Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply dla ludzi ktorzy nie potrafia sie zachowywac na forum ogolnym. (+16)
Nie potrafię się zachować na forum ogólnym. :P Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gemma jest boski
  tak! *3* *3* *3*
  nie wiem bo ta jego wykurwista swiatlosc mnie oslepia....-_-'
  opcego opcja
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon May 21, 2007 6:15 am

Gem_ma
Andareen
Gem_ma
Andareen
Gem_ma
ZebraDeath
boszszsz, Gemma, twoje opcje są....

no, dosć powiedzieć - oślepiły mnie dramallama

szpadaj i daj mi wkoncu Yokai's scream

masz Yokai's stare

DAJ MI, DAJ MIIIII!!!!!!!!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen *podliz*

tera ja mam twisted

dawaj, kurwa, albo wpierdol, ty kujonie! *próbuje naśladować dresa*

tera ona ma

btw: ku..ku...kujonie? - zraniłas moja obibocka dusze! scream

*drapie się po łysej głowie i próbuje myśleć*

Kurwa, dawaj te yokai's albo wpierdol

rofl rofl rofl rofl
PostPosted: Tue May 22, 2007 2:29 am

Dobrze, ze juz tu nie wchodze i się z wami nie zadaję, wstyd by był talk2hand

Yajo

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed May 23, 2007 4:48 am

Andareen
Gem_ma
Andareen
Gem_ma
Andareen

masz Yokai's stare

DAJ MI, DAJ MIIIII!!!!!!!!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen *podliz*

tera ja mam twisted

dawaj, kurwa, albo wpierdol, ty kujonie! *próbuje naśladować dresa*

tera ona ma

btw: ku..ku...kujonie? - zraniłas moja obibocka dusze! scream

*drapie się po łysej głowie i próbuje myśleć*

Kurwa, dawaj te yokai's albo wpierdol

rofl rofl rofl rofl

sperdalaj. teraz ja go mam i taki łoś jak Gemma mi go nie zabierze. najwyżej mogę dać mu łaską....
PostPosted: Fri May 25, 2007 3:20 am

hop przez płot!

Gem_ma

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri May 25, 2007 9:08 am

www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl
PostPosted: Sat May 26, 2007 7:06 am

Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

jesteś pokurczonym szmaciarzem, jesteś pojebany jak lato z radiem. masz brzuszek jak słonica w drugim roku ciąży, na dodatek jesteś fallusem bez rajstop, a twoja stara miała w pysku tyle fiutów, że jej morda wygląda jak pisuar. tak czy inaczej, muszę stwierdzić, że masz twarz jak znoszony przez syna grabarza, niecny zjeb genetyczny.

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat May 26, 2007 3:05 pm

Kyoko Suomi
Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

jesteś pokurczonym szmaciarzem, jesteś pojebany jak lato z radiem. masz brzuszek jak słonica w drugim roku ciąży, na dodatek jesteś fallusem bez rajstop, a twoja stara miała w pysku tyle fiutów, że jej morda wygląda jak pisuar. tak czy inaczej, muszę stwierdzić, że masz twarz jak znoszony przez syna grabarza, niecny zjeb genetyczny.

ja z tego skorzystalam i lekko zmodyfikowalam dojebke. koles, ktory po mnie jezdzil odczepil sie od razu rofl

bezmyślny ciporyjcu, odpierdol się ode mnie!! wydupiaj walić się z pytonem albo wytrzeszczem!!! jesteś niedopałkiem krematoryjnym i chujem, a twój stary to prawiczek!! chuj ci w szprychy, ty brzydko pachnący zboku co lubi się szlajać po dupie pytona. ty gównogębny, wypindrowany śmieciu. gdy byłeś mały, to zapaliła ci się kołyska i twój stary gasił ją łopatą ty cofnięty w rozwoju matkojebco! jesteś cuchnącym zwisem nosorożca z etiopii. chuj ci w ciemny odbyt. spierdalaj ruchać się z żółwiem. spierdoliłeś z wiadra podczas skrobanki.

rofl rofl rofl rofl rofl rofl
PostPosted: Sun May 27, 2007 8:41 am

Andareen
Kyoko Suomi
Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

ja z tego skorzystalam i lekko zmodyfikowalam dojebke. koles, ktory po mnie jezdzil odczepil sie od razu rofl

bezmyślny ciporyjcu, odpierdol się ode mnie!! wydupiaj walić się z pytonem albo wytrzeszczem!!! jesteś niedopałkiem krematoryjnym i chujem, a twój stary to prawiczek!! chuj ci w szprychy, ty brzydko pachnący zboku co lubi się szlajać po dupie pytona. ty gównogębny, wypindrowany śmieciu. gdy byłeś mały, to zapaliła ci się kołyska i twój stary gasił ją łopatą ty cofnięty w rozwoju matkojebco! jesteś cuchnącym zwisem nosorożca z etiopii. chuj ci w ciemny odbyt. spierdalaj ruchać się z żółwiem. spierdoliłeś z wiadra podczas skrobanki.

wydupiaj ryrać się z szczurem albo pizdożercem, ty gównogębny łasuchu owczych gówien.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Mon May 28, 2007 9:37 am

ZebraDeath

wydupiaj ryrać się z szczurem albo pizdożercem, ty gównogębny łasuchu owczych gówien.

ty capiacy smierdzielu, skurwysynski biusciorze skutasiony przez zrytego bazanta. wygladasz jakby twoja stara podczas ciazy miala kurwice macicy, jestes zydem bez mozgu, a twoja stara ma tak rozjechana dupe jak tory kolejowe.
PostPosted: Tue May 29, 2007 4:53 am

Kyoko Suomi
ZebraDeath

ty capiacy smierdzielu, skurwysynski biusciorze skutasiony przez zrytego bazanta. wygladasz jakby twoja stara podczas ciazy miala kurwice macicy, jestes zydem bez mozgu, a twoja stara ma tak rozjechana dupe jak tory kolejowe.

ty niedowalona obornikiem przez ojca rydzyka kurwikiszko. zamiast do zjeżdzalni, starzy wrzucali cię do zsypu na śmieci ty brudna kupo. ty pieprzona w pysk przez zarzyganego pedała spierdolino. no co, już srasz w majteczki??

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Wed May 30, 2007 9:31 am

ZebraDeath

ty niedowalona obornikiem przez ojca rydzyka kurwikiszko. zamiast do zjeżdzalni, starzy wrzucali cię do zsypu na śmieci ty brudna kupo. ty pieprzona w pysk przez zarzyganego pedała spierdolino. no co, już srasz w majteczki??

chcialabys, ty maly kurwiszonie.
nie dotknelaabym cie nawet zardzewialym pretem. jestes brudna, gwalcona przez paly z warszawy, co ma wrzody na mordzie. jestes capiaca syfiara co oglada teletubisie. wydupiaj jebac sie z norka.
PostPosted: Wed May 30, 2007 10:14 am

Kyoko Suomi
ZebraDeath

chcialabys, ty maly kurwiszonie.
nie dotknelaabym cie nawet zardzewialym pretem. jestes brudna, gwalcona przez paly z warszawy, co ma wrzody na mordzie. jestes capiaca syfiara co oglada teletubisie. wydupiaj jebac sie z norka.

jesteś spasioną plechą, kurwiasta dziwko w gumofilcu. Powiedz kto cię zrobił, to cię pomszczę...

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

Gem_ma

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 5:05 am

Andareen
Kyoko Suomi
Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

Reasumując, muszę orzec, iż wyglądasz mi na formalnie martwą, drylowaną między wargi przez kastratów obstrukcję. cool
PostPosted: Sat Jun 02, 2007 10:04 am

Gem_ma

Reasumując, muszę orzec, iż wyglądasz mi na formalnie martwą, drylowaną między wargi przez kastratów obstrukcję. cool

Ty obrosniety grzybem z pochwy murzynki, niegodziwy pederasto. bezpanski wytrzeszczu co konsumuje fekalia, odejdz do galkowa wielkiego.

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 5:52 pm

Gem_ma
Andareen
Kyoko Suomi
Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

jesteś psiorowatym palantem w gumofilcu!! jesteś sponiewieranym w zwieracz przez ministranta, wiejskim pakerem co ma wrzody na mordzie!!! Jesteś rozjeżdżanym przez psa sąsiada, parszywym matkojebcą w gumiakach.
Reply
dla ludzi ktorzy nie potrafia sie zachowywac na forum ogolnym. (+16)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games