znasz regulamin? |
tak |
|
33% |
[ 6 ] |
nie |
|
22% |
[ 4 ] |
troszke |
|
44% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:05 pm
noxiku, gdybys tu czesciej wpadal moze bys sie skapowal ze konkursy dosc czesto bywaja. sama cie prosilam o subforum spacjalnie do konkursow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:06 pm
Andareen Baranina nox123 Baranina nox123 juz sobie skopiowalem regulamin jeny ale to bedzie trudne nox ale ty jako wladza nie mozesz brac udzialu xp wiem ale to niema sensu jak kazdy sobie skopjuje regulamin to bedzie dupa a nie konkurs ale sila rzeczy bedzie musial go przeczytac;] cozz... takie pytania zesmy wymyslili;] to dajcie jeszcze jakies na tworcze myslene, np. gajowicz taki i taki zrobil to i to i co powinien zrobic moderator dramallama spoko rinoko. i tak jest trudny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:07 pm
Baranina noxiku, gdybys tu czesciej wpadal moze bys sie skapowal ze konkursy dosc czesto bywaja. sama cie prosilam o subforum spacjalnie do konkursow whee serio prosilas ?? niewiem moze opruznilem skrzynke bez patrzenia co tam mam ale pomysle nad tym mam troche kasy moze zaloze drugą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:09 pm
nox123 Baranina noxiku, gdybys tu czesciej wpadal moze bys sie skapowal ze konkursy dosc czesto bywaja. sama cie prosilam o subforum spacjalnie do konkursow whee serio prosilas ?? niewiem moze opruznilem skrzynke bez patrzenia co tam mam ale pomysle nad tym mam troche kasy moze zaloze drugą a po co kolejna guildia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:15 pm
Baranina nox123 Baranina noxiku, gdybys tu czesciej wpadal moze bys sie skapowal ze konkursy dosc czesto bywaja. sama cie prosilam o subforum spacjalnie do konkursow whee serio prosilas ?? niewiem moze opruznilem skrzynke bez patrzenia co tam mam ale pomysle nad tym mam troche kasy moze zaloze drugą a po co kolejna guildia? to jak to widzisz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:18 pm
owcy chyba chodzi o subforum na tej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:20 pm
Heeej! JA SIE ZGŁASZAM XD jak najbardziej^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:21 pm
czy li jak to zrobic kilaka przyklejonych topickow czy cos innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:21 pm
nox123 Baranina nox123 Baranina noxiku, gdybys tu czesciej wpadal moze bys sie skapowal ze konkursy dosc czesto bywaja. sama cie prosilam o subforum spacjalnie do konkursow whee serio prosilas ?? niewiem moze opruznilem skrzynke bez patrzenia co tam mam ale pomysle nad tym mam troche kasy moze zaloze drugą a po co kolejna guildia? to jak to widzisz??? mozesz zalozyc subforum na tej guildii za 1200golda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:22 pm
nox123 czy li jak to zrobic kilaka przyklejonych topickow czy cos innego tak jak jest na POGG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:22 pm
ok juz bedzie biggrin 2500 kosztowalo ale jak lud prosi to trzeba go obdarowac czasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:23 pm
zrubcie tam jakis tegulamin zeby spamu nikt nie walil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:24 pm
nox123 zrubcie tam jakis tegulamin zeby spamu nikt nie walil tak jest wodzu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:31 pm
Baranina nox123 zrubcie tam jakis tegulamin zeby spamu nikt nie walil tak jest wodzu mrgreen wiec teraz prosze przelozyc ten konkurs na jego wlasciwe miejsce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:32 pm
nox123 Baranina nox123 zrubcie tam jakis tegulamin zeby spamu nikt nie walil tak jest wodzu mrgreen wiec teraz prosze przelozyc ten konkurs na jego wlasciwe miejsce biggrin nie mam takich uprawnien. jestem tylko Crew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|