|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:59 am
Kasmizar Sławek: A z kim idziesz na slub? Kamisia: Z tobą, mowilam Ci juz. Sławek: Przeciez teraz nic nie planowalismy, a najblizszy bedzie w pazdzierniku. Kamisia: To Ci mówilam. To ten. eek Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop oi bo to trzeba wczesniej zaplanowac w co sie ubrac nooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:01 pm
Wilkus:
Ja swojego najlepszego przyjaciela tez znam 10 lat... i jeszcze mnie potrafi zaskoczyc.
Daedhel:
Na razie nazwa kodowa to 5:13 tej gildii, ale juz jest.
Gem_ma: Bielizna krepuje ruchy blaugh
Degenerat:
To taka słodka niewola heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:03 pm
Baranina Kasmizar Sławek: A z kim idziesz na slub? Kamisia: Z tobą, mowilam Ci juz. Sławek: Przeciez teraz nic nie planowalismy, a najblizszy bedzie w pazdzierniku. Kamisia: To Ci mówilam. To ten. eek Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop oi bo to trzeba wczesniej zaplanowac w co sie ubrac nooo To jest WCZESNIEJ?? Czyli za pozno to bedzie w sierpniu? Jutro dzwonie do pauliny i sie dowiaduje co z chrzcinami. Pomysł zrobienie mnie ojcem chrzestnym jej wybiłem, ale moze tez bedzie jakas impreza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:07 pm
Kasmizar Baranina Kasmizar Sławek: A z kim idziesz na slub? Kamisia: Z tobą, mowilam Ci juz. Sławek: Przeciez teraz nic nie planowalismy, a najblizszy bedzie w pazdzierniku. Kamisia: To Ci mówilam. To ten. eek Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop oi bo to trzeba wczesniej zaplanowac w co sie ubrac nooo To jest WCZESNIEJ?? Czyli za pozno to bedzie w sierpniu? Jutro dzwonie do pauliny i sie dowiaduje co z chrzcinami. Pomysł zrobienie mnie ojcem chrzestnym jej wybiłem, ale moze tez bedzie jakas impreza. niop moze. i zadnym chrzestnym nie bedziesz, nie mamy forsy a rozpierdzielanie po ludziach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:18 pm
Wiesz co nie mam ochoty, po tym smsie.
Tak sie chwile zastanawiałem, to w koncu prywatna korenspondencja, ale go zacytuje:
Tło: Paulina od miesiaca nie odpowiada na wiadomosci, nie pisze.
SMS: Czesc Sławus co tam u Ciebie? Stęskniłam sie wiesz? A tak przy okazji: masz pozyczyc 150 zł? Wzielabym i poszlibysmy na kawe, oki?
rozwaliła mnie tym smsem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:36 pm
Kasmizar Wiesz co nie mam ochoty, po tym smsie. Tak sie chwile zastanawiałem, to w koncu prywatna korenspondencja, ale go zacytuje: Tło: Paulina od miesiaca nie odpowiada na wiadomosci, nie pisze. SMS: Czesc Sławus co tam u Ciebie? Stęskniłam sie wiesz? A tak przy okazji: masz pozyczyc 150 zł? Wzielabym i poszlibysmy na kawe, oki? rozwaliła mnie tym smsem twisted wierze.. ja bym odpowiednio odpisala..ale ty zawsze musisz byc taki taktowny stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:43 am
Takt bardzo sie przydaje kochanie, dzieki temu prosza mnie na chrzestnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:04 am
to wy sie nieinternetowo nie mozecie komunikowac o takich rodzinnych sprawach?
ja czasem z Gemmą jak siedzimy we włsanych pokojach i siedzimy na gai to sobie mejle ślemy, ale my to rodzeństwo jesteśmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:06 am
Czasem o Kamisi planach to sie z Gai dowiaduje rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:09 am
Kasmizar Czasem o Kamisi planach to sie z Gai dowiaduje rolleyes zapowiadam wam dłuuuuuuuuuugie i szcześliwe pożycie, kurde. rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:10 am
blaugh a pewnie.
Masz przyklad z tym slubem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 4:31 am
spoleczenstwo dazy do degeneracji xd
*dolacza sie do zyczen*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 6:15 am
A do tego juz nie doszło?? stressed
Degenerujemy sie a ciagle trwamy. NIe bedzie apokalipsy dla swiata ktory juz nie istnieje,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:00 pm
Kasmizar Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop Zaprawde powiadam Ci: panikujesz na zapas mrgreen Gdy sie ma jeden "dyzurny" garnitur, wzglednie dwa to rzeczywiscie nie ma sie co zastanawiac nad strojem az tak wczesnie. Niestety damska garderoba daje o wiele wieksze pole do popisu, a wiec i dostarcza wielu problemow decyzyjnych 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|