|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 3:26 pm
Quote: Widziałem rzeczy w które wy, ludzie, byście nie uwierzyli. Płonące statki bojowe w ramieniu Oriona. Widziałem Promienie C lśniące w mroku nieopodal Bramy Tannhauser'a. Wszystkie te chwile zaginą w czasie, jak łzy w deszczu. Czas umierać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 5:55 am
Gveir Quote: Widziałem rzeczy w które wy, ludzie, byście nie uwierzyli. Płonące statki bojowe w ramieniu Oriona. Widziałem Promienie C lśniące w mroku nieopodal Bramy Tannhauser'a. Wszystkie te chwile zaginą w czasie, jak łzy w deszczu. Czas umierać Jakie to optymistyczne... Aż chce się żyć. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 12:12 pm
Philip K. d**k optymistą nie był, Łowca Androidów to też nie wesoły film, a że androidy musiały umrzeć 'bo tak', to nic dziwnego, że były tak optymistycznie nastawione XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 1:11 am
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj" - Clint Eastwood w filmie "Nagłe zderzenie".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 10:11 am
Kikuchiyu ...białe jest białe ,a czarne jest czarneŻadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 10:55 am
"Optymizm to czarodziejska różdżka, która wszystko, czego dotknie, zamienia w szczere złoto"
Nie wiem, kto to powiedziaB, napisaBa mi to kumpela w pamietniku =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 11:40 am
Quote: Batou, whenever you are in the net, I'm always by your side. Quote: The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway... Quote: Release your past and tower above all. Quote: So, where the newborn will go? The net is vast and infinite... W sumie w oryginale zostawiłem, bo bez tego tracą swoją moc jak dla mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2007 7:12 am
Quote: Kobieta jest jak liść mięty: im więcej się go ugniata, tym bardziej pachnie. Quote: Kobieta jest taką dla swojego męża jaką on ją uczynił. Quote: Najwięcej czasu ma człowiek, który niczego na później nie odkłada. Przysłowie chińskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 4:35 pm
Na świecie istnieją tylko dwie piękne rzeczy: miłość i śmierć. Giacomo Leopardi
Wielka jest śmierć. / Jesteśmy w jej mocy / z uśmiechem na ustach. Reiner Maria Rilke
Życie jest snem, a śmierć przebudzeniem. Pedro Calderon
Zaraza, choroba i wojna miejsce to nawiedzają. / Nic wiecznie trwać nie może;/ tę prawdę wszyscy znają. / Trawimy czas cenny i siły/ śmierć sobie wzajemnie zadając. / Nikt nie jest nigdzie bezpieczny,/ losu swego nie znając. Dean R. Koontz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 1:08 am
"WOOOOOOOOOON!!!!!" - Pani Frał xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 6:56 pm
Trzeba tu trochę odkurzyć...A więc cytaty...o śmierci xP
"Dlaczego milczeć na temat śmierci? Od niej możemy się uczyć żyć spokojnie i w zadowoleniu." - Anonim
"Dopiero w chwili, gdy nadejdzie śmierć będę wiedział niezbicie o co chodzi." - Georges Bataille
"Dopiero żyć zaczniesz, gdy umrzesz kochając." - Jan Twardowski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 4:18 am
"Poszedłem z nudów na wykład, a tam kolokwium".
Szkoda, że nie mogę całego basha skopować blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|