Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Postać- ideał mężczyzny(?) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

no ten...
  ... no.
  ... no właśnie.
View Results

shilian90

PostPosted: Sat May 26, 2007 9:10 am

Zimtca
Babcia Weatherwax z Pratchettowskiego swiata dysku. Bardziej meska niz niejeden mezczyzna. sweatdrop

A na powaznie: nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Chyba po prostu ktos taki dla mnie nie istnieje. Jest oczywiscie wiele interesujacych meskich postaci w ksiazkach, filmach, bajkach itp. Zadnej jednak nie nazwalabym idealem.

jak wyżej.
...
....
......
.......
no dobra.
...
stare
Hao Asakura. stare stare
ah. i jeszcze L z death note.
PostPosted: Sat May 26, 2007 10:14 am

Andareen
Gem_ma
*przychodzi, rozglada sie po topicku i czym predzej wychodzi*

*kopie Gem_mę w zadek*

TO TEMAT TYLKO DLA BAB!!! scream scream scream albo dla gejów

jesli ten topic jest przeznaczony tylko dla płci pięknej, moderatorowie upraszają o zamieszczenie tej informacji i nazwie topicka.

Gem_ma

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat May 26, 2007 10:18 am

Gem_ma, co ty okres masz? wyluzuj, chlopie gonk
PostPosted: Sat May 26, 2007 10:19 am

Andareen

Przepraszam, ale w związku z moją płcią nie jest mi dane swobodnie wypowiadac sie na tym topicku.

Gem_ma

Yumea

PostPosted: Sat May 26, 2007 10:21 am

Gem_ma
Andareen

Przepraszam, ale w związku z moją płcią nie jest mi dane swobodnie wypowiadac sie na tym topicku.

mi by nie przeszkadzało gdybys sie wypowiadal...wsio ryba smile
PostPosted: Sat May 26, 2007 10:38 am

Yumea
Gem_ma
Andareen

na specjalne życzenie Yumeii: sie tam na facetach nie znam ale mysle ze facet powinien tak sie zachowywac zeby jego dziewczyna czuła ze jest wielbiona i ważna.Wtedy dziewczyna rozkwita i pieknieje, jest zadowolona i nie wynajduje problemów a facet patrzy jak jego luba staje sie przynajmniej psychicznym ideałem. wsio

Gem_ma

shilian90

PostPosted: Sat May 26, 2007 11:10 am

Gem_ma
Yumea
Gem_ma
Andareen

na specjalne życzenie Yumeii: sie tam na facetach nie znam ale mysle ze facet powinien tak sie zachowywac zeby jego dziewczyna czuła ze jest wielbiona i ważna.Wtedy dziewczyna rozkwita i pieknieje, jest zadowolona i nie wynajduje problemów a facet patrzy jak jego luba staje sie przynajmniej psychicznym ideałem. wsio

oklaski. masz moje uznanie, gemma.
PostPosted: Sat May 26, 2007 11:12 am

Gem_ma
Yumea
Gem_ma
Andareen

Przede wszystkim kobieta musi czuc, ze jest szanowana, nie oszukiwana, kochana. No i wiekszosc moich znajomych nie lubi typow "macho" i niby takich "meskich" jak to faceci zazwyczaj sie kreuja _^_. Moim zdaniem wazne tez jest to, zeby facet o siebie dbal, bo zdarzaja sie takie typki, ktore komentuja wyglad kobiet, a sami nie sa lepsi...

(a z tym topikiem dla bab zartowalam, ty chyba naprawde masz okres gonk )

Insane Lady-sama

shilian90

PostPosted: Sat May 26, 2007 11:17 am

wlasnie, gemmuś - nie bocz się! 4laugh
PostPosted: Sat May 26, 2007 11:26 am

*boczy sie*

Gem_ma

shilian90

PostPosted: Sat May 26, 2007 11:38 am

[quote="Gem_ma"][align=center]*boczy sie*[/align][/quote]
nie bocz nie bocz :cute:
PostPosted: Sat May 26, 2007 12:10 pm

Ideał? No chyba ideał jest tylko jeden o ile istnieje, zatem nie mam ideałów, gdyż każda z mych osobowości przejawia inne zachcianki rofl

O zrozumieniu i wspólnych tematach do rozmowy nie będę wspominała, niektóre jednak detale warto wymienić. Powinien być wygadany, niezwykle tolerancyjny i otwarty na świat, powinien być na tyle pomysłowy żeby nasz dialog nigdy nie ucichł, mimo że ciężko się przełamuje, nie należę do cichaczy, co przez większość znajomości nic o sobie niewiedzą.

Problem nadchodzi względem usposobienia i podejścia do ludzi, powinien być zarazem uke jak i seme mrgreen zdolny postawić się w imieniu idei, a także i dla niej pozostać w cieniu.
Wrażliwym by zrozumieć i solidnym by nie dać się omamić.

Traktować mnie jak człowieka, a nie przedmiot (który można także wielbić), szczerość nie jest najważniejszym atutem jeśli nie służy związkowi, ale i kłamstwo go nie buduje. Może i być przebiegły oby tylko nie patrzył w przeszłość z urazą i nie zmuszał do tego innym. Oby kroczyć z czołem blisko gwiazd.

Wygląd nie ma znaczenia, ostatnio zakochałam się w brodaczu, czego nienawidzę mrgreen
Ogólnie fajnie jest być Bi, żeby życie miało smaczek...

el_Taro

Mroovecka

PostPosted: Sat May 26, 2007 12:36 pm

ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin
PostPosted: Sat May 26, 2007 12:56 pm

Mroovecka
ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin

a do tego głupi

Gem_ma

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sat May 26, 2007 1:16 pm

Gem_ma
Mroovecka

a do tego głupi

a do tego mi nie znany biggrin
ja tam nie mam idealu... a jak sie obudze i zorientuje ze mam to obiecuje ze dam znac
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces