|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:22 am
*staje zdezorientowany i spoglada to na uciekajaca Kikuchiyu i Revanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 10:23 am
*wkłada łapkę do pyszczka, grzebie przez chwilę, po czym wyciąga z policzkowej skrytki nie otwartą jeszcze butelkę wina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:55 pm
Zimtca *wkłada łapkę do pyszczka, grzebie przez chwilę, po czym wyciąga z policzkowej skrytki nie otwartą jeszcze butelkę wina* z 2 opcji wybiera 3 i podąża w strone Zimtci rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 2:24 pm
Gem_ma ...podąża w strone Zimtci rofl *niestety po drodze sie potyka o kuwetę kota, która wraz z zawartością laduje na głowie Gem_ma* dramallama *Kikuchiyu wypija całego winiacza sama* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 5:12 am
*odkorkowuje butelczyne i pociaga z niej zdrowo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 5:16 am
*wyciaga z torby nalewke robiana przez jej dziadka* mrr <3 apropos, nalewki mojego dziadka sa przepyszne <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 6:56 pm
"...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 9:01 am
Ayah_TheMetalMania "...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..." burning_eyes dobijasz mnie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 11:39 am
twisted REBELION scream GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REBELION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 12:08 am
Mirwais twisted REBELION scream GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REBELION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *bach po głowie* do garów! twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 11:47 am
>.>"
Nie wiecie przypadkiem, czy w karaoke organizuje się olimpiady? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:32 am
na pewno gdzieś sa. Teraz robia olimpiady ze wszystkiego ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:41 pm
Uff. Kamień z serca xD
A wiecie, że ja kiedyś chciałam w Idolu startować? xd Marzyło mi się, żeby mnie pokazali w telewizji, jak roblili transmisje z eliminacji. Cała moja klasa gimnazjalna to oglądała i pomyślałam, że dla takiej szarej myszy, którą byłam wówczas, byłoby ogromną satysfakcją gdyby to całe towarzystwo dostało szczękospadu na widok mnie w teleodbiorniku przed sensejem Wojewódzkim xd Problem w tym, że śpiewam jak śpiewam i chyba by to fałszowanie nikogo nei zachwyciło :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 8:24 am
Szczękospadow by nie bylo, bo sensej (lol?...) Wojewodzki K. by Cie od góry z dołu, z prawa to lewa i po wszystkich przekątnych opiepszył ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 4:18 am
Za to mu w końcu płacą :] A słowo sensei użyłam tylko dla efektu komicznego, który i tak nie wyszedł (normalka sweatdrop ).
Zauważyliście, że gildia kręci sie tylko dzięki nam? Przynajmniej dział 'Na każdy temat" :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|