|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:26 pm
Shizuka_san Girugamesh - Mouja no Koushin fajny utwór ^^ ja zaraz se włączę Dira biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:48 pm
Dira... a co? ^^ To też sobie włącze! ^^ (Jak mam razz )
Girugamesh - Owari to Mirai
Tak wiem, jestem monotematyczna! ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:59 pm
yeeee, w końcu coś normlanego blaugh nie no joke , nie bij! Ayabie-Lempicka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:03 pm
Kikuchiyu yeeee, w końcu coś normlanego blaugh nie no joke , nie bij! Ayabie-Lempicka*chwali ją za dobry gust* fajna ta piosenka wink Dir En Grey - Conceived Sorrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:09 pm
Lady Revania *chwali ją za dobry gust* fajna ta piosenka wink Dir En Grey - Conceived SorrowNo ba, przekonałas mnie do tego razz Dir En Grey - Red...[EM] jak ja to kocchhaammm <3 ,dzieki Lady *całauje ją po nogach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:19 pm
Kikuchiyu Lady Revania *chwali ją za dobry gust* fajna ta piosenka wink Dir En Grey - Conceived SorrowNo ba, przekonałas mnie do tego razz Dir En Grey - Red...[EM] jak ja to kocchhaammm <3 ,dzieki Lady *całauje ją po nogach* kolejny przyklad dobrego gustu xD. Red[em] zajebiste mrgreen Dir En Grey - Grief
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:28 pm
The GazettE - Wife <3
Lady ,miałaś mi nagrać Dirów crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:29 pm
Kikuchiyu [ b]The GazettE - Wife <3 Lady ,miałaś mi nagrać Dirów crying ale w koncu nie wiem CO. nie wiem co ty masz rolleyes Dir En Grey - Rotting Root
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:31 pm
a ja słucham Linkin Park - Points of authority
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:33 pm
Rishi-san a ja słucham Linkin Park - Points of authority hej nowe zrobcie jakies topice,oki? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:34 pm
Rishi-san a ja słucham Linkin Park - Points of authority też fajny utwór, chociaż Linkinów to ja najbardziej lubię Crawling i Numb 3nodding Dir En Grey - Namamekashiki Ansoku, Tamerai ni Hohoemi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:39 pm
Lady Revania Rishi-san a ja słucham Linkin Park - Points of authority też fajny utwór, chociaż Linkinów to ja najbardziej lubię Crawling i Numb 3nodding Dir En Grey - Namamekashiki Ansoku, Tamerai ni Hohoemi nobodyknows- Hero's come back
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:40 pm
Lady Revania Kikuchiyu [ b]The GazettE - Wife <3 Lady ,miałaś mi nagrać Dirów crying ale w koncu nie wiem CO. nie wiem co ty masz rolleyes Dir En Grey - Rotting Rootcała dyskografie Dira! xD prosze,prosze heart i Shulle, wiesz co zrobie Ci liste i wyślę poczta gołebią smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:44 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu [ b]The GazettE - Wife <3 Lady ,miałaś mi nagrać Dirów crying ale w koncu nie wiem CO. nie wiem co ty masz rolleyes Dir En Grey - Rotting Rootcała dyskografie Dira! xD prosze,prosze heart i Shulle, wiesz co zrobie Ci liste i wyślę poczta gołebią smile kiedyś jak u mnie będziesz, to ci zgram wink Dir En Grey - Reptition Of Hatred
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|