|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:45 am
Baranina chce tekst zmieścić w obrębię obrazka w paintcie stare tylko o to chodzi stare troche wyobrazni. PS: Może ochłoń troszeczkę z nadmiaru frustracji nim zaczniesz postować.Oszczędzi Ci to nieprzyjemności. nie rób tego w pancie TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:46 am
..nie mam painta. /jak rany, kocham za tyo mojego brata heart /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:49 am
wilkus ..nie mam painta. /jak rany, kocham za tyo mojego brata heart / no bo ona groziła pajntem TT ja lubię pajnta, ale nie jest dobry do takich rzeczy, na sam dźwięk widzę postrzępione litery i podstawowe kolory xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:01 am
wilkus ..nie mam painta. /jak rany, kocham za tyo mojego brata heart / zalam sie:  bedzie strona tytulowa puty ktos nie zrobi fajniejszej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:02 am
niech Nox tu przyjdzie i sie nie zgodzi, proooosze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:03 am
wilkus niech Nox tu przyjdzie i sie nie zgodzi, proooosze! napewno mu sie spodoba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:06 am
ale po co, to jest wystarczajace... i czemu znowu jakies pastele...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:09 am
wilkus ale po co, to jest wystarczajace... i czemu znowu jakies pastele... bo to takie urocze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:10 am
Baranina wilkus ale po co, to jest wystarczajace... i czemu znowu jakies pastele... bo to takie urocze whee mussze sobie chyba jakis slownik kupic... slowo urocze chyba mi nie bardzo pasuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:12 am
wilkus Baranina wilkus ale po co, to jest wystarczajace... i czemu znowu jakies pastele... bo to takie urocze whee mussze sobie chyba jakis slownik kupic... slowo urocze chyba mi nie bardzo pasuje sweatdrop czemu? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:17 am
chyba, ze to sarkazm xp ozby.... zostawmy na razie, jak jest... zawsze oze krokiety poprawic, tam tez jest be razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:20 am
Ekhem...
ja tam znawca nie jestem, ale kolory do siebie nie pasują, czcionka nietaka i obrazek ble.
Ja moge coś zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|