|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:17 am
phi pomysła kaczej brygady? wisi mi to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:21 am
ten kraj robi sie coraz bardziej chory...nie maja sie czym zajmowac tylko prowadzic dyskusje na temat teletubisiow? niedlugo zrobia lustracje tinkiemu winkiemu..."teletubis z torebka!" "tinky winky podejrzany" "tinky winky propaguje homoseksualizm!" to dzisiaj na tvn24 slyszalam...no mozna sie ze smieszu skitrac a co najlepsze, to przyczepili sie jeszcze do czerwonego kapturka ze zawiera on w sobie "motyw gwaltu"
poprostu zal.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:24 am
Maris274 przyczepili sie jeszcze do czerwonego kapturka ze zawiera on w sobie "motyw gwaltu" a to nie wiedziałaś o tym?? xp xd rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:38 am
Booże. Niech lepiej tych gejów co parady na ulicy wyczyniają niech zmasakrują, a nie się Teletubisiami martwią xp ktoś się głupot naoglądał.
Bez urazy dla gejów i innych. Ja tak na co dzień jestem tolerancyjna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:56 am
dzieki, ale jakies 10 minut temu czytalam na http://www.nop.org.pl/ wlasnie o gejach. Jak mozna miec w sobie tyle nienawisci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:58 am
moja matka jest popierdzielona. bo nawert sie z tego nie smieje i uwaza, ze moga miec racje neutral . nie ma to ja glupi rodzice... to moze niech nie pokazuja politykow w telewizji, bo wygladaja tak, ze urazaja moje poczucie smaku rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 11:30 am
Ale zrobili afere, niech sie zamiast takimi pierdołami zajmować zrobią coś ze strajkiem lekarzy - nie mam gdzie się zbadać... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 12:31 pm
ja też. a miałam się zapisać na tomografię.... i USG tarczycy... i EEG. s**t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 1:04 pm
Ja mam złamany palec i niemoge pisać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:50 pm
Dupa, ale macie problemy, ja nie mogę. A ja się nie przerzucilam na Kucyki (Kucyk Pony? Kucyk Kucyk? Co za idiota to wymyslił? scream ... wogóle to kucyki sa lesbijskie), ja je zawsze ogladałam heart *nuci sobie opening* wicked que.en Booże. Niech lepiej tych gejów co parady na ulicy wyczyniają niech zmasakrują, a nie się Teletubisiami martwią xp ktoś się głupot naoglądał.
Bez urazy dla gejów i innych. Ja tak na co dzień jestem tolerancyjna. A nom, widac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:16 pm
mi sie najbardziej w tym reportazu podobał tekst "trzeba bedzie sie tez zajac "Lalą" poniewaz całuje sie ona ze wszystkimi, w twinki winkim, murzynem Dizim a najgorsze ze takze z Po z nieletnia przedstawicielka azjatow " xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 2:40 am
i pewnie dodatkowo pomysł PiSu bo kto inny przeznacza pieniądze na glupoty zamiast dac np nauczycielom...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 3:43 am
o boze zaraz bede szczac w gacie. a czytaliscie o misiu uszatku? na szczwscie to juz tylko uzytkownika onetu pisane tak dla smiechu xD b
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 4:47 am
shilian90 o boze zaraz bede szczac w gacie. a czytaliscie o misiu uszatku? na szczwscie to juz tylko uzytkownika onetu pisane tak dla smiechu xD b oj, to było świetne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:05 am
wicked que.en Booże. Niech lepiej tych gejów co parady na ulicy wyczyniają niech zmasakrują, a nie się Teletubisiami martwią xp ktoś się głupot naoglądał.
Bez urazy dla gejów i innych. Ja tak na co dzień jestem tolerancyjna. jesteś małym, wstrętnym homofobem, wiesz? Parada Gejów i Lesbijek, vel Parada Równości była o wiele bardziej pokoja, sympatyczna, niż Marsz dla życia. Ci z Parady nie rzuciali w nikogo kamieniami, grała muzyka, tańczyli i bawili się. Ci z Marszu zaś przeklinali, rzucali czym popadnie i zachowywali się ogólnie jak potępięńcy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |