|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:19 am
Gertruda123 jestem już po humanie!!!! był dosyć prosty, a temat to "Ogrody". tylko rozprawka była beznadziejna... ale ogólnie OK biggrin biggrin biggrin poza tym...uważam, że rozprawka była łatwaaaaa.... razz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:50 am
A ja mam ze wszystkiego 0 pkt crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:53 am
Pszczola_M A ja mam ze wszystkiego 0 pkt crying nie piernicz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:54 am
shilian90 Pszczola_M A ja mam ze wszystkiego 0 pkt crying nie piernicz 4laugh no właśnie... >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 10:53 am
Pszczola_M A ja mam ze wszystkiego 0 pkt crying nie wierzę!!! to by było niemożliwe!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 10:56 am
zuzika Kissme_In_Punk Gertruda123 jestem już po humanie!!!! był dosyć prosty, a temat to "Ogrody". tylko rozprawka była beznadziejna... ale ogólnie OK biggrin biggrin biggrin patrzac po odpowiedziach.... http://bi.gazeta.pl/im/0/4084/m4084910.pdfnie wiem czy mi zalicza otwarte razz (ps: jutro będzie goooorzeeej....) oooooooooj bęęęęędzie.... xP ja mam wszystkie dobrze >3 oprócz tego, że napisałam wicher zamiast cielsko xD dupa z tym... dramallama jutro będzie duuuuuuużo gorzej... sprawdzałam odpowiedzi. zamknięte raczej dobrze. mam tylko wątpliwości czy uznają mi dwa otwartne, no i oczywiście rozprawka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 12:38 pm
Gertruda123 zuzika Kissme_In_Punk Gertruda123 jestem już po humanie!!!! był dosyć prosty, a temat to "Ogrody". tylko rozprawka była beznadziejna... ale ogólnie OK biggrin biggrin biggrin patrzac po odpowiedziach.... http://bi.gazeta.pl/im/0/4084/m4084910.pdfnie wiem czy mi zalicza otwarte razz (ps: jutro będzie goooorzeeej....) oooooooooj bęęęęędzie.... xP ja mam wszystkie dobrze >3 oprócz tego, że napisałam wicher zamiast cielsko xD dupa z tym... dramallama jutro będzie duuuuuuużo gorzej... sprawdzałam odpowiedzi. zamknięte raczej dobrze. mam tylko wątpliwości czy uznają mi dwa otwartne, no i oczywiście rozprawka... zuzika: ja tak samo xd nie wiedzialam jak zrobic cielsko, to mowie, a dam wicher razz 1 pkt mniej mrgreen Majka, nie przesadzaj, 49, to nie jest jeszcze najgorszy wynik... biggrin nie moglo Ci pojsc aż tak źle... :] szybka "powtorka" z chemii, gegry oraz... maty? z fizyki nic nie umiem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 1:03 pm
Kissme_In_Punk Gertruda123 zuzika Kissme_In_Punk Gertruda123 jestem już po humanie!!!! był dosyć prosty, a temat to "Ogrody". tylko rozprawka była beznadziejna... ale ogólnie OK biggrin biggrin biggrin patrzac po odpowiedziach.... http://bi.gazeta.pl/im/0/4084/m4084910.pdfnie wiem czy mi zalicza otwarte razz (ps: jutro będzie goooorzeeej....) oooooooooj bęęęęędzie.... xP ja mam wszystkie dobrze >3 oprócz tego, że napisałam wicher zamiast cielsko xD dupa z tym... dramallama jutro będzie duuuuuuużo gorzej... sprawdzałam odpowiedzi. zamknięte raczej dobrze. mam tylko wątpliwości czy uznają mi dwa otwartne, no i oczywiście rozprawka... zuzika: ja tak samo xd nie wiedzialam jak zrobic cielsko, to mowie, a dam wicher razz 1 pkt mniej mrgreen Majka, nie przesadzaj, 49, to nie jest jeszcze najgorszy wynik... biggrin nie moglo Ci pojsc aż tak źle... :] szybka "powtorka" z chemii, gegry oraz... maty? z fizyki nic nie umiem gonk Tempaki... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 2:10 pm
szybko zobaczyłam co tam bylo i szczerze, moim zdaniem beznadziejne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 3:21 pm
niech to kaczke ges kopnie tez bym mogl miec takie proste pytania i wypracowanie :/ rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 11:46 pm
Driadaa szybko zobaczyłam co tam bylo i szczerze, moim zdaniem beznadziejne ty sie matmy ucz a nie egzaminem gimnazjalnym przejmujesz whee o boshe o boshe to juz za tydzień xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 3:28 am
? ma kto odpowiedzi z dzisiaj? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:48 am
... jakby matura byla na takim poziomie.... *marzy* moze dostalabym sie na studia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 9:00 am
Mogę płakać?
Jak zwykle wszyscy się podostawają tam, gdzie będą chcieli... ale nie ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|