|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 1:00 pm
A mnie wolicie nie widzieć. :XP:
3 redy puszczone z boku, reszta włosow obiceta na chlopaka xd Ale lubie tak wyglądac... Przynajmniej to jest cholernie wygodne... Ostatnio wlosy czesalam... w sumie trudno powiedziec kiedy XD dawno ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 3:01 pm
Pszczola_M A mnie wolicie nie widzieć. :XP: 3 redy puszczone z boku, reszta włosow obiceta na chlopaka xd Ale lubie tak wyglądac... Przynajmniej to jest cholernie wygodne... Ostatnio wlosy czesalam... w sumie trudno powiedziec kiedy XD dawno ;p ja chce se dready z wlosow na dole zrobic, tak kilka... mam wlosy na przedluzenie, na kilka dreadow powinno ich starczyc, zobacze jak to w praktyce wyjdzie wink . wlosy u gory i na czubku glowy mam teraz na chlopaka... ale troche za krotkie. centymetr, dwa i bedzie OK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:35 am
wicked que.en O takie sobie zrób. Bardzo fajne włosy... Tylko ta grzywka taka nie bzyt. Ja tam lubię takie oryginalne fryzury (oczywiście w granicach estetyczności xp )te sa fajne (: tylko bez tego zoltego pasemka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:33 am
Andareen wicked que.en O takie sobie zrób. Bardzo fajne włosy... Tylko ta grzywka taka nie bzyt. Ja tam lubię takie oryginalne fryzury (oczywiście w granicach estetyczności xp )dla mnie to to nie jest oryginalne... Oi cichooo... Wcale, że, iż, bo jest! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:00 am
Andareen ZebraDeath a tak BTW, to ja jestem whee whee whee to ty? ladna jestes biggrin redface redface redface dziękować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 12:21 pm
skroc do ramion. nie cienuj. zrobi ci sie to co mi. czyli to co powinno zrobic i bedziesz wtedy ladna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 12:29 pm
no albo tak:  wtedy mozna powiedziec ze moj ideal kobity xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 6:30 am
kobieta o włosach idealnych...  (i nie tylko włosach xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 12:41 pm
Ee tam. Mi się zdaję, że Amy-Lee jest transwestytą xp Aale jestem zmuszona przyznać, że głos piękny ma. Na akustycznej płycie z KoRn'em pięknie zaśpiewała w "Freak on a leash". Bardzo mi się podobuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 1:28 pm
Baranina no albo tak:  wtedy mozna powiedziec ze moj ideal kobity xp natalie portman smile chyba by pasowalo ja tez natalia jestem... niedlugo umieszcze foto tylko aparat dorwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 4:59 am
ja tu juz od 2 lat jestem i chyba nawet mojego zdjecia nikt na oczy nie widzial no nieliczac z bratem jak bawimyy sie figurkami sephirota i koleszki z re4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 6:33 am
nox123 ja tu juz od 2 lat jestem i chyba nawet mojego zdjecia nikt na oczy nie widzial no nieliczac z bratem jak bawimyy sie figurkami sephirota i koleszki z re4 mojego tez chyba nikt nie widzial cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:27 am
Driadaa Baranina no albo tak: [pikny imejdź] wtedy mozna powiedziec ze moj ideal kobity xp natalie portman smile chyba by pasowalo ja tez natalia jestem... niedlugo umieszcze foto tylko aparat dorweJa też jestem Natalia i dzisiaj byłam u fryzjera. Teraz wyglądam bossko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 10:36 am
wicked que.en Driadaa Baranina no albo tak: [pikny imejdź] wtedy mozna powiedziec ze moj ideal kobity xp natalie portman smile chyba by pasowalo ja tez natalia jestem... niedlugo umieszcze foto tylko aparat dorweJa też jestem Natalia i dzisiaj byłam u fryzjera. Teraz wyglądam bossko xp Jak sie juz wybieram do fryzjera, to tylko po to, zeby wygladac jak zawsze razz Ale fotke moglabys dac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|