|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:52 pm
lol, to jest taki serial jak Hello Kitty? _^_ rofl no ja nie mogę masakra
Dragon Ball RLZ biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 12:58 pm
Andareen Na razie serie Z, to ma az 291 odcinkow, razem to ok 23 giga, sciaganie mam wlaczone przez pol tygodnia, bo potem brat ma swoja kolej. Ciekawe ile zajmie mi sciagniecie wszystkiego rolleyes ? litosci stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:28 pm
ojacie, szatan serduszko, nie moge sie go doczekac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 3:59 am
moi kumple z klasy sciagaja DB, bo "wlaczyla sie im lampeczka z podstawowki" mi tam wystarcza moje trzy tomy mangi i figurka xd osobiscie wole Bleach, ale sklamalabym mowiac ze nie lubie DB. swego czasu bylam maniakiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 4:21 am
4yk4 moi kumple z klasy sciagaja DB, bo "wlaczyla sie im lampeczka z podstawowki" mi tam wystarcza moje trzy tomy mangi i figurka xd osobiscie wole Bleach, ale sklamalabym mowiac ze nie lubie DB. swego czasu bylam maniakiem. ja tez bylam maniakiem mrgreen wole "Narutoę, ale do okolo 20 tomu, oraz takie mangi jak "Paradise Kiss" (moje ukochane!), "Full metal alchemist", czy anime "Last Exile" :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 10:03 am
moze to zabrzmi bardzo ambitnie, ale po DB mi sie swiatopoglad wywrocil o 3 miliony stopni bez zatrzymania i trzymanki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 11:10 am
a ja lubie DB. poczytalam se mange wczoraj, ale chyba sprzedam, mam 26 tomow... a odcinkow w ciagu ok 1,5 dnia sciagnelo sie 6, wiec licze na wiecej w najblizszy weekend jak bede miala neta ^^. obejrzalam te, co mam i sentyment mnie zlapal. ach te walki... nie moge doczekac sie jak mi sie odcinki z Freezerem posciagaja (moj ulubione walki w serii Z)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:23 am
Zetke to ja dla Son Gohana i Trunksa ogladalam ;3 walki mnie nieco nudzily... :] ale ile ja mialam wtedy lat, dzieciuch jeszcze gorszy niz dzisiaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|