Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Podwójne goldy Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

puzelki?
  <3
View Results

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Sep 26, 2007 11:28 am

Runya_EithelNar
kamilka3d
Zetka

Mnie od tych najtrudniejszych oczy bolą X_x Wolę te z poziomu 'hard'

Ja też wolę Hardy... Ale przynam, że od czasu do czasu układam też insane...

Mnie też oczy bolą...i dlatego ułożenie Insane trwa u mnie 2-3 godziny sweatdrop

Serio aż tyle?
PostPosted: Wed Sep 26, 2007 12:55 pm

No, bo nie widzę tych różnic w kolorach i kształtach...więc czasami bywa,ze próbuję wszystkie na wszystkim crying gonk sweatdrop

Runya_EithelNar

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Sep 27, 2007 8:14 am

Runya_EithelNar
No, bo nie widzę tych różnic w kolorach i kształtach...więc czasami bywa,ze próbuję wszystkie na wszystkim crying gonk sweatdrop

U mnie nie wiem jak długo... Chyba godzina...
PostPosted: Sun Sep 30, 2007 1:15 pm

Heh. Ja sie nauczyłam jeden obrazek na tych najtrudniejszych układać i tylko z nim śmigam przez ten poziom x"D Na początku niemalże wchodziłam w monitor, a teraz spokojnie 40 minut i puzzelki ułożone. Tylko jakoś itemów za 1000 goldów nei udało mi się dostać :/

Lan Fan from Xing

Yajo

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 9:57 am

ja układam tylko 70, w kilkanaści8e minut, bo mi się nie spieszy. Poukładałbym sobie wieksze, ale jak na mnie tam jest za mało miejsca na te puzzle, bo ja zawsze zaczynam od brzegów i wszystko sobie rozkładam tak, zeby na siebie nie zachodizło.
PostPosted: Mon Oct 01, 2007 11:06 am

Yajo
ja układam tylko 70, w kilkanaści8e minut, bo mi się nie spieszy. Poukładałbym sobie wieksze, ale jak na mnie tam jest za mało miejsca na te puzzle, bo ja zawsze zaczynam od brzegów i wszystko sobie rozkładam tak, zeby na siebie nie zachodizło.

Ja też to w ten sposób robię.

Zetka
Tylko jakoś itemów za 1000 goldów nei udało mi się dostać :/

Ja już sobie zawsze prędzej uzbieram te 1000 goldów niż dostanę jakiś item... Chociaż przyznaję, że dają takie skarby. Ale żadko. Zazwyczaj dają jakieś śmiecie. Np. ja już mam trzy Scion Blinking Neklace, których nawet na bidach nikt nie chce ode mnie kupić.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Lan Fan from Xing

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 11:36 am

To faktycznie śmiecie :/ Ode mnei nie chce nikt odkupić black magic orb, mimo, że ostatnio zeszłam nawet do minimalnej stawki. Moim najlepszym itemem z puzzli była srebrna odznaka, którą u Rufusa sprzedałam za 440 goldziaków. Przeważnie trafiam na części ubioru, albo lampy i plamy. Raz miałam nawet drzewko bonzai, ale z bólem serca musiałam sprzedać, bo zbierałam na mythic hair :/
PostPosted: Tue Oct 02, 2007 10:31 am

Ja dostałam tylko jakąs dZiWnĄ bLuZkĘ, bo jak dostałam tego Scion wisiorka, to mi się nie zapisało.

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Tue Oct 02, 2007 10:58 am

Yajo
Ja dostałam tylko jakąs dZiWnĄ bLuZkĘ, bo jak dostałam tego Scion wisiorka, to mi się nie zapisało.

I się ciesz, bo na 95% tego byś nie sprzedała.
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 9:45 am

Tia? Teraz mam tylko problemy duże ze sprzedaniem tych cholernych balonów i się tak zastanawiam, czy tego nie opchnąc normalnie u Rufua stare

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:16 am

Yajo
Tia? Teraz mam tylko problemy duże ze sprzedaniem tych cholernych balonów i się tak zastanawiam, czy tego nie opchnąc normalnie u Rufua stare

Sprzedaj Rufusowi!!! Będzie miał kociak zabawkę....
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:48 am

Ale ja wciąż głupio wierzę, że zarobię na nich trochę więcej na markecie niż u niego :XP:...

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:54 am

Yajo
Ale ja wciąż głupio wierzę, że zarobię na nich trochę więcej na markecie niż u niego :XP:...

Teraz to już nie. Jak było to całe wodolanie to wyedy się dało zarobić, ale teraz....
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 12:25 pm

Bolaony możesz sprzedać u tego gościa od ryb. Jedna sztuka jest wyceniana na 5 goldów, więc jak masz ich więcej, to cena będzie nawet całkiem przyzwoita :] W markecie na pewno tego nikt nie wykupi, bo już jest 'po sezonie' :/

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 10:13 am

Zetka
Bolaony możesz sprzedać u tego gościa od ryb. Jedna sztuka jest wyceniana na 5 goldów, więc jak masz ich więcej, to cena będzie nawet całkiem przyzwoita :] W markecie na pewno tego nikt nie wykupi, bo już jest 'po sezonie' :/

A Rufus bierze to za mniej? Pamiętam jak był sezon.... Kiedy dawali mi mnóswto tych balonów.... I szło się do kolesia od rybek....
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces