|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:56 am
wilkus Baranina wilkus moj pies musi byc wielki, puchaty i leniwy - chyba pasuje. bede sie mogla nim dogadac xp mi w sumie nie zalezy. potrzebuje zdac i tyle, a ze gadany raczej nie mam, to bedzie smiesznie sweatdrop przeca masz siostre stressed z nia sie raczej nie dogadam. chetnie oddam, chcesz? xp ja tez moge odac siostre- ma mature, zdrowe zeby a zato ze ona nie umie gotowac moge nieco spóścic z ceny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:59 am
Gem_ma ja tez moge odac siostre- ma mature, zdrowe zeby a zato ze ona nie umie gotowac moge nieco spóścic z ceny mrgreen ale ona jest juz pelnoletnia, to chyba nie da sie. ta jest mloda ubezwlasnowolniona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:03 am
wilkus Gem_ma ja tez moge odac siostre- ma mature, zdrowe zeby a zato ze ona nie umie gotowac moge nieco spóścic z ceny mrgreen ale ona jest juz pelnoletnia, to chyba nie da sie. ta jest mloda ubezwlasnowolniona to zrobie z niej psychola i ja ubezwłasnowolnim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:04 am
Gem_ma to zrobie z niej psychola i ja ubezwłasnowolnim wink to chetnie przyjme. mrgreen /o Zebrze mowisz?/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:07 am
wilkus Gem_ma to zrobie z niej psychola i ja ubezwłasnowolnim wink to chetnie przyjme. mrgreen /o Zebrze mowisz?/ ok jedyne 10k g / tak o niej/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:09 am
a masz tyle miejsca na takiego olbrzyma ... trzymac duzego psa w bloku to tragedia .. duze psy potrzebuja dlugich spacerow i duzo zainteresowania ich osoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:12 am
Ayah_TheMetalMania a masz tyle miejsca na takiego olbrzyma ... trzymac duzego psa w bloku to tragedia .. duze psy potrzebuja dlugich spacerow i duzo zainteresowania ich osoba mam dom ze sporawa dzialka - spokojnie, opmyslalam i o tym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:13 am
Gem_ma ok jedyne 10k g / tak o niej/ hehehe, nawet 1k w tej chwili nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:14 am
Gem_ma wilkus Gem_ma to zrobie z niej psychola i ja ubezwłasnowolnim wink to chetnie przyjme. mrgreen /o Zebrze mowisz?/ ok jedyne 10k g / tak o niej/ TY BUCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:15 am
wilkus Gem_ma ok jedyne 10k g / tak o niej/ hehehe, nawet 1k w tej chwili nie mam xp spoko w promocji- pierwsze 100 rat 0g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:17 am
ehehehehe, a pozniej? xp Zebra Cie zabija, mwahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:18 am
wilkus ehehehehe, a pozniej? xp Zebra Cie zabija, mwahaha pozniej raty po 5g o ile dozyje...... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|