jeblo na mozgi z tymi goldami? pieniadze nie milosc ==''' _^_ ludzie, robie giwełej dlatego, że ktos moze tych goldow potrzebowac.. wkurwia mnie to "kocham goldy!" i "wielbie shilian". wielbicie za kase? dżizas... ktoś ma potrzebę have'owania owych goldów czy tylko je kocha? narazie yajo ma najwieksza prawdopodobnosc ze jej te goldy oddam. lol, ale przewał dramallama niematerialistyczny materializm, bardzo ciekawe xd *kreci tyłeczkiem* mruczę przy macaniu kitki cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 3:05 pm
Yajo Andareen ja jestem jednym, wielkim chodzacym goldem dramallama . ale nie chce, oddaj tym, co nie umieja zarabiac mrgreen nie wiem czemu, ale ubodło to moje serduszko... emo Nie mam smykałki do interesów i nie lubiem za bardzo ludzi szukac, dupa, co ja tu robię? dramallama nie wiem dramallama . jak ja juz ludzi prosze, to o niepotrzebne im tanie itemy, chetnie sie tego pozbywaja, a ja sprzedaje i mi kaska wpada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 1:33 am
ona ma doła a wy tylko "daj mi goldy, daj".
Chodź Shili, narysuję Ci zaraz Urielka, czekaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|