|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:08 am
a moze 300 i 20 miejsc, z tym ze kazdy moze wykupic tylko 3 nr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa generated a random number between
1 and 30 ...
22!
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:47 pm
uwaga uwaga wielkie losowanie....wszyscy potwierdzili trady, a wiec do dziela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:49 pm
Brawo Brawo Yajo smile
a juz niedlugo zapraszam na topic w ktorym bedzie mozna glosowac za cena i iloscia bilecikow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 4:05 am
Driadaa http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=9300871 glosowanie rozpoczeteliczby powinny byc okragle- 300, 350 itd. a poza tym w tym glosowaniu jest za mala rozdzielczosc kwot. Powinny byc i male i duze kwoty, gdzies od 100 do 500g i miejsca 15-30
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:46 am
Omega Sun Driadaa http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=9300871 glosowanie rozpoczeteliczby powinny byc okragle- 300, 350 itd. a poza tym w tym glosowaniu jest za mala rozdzielczosc kwot. Powinny byc i male i duze kwoty, gdzies od 100 do 500g i miejsca 15-30 wybralam propozycje ktore zostaly zamieszczone tutaj czyli od 200g wzwyz. ale dodam do nastepnego polla Twoja propozycje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:06 pm
Omega Sun Driadaa dobrze wiec glosem ludu wink dokończę tą loterie i następne losy beda po 250g i miejsc 15 i wtedy do wygrania bedzie 3700g. co Wy na to?albo 15 losow po 350g i 5200 do wygrania? prosze o komentarze smile a gdy tylko zakoncze ta loterie zmienie zasady na bardziej przystepne smile zrob za 500 i 20 miejsc Wywalczyliśmy coś normalnie sukces.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:11 pm
Driadaa Omega Sun Driadaa http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=9300871 glosowanie rozpoczeteliczby powinny byc okragle- 300, 350 itd. a poza tym w tym glosowaniu jest za mala rozdzielczosc kwot. Powinny byc i male i duze kwoty, gdzies od 100 do 500g i miejsca 15-30 wybralam propozycje ktore zostaly zamieszczone tutaj czyli od 200g wzwyz. ale dodam do nastepnego polla Twoja propozycje wink
To dodaj może i moją bo mówisz iż propozycje które były zamieszczone ale mojej nie ma *500*
Jezu dziewczyno ogarnij się i zrób to z jajem. Pomogę ci pomyśleć. 1-Zrob 3 loterie i podziel je na kategorie, loterie niskiego ryzyka gdzie wygrane będą małe ale i prawdopodobieństwo trafienia spore. Drugą pośrednią i trzecią taka w pytę wypasioną gdzie będzie można zgarnąć niezły szmal. 2-Losowania małej mogą się odbywać często ale wygrane będą małe np 2500g. Średnia troszkę rzadziej ale więcej np 8500 czy jakoś tak i ta największa gdzie będzie do zgarnięcia, nie wiem np: 15k - 30k.
Mi się mój własny pomysł podoba. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:36 pm
BeeWolf Pomogę ci pomyśleć. 1-Zrob 3 loterie i podziel je na kategorie, loterie niskiego ryzyka gdzie wygrane będą małe ale i prawdopodobieństwo trafienia spore. Drugą pośrednią i trzecią taka w pytę wypasioną gdzie będzie można zgarnąć niezły szmal. 2-Losowania małej mogą się odbywać często ale wygrane będą małe np 2500g. Średnia troszkę rzadziej ale więcej np 8500 czy jakoś tak i ta największa gdzie będzie do zgarnięcia, nie wiem np: 15k - 30k.
Mi się mój własny pomysł podoba. mrgreen mi też się podoba, i jakieś kumulacje jeszcze możnaby robić w tej wielkiej. wtedy by juz były losowania w pytkę z przytupem i bez potrzeby sztucznej lubrykacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:02 pm
robimy inaczej, ta loteria zostaje tak jak byla z wpisowym max 100g a my robimy drugi topik dla zamozniejszych gildiowiczow, gdzie bedzie gra o duze pieniadze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:14 pm
Omega Sun robimy inaczej, ta loteria zostaje tak jak byla z wpisowym max 100g a my robimy drugi topik dla zamozniejszych gildiowiczow, gdzie bedzie gra o duze pieniadze. ale z tymi kumulacjami czy innego rodzaju systemem to ja całkiem poważnie napisałam. to by mogło ogromne emocje wywoływać, a przy okazji dobrej zabawy szansa by zarobić dobrze... nie zawsze byłby wygrany, ale za to jakby był to już na pochybel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:39 pm
Portycja Omega Sun robimy inaczej, ta loteria zostaje tak jak byla z wpisowym max 100g a my robimy drugi topik dla zamozniejszych gildiowiczow, gdzie bedzie gra o duze pieniadze. ale z tymi kumulacjami czy innego rodzaju systemem to ja całkiem poważnie napisałam. to by mogło ogromne emocje wywoływać, a przy okazji dobrej zabawy szansa by zarobić dobrze... nie zawsze byłby wygrany, ale za to jakby był to już na pochybel losowanie bedzie jednego numerka, bo przy wielu jest malenka szansa na wygrana. Kumulacja bedzie jak nie sprzedadza sie wszystkie bilety. Jeszcze dopracujemy zasady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:51 pm
I żeby tylko ktoś brał w tym wszystkim udział xd lol, fajnie, pazerna nie jestem i sie cieszę dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:08 pm
zmienilam zdanie co do prowadzenia loterii, jesli jestescie az tak chetni do zbierania goldow nie tylko do zabawy to prowadzcie sami loterie. moja na ppc idzie doskonale i tam nikt nie narzeka, tylko tutaj chcecie wiecej i wiecej. prosze o zamkniecie moich topikow ja sie nie nadaje do "grubych ryb" i ciaglego parcia na goldy... chetnych do normalnej zabawy zapraszam na PPC!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:16 pm
Driadaa zmienilam zdanie co do prowadzenia loterii, jesli jestescie az tak chetni do zbierania goldow nie tylko do zabawy to prowadzcie sami loterie. moja na ppc idzie doskonale i tam nikt nie narzeka, tylko tutaj chcecie wiecej i wiecej. prosze o zamkniecie moich topikow ja sie nie nadaje do "grubych ryb" i ciaglego parcia na goldy... a kto tu narzeka? po prostu chcemy zeby i osoby mniej zamozne i te nastawione na duze wygrane mogly pograc dlatego zrobilismy druga loterie, a Ty sie obrazasz jak dziecko jakby bylo o co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|