|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:10 am
Driadaa Andareen Mi się najbardziej podobały Czechy i Andora. Niestety, nie przeszli crying wszyscy co mi sie podobali nie przeszli...wszystko bylo ustawione confused Mi sie jeszcze Czarnogora podobala, Izrael i Islandia. A poprzechodzil sam s**t, ktory nawet mi w ucho nie powpadal... No, moze jedyna rzecz, kora ujdzie, to z Bialorusi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:20 am
tiaż, ten płeć męska z naszego przedstawicielstwa to chyba nawet po polsku nie potrafi O_o ale ja w ogóle takiej muzyki nie słucham.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:22 am
jeszcze odnośnie ustawiania to był taki dowcip że tam trzeba płacić za miejsca i że Polskę stać góra na jedenaste. za czasów Edyty Górniak było taniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:23 am
tynek jeszcze odnośnie ustawiania to był taki dowcip że tam trzeba płacić za miejsca i że Polskę stać góra na jedenaste. za czasów Edyty Górniak było taniej. hahahaha, dobre rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:54 am
samo dziadostwo przeszlo... nic sensownego co sie nadaje dla ludzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 4:23 pm
lordzio samo dziadostwo przeszlo... nic sensownego co sie nadaje dla ludzi... dokladnie. a bylo tyle fajnych wystepow w polfinalach stare . finaly obejrze tylko dla wystepu Szwecji bo jesli dobrze zobaczylam, to jest ta jakies fajne ciasteczko heart ) i Finlandii (bo urywk brzmial ciekawie). o ile nie zapomne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:15 am
Andareen tynek jeszcze odnośnie ustawiania to był taki dowcip że tam trzeba płacić za miejsca i że Polskę stać góra na jedenaste. za czasów Edyty Górniak było taniej. hahahaha, dobre rofl Edzi dali zniżkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:50 am
tynek Andareen tynek jeszcze odnośnie ustawiania to był taki dowcip że tam trzeba płacić za miejsca i że Polskę stać góra na jedenaste. za czasów Edyty Górniak było taniej. hahahaha, dobre rofl Edzi dali zniżkę. za co ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 9:00 am
nie ogladalam niestety Eurowizji, ale dla mnie the jet set i tak jest slaby. Choc moze nie slaby, ale bardzo zamerykanizowany. Gdzie sie podzialy takie fajne piosenkarki jak Urszula czy nawet niech bedzie Beata Kozidrak i Bajm, bo trzeba przyznac one byly lepsze niz ci co sa teraz stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 9:02 am
Morning_Angel_Of_Truth nie ogladalam niestety Eurowizji, ale dla mnie the jet set i tak jest slaby. Choc moze nie slaby, ale bardzo zamerykanizowany. Gdzie sie podzialy takie fajne piosenkarki jak Urszula czy nawet niech bedzie Beata Kozidrak i Bajm, bo trzeba przyznac one byly lepsze niz ci co sa teraz stare . litosci, to tez byl badziew gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 9:09 am
Badziew, ale przynajmniej polski, a teraz to nei wiadomo czy te zespoly z dzungli sa czy z cywilizowanego swiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 9:18 am
Ja tam leje na to, co jest promowane w Polsce i slucham japonskiej muzyki. Poza Japonia to to jest wszedzie slabo promowane (moze poza Stanami, jebane Amerykance stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:47 am
dobra...
na youtubie zobaczyłam kto wygrał, Serbia... hmmm... przesłuchałam i twierdzę, że to... bardzo ładna piosenka o.o jak na eurowizyjne standardy... nikt się tam nie prężył, nikt nie rozbierał, ona wcale nie młoda, szczupła laska z blond włosami, no i ma głos, dość ciekawy i ładny.
W sumie jestem zadowolona, jakoś im się zmieniają te standardy, jest coraz lepiej z wygranymi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 3:18 am
Nie oglądam Eurowizji, mam wystarczająco dużo powodów by się wstydzić za mój kraj. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|