|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:36 am
wczoraj padał deszcz,potem deszcz ze sniegiema potem jeszcze do tego grad i pizgało jakby sie powiesił. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 7:04 am
hahah XDD w ogole nie wiem co sie dzieje.... śnieg na południudniu... a na północy słonko i cieplo XD łeee a ja sie juz ptrzyzwyczailam ze u mnie jest zawsze najzimniej >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 8:51 am
jaki śnieg eek ?! żadnego śniegu nie było razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 8:52 am
Lady Revania jaki śnieg eek ?! żadnego śniegu nie było razz moja matka mowi, ze z rana padało ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 8:55 am
EvilYuki Lady Revania jaki śnieg eek ?! żadnego śniegu nie było razz moja matka mowi, ze z rana padało ;< Kikuchiyu też mówi, że rano padało Oo. Ale rano to ja spałam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:00 am
u mnie to na 100% zadnego sniegu Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 1:28 pm
A u mnie juz rano nic nie było poza błockiem crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 2:13 pm
Yajo A u mnie juz rano nic nie było poza błockiem crying crying crying a nosisz glany? wiesz jaka to menczarnia bloto z protektorow wydłubywac? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 3:51 pm
Gem_ma wcale nie smiesznie jak ide sobie na przerwie za mura szluga zapalic to mi tak pizga ze zdarzyłem sie 2 razy przeziebic przez te 3 tyg. stare gonk palenie szkodzi boug cie pokaral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:38 am
Dufy Gem_ma wcale nie smiesznie jak ide sobie na przerwie za mura szluga zapalic to mi tak pizga ze zdarzyłem sie 2 razy przeziebic przez te 3 tyg. stare gonk palenie szkodzi boug cie pokaral raczej Bozia... stare Bog mnie kocha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:55 am
u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:28 am
Lady Revania u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama u mnie w Wawie też dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:42 am
don Tachos Lady Revania u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama u mnie w Wawie też dramallama a dzisiaj świeci słońce dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 10:43 am
Lady Revania don Tachos Lady Revania u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama u mnie w Wawie też dramallama a dzisiaj świeci słońce dramallama no, i nawet tak wiosennoładnie jest dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:38 pm
don Tachos Lady Revania don Tachos Lady Revania u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama u mnie w Wawie też dramallama a dzisiaj świeci słońce dramallama no, i nawet tak wiosennoładnie jest dramallama a u mnie we WRO ciepluchno tylko pizga rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|