|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 3:32 pm
oh bucu bucu smile chyba do konca swiata sie nie zmienisz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 9:59 am
Łatwe przyspieszenie - przy używaniu uTorrent, zmniejszyć wysyłanie na 10 kb/s, ściąganie na maks, a ogólnie to przed włączeniem torrenta ściągnąć, skonfigurować i uruchomić BT Engine - na Neo 512 prawie zawsze maks transferu, a nawet jak nie maks, to dwa, trzy razy szybciej leci :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 1:03 am
Gveir Łatwe przyspieszenie - przy używaniu uTorrent, zmniejszyć wysyłanie na 10 kb/s, ściąganie na maks, a ogólnie to przed włączeniem torrenta ściągnąć, skonfigurować i uruchomić BT Engine - na Neo 512 prawie zawsze maks transferu, a nawet jak nie maks, to dwa, trzy razy szybciej leci :] dobra uwaga dzieki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 12:33 am
Gveir Łatwe przyspieszenie - przy używaniu uTorrent, zmniejszyć wysyłanie na 10 kb/s, ściąganie na maks, a ogólnie to przed włączeniem torrenta ściągnąć, skonfigurować i uruchomić BT Engine - na Neo 512 prawie zawsze maks transferu, a nawet jak nie maks, to dwa, trzy razy szybciej leci :] Trza będzie to sprawdzić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 1:05 pm
ninja torrent to fajna sprawa,szczególnie jak sie sciąga duże pliki(filmy,koncerty itp) nie trzeba czekać tak jak na mule ,na jakąś zasrana kolejkę tylko odrazu sciąga , o ile jest dużo seedów^^ pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 7:33 pm
Gveir Łatwe przyspieszenie - przy używaniu uTorrent, zmniejszyć wysyłanie na 10 kb/s, ściąganie na maks, a ogólnie to przed włączeniem torrenta ściągnąć, skonfigurować i uruchomić BT Engine - na Neo 512 prawie zawsze maks transferu, a nawet jak nie maks, to dwa, trzy razy szybciej leci :] taaa... najpierw ucze czlowieka, pokazuje palcem bo to ma kumanie jak kamilka3d momentami (no offence) a potem wezmie sie taki i szpana zadaje i swieci wiedza. co za niewdziecznosc normalnie... foch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 5:15 am
A mógł przeciez pod spodem napisać, że to Twój pomysł, prawda? whee Ale NIE! Co za bestia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 8:47 am
przecietny Gveir Łatwe przyspieszenie - przy używaniu uTorrent, zmniejszyć wysyłanie na 10 kb/s, ściąganie na maks, a ogólnie to przed włączeniem torrenta ściągnąć, skonfigurować i uruchomić BT Engine - na Neo 512 prawie zawsze maks transferu, a nawet jak nie maks, to dwa, trzy razy szybciej leci :] taaa... najpierw ucze czlowieka, pokazuje palcem bo to ma kumanie jak kamilka3d momentami (no offence) a potem wezmie sie taki i szpana zadaje i swieci wiedza. co za niewdziecznosc normalnie... foch TY!!!!!! Chcesz oberwać za takie teksty? Pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 10:49 am
kamilka3d przecietny Gveir Łatwe przyspieszenie - przy używaniu uTorrent, zmniejszyć wysyłanie na 10 kb/s, ściąganie na maks, a ogólnie to przed włączeniem torrenta ściągnąć, skonfigurować i uruchomić BT Engine - na Neo 512 prawie zawsze maks transferu, a nawet jak nie maks, to dwa, trzy razy szybciej leci :] taaa... najpierw ucze czlowieka, pokazuje palcem bo to ma kumanie jak kamilka3d momentami (no offence) a potem wezmie sie taki i szpana zadaje i swieci wiedza. co za niewdziecznosc normalnie... foch TY!!!!!! Chcesz oberwać za takie teksty? Pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz! prawda w oczka kole? xd zreszta pisalem no offence
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 11:05 am
Ech... dobra, przeciętny pokazywał palcem i tłumaczył, bo miałem dzień srogiej zaćmy umysłowej razz
Kamilko...DYSTANS!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 2:48 am
Gveir Ech... dobra, przeciętny pokazywał palcem i tłumaczył, bo miałem dzień srogiej zaćmy umysłowej razz Kamilko... DYSTANS!Jak mam cholera jasna mieć dystans, jak on gada niewiadomo co, i jeszcze jak mu wszyscy wokoło mówią, żeby zaczął nawijać po ludzku, to on się upiera, że mimo wszystko mówi normalnie? Czy to moja kurwa wina, że się nie znam za dobrze na komputerach? By mi to ktoś NORMALNIE wytłumaczyl, to bym wiedziała wszystko, co potrzebne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 11:16 pm
kamilka3d Gveir Ech... dobra, przeciętny pokazywał palcem i tłumaczył, bo miałem dzień srogiej zaćmy umysłowej razz Kamilko... DYSTANS!Jak mam cholera jasna mieć dystans, jak on gada niewiadomo co, i jeszcze jak mu wszyscy wokoło mówią, żeby zaczął nawijać po ludzku, to on się upiera, że mimo wszystko mówi normalnie? Czy to moja kurwa wina, że się nie znam za dobrze na komputerach? By mi to ktoś NORMALNIE wytłumaczyl, to bym wiedziała wszystko, co potrzebne. siepiesz sie jak wsza na grzebieniu normalnie. :/ nie moja wina ze zamiast spoleczenstwa informatycznego w szkole legna sie kolejne generacje analfabetow cyfrowych dla ktorych wlaczenie czegos wiecej niz gg to abstrakcja. mowie normalnei tylko nikt mi nie daje dokonczyc bo gdy uslyszy jedno chocby slowo ktorego nie zna odrazu lament ze gadam co albo jak. ze nie wspomne o uzywaniu normalnego prawdziwego oprogramowania do ktorego jak juz powiedzialem ciebie nie bede juz przekonywal bo jestes neireformowalna i na dzwiek takich wyrazow jak linux dostajesz drgawki. to jest wina wasza nie moja ze sie z wami nie dogaduje. nie samymi wierszykami czy ranma czlowiek zyje. trzebabyc otwartym na wiecej niz na konsumpcje masowek i latwe uzyszkodnikowanie. i tylko mi nei pierdziel ze nie masz sie gdzie tego nauczyc bo w szkole o tym nie gadaja i nikt sie na tym nie zna. a gowno wielkie jak ksiezyc prawda. tylko TRZEBA CHCIEC. mnie w szkole tez nie nauczyli tego co wiem. nie wymagam tutaj bog wie czego. nei masz wykladac teorii obwodow, czy podstaw algorytmiki albo liczyc binarnie. ja wymagam elementranej PODSTAWOWEJ wiedzy z zakresu informatyki. takiego przedszkolengo ABC ktorego opanowanie jednak wydaje sie chyba nie do przejscia dla statystycznego uzytkownika komputera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 6:08 am