|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:39 am
Na sam dźwięk słowa rooshoffy uruchamiają mi sie mechanizmy obronne. Translator jest fantastyczny, zachowam go sobie. Dziękuję ^^
....::::NasywaM SjEm ChARatKa i mMmmam Tyl laaaaaT, Naaaa jle njE wyglondam. Nje pYTaycje eeLe, bo i Taq waaAAm nJE poooFFjeMMmmm. ::::....
Co w orginale wyglądało tak:
"Nazywam się Charatka i mam tyle lat, na ile nie wyglądam. Nie pytajcie ile, bo i tak wam nie powiem."
Teraz będę tłumaczyć wszystko. Stwierdziłam, że jestem za inteligentna i nikt mnie nie zrozumie. A przyszłość rysuje się rooshoffo.
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 5:45 am
Jukatan Andareen nje poDObBaa sJe coS? rofl rofl rofl rofl rofl Strus ma na prezentacje z polskiego jakis temat... jezyk czatow, blogow, jak sie zmienia jezyk mlodziezowy, czy cos... no i kiedy wszedl na jakiego czata gdzie byly tylko takie kOfFaNe DzIeFfcHyNki i zaczął z nimi rozmowę, a ta jedna mu w końcu napisała, już wściekła: Bosche, jakich ty inteligentych słuw uzywasz! a on jej na to: Chodzi Ci o "dzień dobry" czy "dyskusja"? Strus? Znasz Strusia? Aaaa, to wiem juz kim ty jestes :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 8:37 am
Andareen tynek Yumea Andareen z takich rzeczy nAjgOOpszA jEsT FalKa i KofFcIajAcE rOOsHOffE PokEMoNy xDD mozna dostac oczopląsu xp szkoda ze czasami nie mozna wstawic htmlu i nie moze blyskac na oczoprzyjemne pastelowo-fosforyzujace kolory nje poDObBaa sJe coS? rofl rofl rofl rofl rofl wiesz... wiesz... że mnie to zabolało? burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 9:35 am
tynek Andareen tynek Yumea Andareen z takich rzeczy nAjgOOpszA jEsT FalKa i KofFcIajAcE rOOsHOffE PokEMoNy xDD mozna dostac oczopląsu xp szkoda ze czasami nie mozna wstawic htmlu i nie moze blyskac na oczoprzyjemne pastelowo-fosforyzujace kolory nje poDObBaa sJe coS? rofl rofl rofl rofl rofl wiesz... wiesz... że mnie to zabolało? burning_eyes ba, to mialo tak byc cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 9:52 am
Andareen Jukatan Strus ma na prezentacje z polskiego jakis temat... jezyk czatow, blogow, jak sie zmienia jezyk mlodziezowy, czy cos... no i kiedy wszedl na jakiego czata gdzie byly tylko takie kOfFaNe DzIeFfcHyNki i zaczął z nimi rozmowę, a ta jedna mu w końcu napisała, już wściekła: Bosche, jakich ty inteligentych słuw uzywasz! a on jej na to: Chodzi Ci o "dzień dobry" czy "dyskusja"? Strus? Znasz Strusia? Aaaa, to wiem juz kim ty jestes :] no nareszcie ktos blysnal intelektem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:21 pm
Jukatan Andareen Jukatan Strus ma na prezentacje z polskiego jakis temat... jezyk czatow, blogow, jak sie zmienia jezyk mlodziezowy, czy cos... no i kiedy wszedl na jakiego czata gdzie byly tylko takie kOfFaNe DzIeFfcHyNki i zaczął z nimi rozmowę, a ta jedna mu w końcu napisała, już wściekła: Bosche, jakich ty inteligentych słuw uzywasz! a on jej na to: Chodzi Ci o "dzień dobry" czy "dyskusja"? Strus? Znasz Strusia? Aaaa, to wiem juz kim ty jestes :] no nareszcie ktos blysnal intelektem XD w koncu 145 IQ (albo 116 w tym oficjalnym tescie co w TV byl) piechota nie chodzi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:40 am
Andareen tynek Andareen tynek Yumea Andareen z takich rzeczy nAjgOOpszA jEsT FalKa i KofFcIajAcE rOOsHOffE PokEMoNy xDD mozna dostac oczopląsu xp szkoda ze czasami nie mozna wstawic htmlu i nie moze blyskac na oczoprzyjemne pastelowo-fosforyzujace kolory nje poDObBaa sJe coS? rofl rofl rofl rofl rofl wiesz... wiesz... że mnie to zabolało? burning_eyes ba, to mialo tak byc cool w dziesiatke strzelilas, Andareen, w dziesiatke. teraz musze isc na kozetke do psychoterapeuty. i zasnac w nocy nie bede mogla. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:46 am
Andareen Jukatan Andareen Jukatan Strus ma na prezentacje z polskiego jakis temat... jezyk czatow, blogow, jak sie zmienia jezyk mlodziezowy, czy cos... no i kiedy wszedl na jakiego czata gdzie byly tylko takie kOfFaNe DzIeFfcHyNki i zaczął z nimi rozmowę, a ta jedna mu w końcu napisała, już wściekła: Bosche, jakich ty inteligentych słuw uzywasz! a on jej na to: Chodzi Ci o "dzień dobry" czy "dyskusja"? ojej sweatdrop ucieklabym szybko z krzykiem po tym 'Bosche' czy cos juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:47 am
Jukatan Strus ma na prezentacje z polskiego jakis temat... jezyk czatow, blogow, jak sie zmienia jezyk mlodziezowy, czy cos... no i kiedy wszedl na jakiego czata gdzie byly tylko takie kOfFaNe DzIeFfcHyNki i zaczął z nimi rozmowę, a ta jedna mu w końcu napisała, już wściekła: Bosche, jakich ty inteligentych słuw uzywasz! a on jej na to: Chodzi Ci o "dzień dobry" czy "dyskusja"? ojej sweatdrop ucieklabym szybko z krzykiem po tym 'Bosche' czy cos juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:06 am
BBoShe! Cooo to jeSth???! *tHAshaAa sjem ze śśśśśmJEFfFu nnNa poddddłOoODzE*
(Boże! Co to jest?! *tarza się ze śmiechu na podłodze*)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 8:13 am
ZebraDeath BBoShe! Cooo to jeSth???! *tHAshaAa sjem ze śśśśśmJEFfFu nnNa poddddłOoODzE* (Boże! Co to jest?! *tarza się ze śmiechu na podłodze*) Matko... i po co się męczyć. Pomyśleć, że niektóre osoby tak piszą... ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 10:01 am
naprawde - to musze przyznac. takei pisanie jest naprawde ... meczace xp rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|