|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:32 pm
Lady Revania Kikuchiyu Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama ty stawiasz cool to jest świetny pomysł mrgreen
buuu musze spadac sad bye bye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:33 pm
Rishi-san Lady Revania Kikuchiyu Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama ty stawiasz cool to jest świetny pomysł mrgreen
buuu musze spadac sad bye bye! papa, zobaczymy się innym razem ^^. na dziwkach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:34 pm
Rishi-san Gem_ma ja bym chodził i smarkał połowie ludzi na czubki głów whee czemu na czubki głów? XD taki dryblas z ciebie? ja to kurdupel jestem >.> bu PS: masz super sygnature *-* thanks - nie trzeba byc wysokim by smarkac n glowy ludziom gdzie srednia wzrostu wynosi 168cm wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:36 pm
Gem_ma Rishi-san Gem_ma ja bym chodził i smarkał połowie ludzi na czubki głów whee czemu na czubki głów? XD taki dryblas z ciebie? ja to kurdupel jestem >.> bu PS: masz super sygnature *-* thanks - nie trzeba byc wysokim by smarkac n glowy ludziom gdzie srednia wzrostu wynosi 168cm wink 168cm to dużo stare . ja mam dużo mniej... wpasowałabym się do nich idealnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:51 pm
Lady Revania Kikuchiyu Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama ty stawiasz cool stawiam laske XD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:05 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama ty stawiasz cool stawiam laske XD dramallama nie, wole Uru ;P. postaw mi jego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:17 pm
postawic to mogę,ale jemu :] dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:19 pm
Kikuchiyu postawic to mogę,ale jemu :] dramallama wypad, idz postaw Rukusi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:24 pm
Lady Revania Kikuchiyu postawic to mogę,ale jemu :] dramallama wypad, idz postaw Rukusi xD a ty Kyo >.< Rukusi stwaiam cały czas domokun i to całkiem za darmo , potrzebuje odmiany rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:27 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu postawic to mogę,ale jemu :] dramallama wypad, idz postaw Rukusi xD a ty Kyo >.< Rukusi stwaiam cały czas domokun i to całkiem za darmo , potrzebuje odmiany rolleyes twisted to postaw Makoto 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 12:07 pm
pojechałabym do Radziejowa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 12:28 pm
hmm japonia jak wszycy wink albo wybrac sie na jakas tropikalna wyspe z przystojniakami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 2:03 pm
albo na karaiby jacka szukac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:39 am
Gem_ma albo na karaiby jacka szukac? jestem za dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:42 am
Nippon! Harajuku, Shibuya yeah xD Gem_ma, ja tymi smarkami też nie chce dostać...mam 165cm więc... xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|