|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 9:18 am
wkurza mnie Owiec dramallama . (bo uważa, żemy ludzi wyzywamy. ta. jak nas wyzywaja, to my ich tez dramallama )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:26 pm
-> wkurza mnie ze jako dzisiaj nie poszłem do szkoły to jutro musze isc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:34 pm
Gem_ma -> wkurza mnie ze jako dzisiaj nie poszłem do szkoły to jutro musze isc stare o, to tak, jak Evil xD -> wkurza mnie, że hel z balonu Evil (z którego prawie zeszło powietrze) nie zniekształca głosu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:46 pm
Lady Revania Gem_ma -> wkurza mnie ze jako dzisiaj nie poszłem do szkoły to jutro musze isc stare o, to tak, jak Evil xD -> wkurza mnie, że hel z balonu Evil (z którego prawie zeszło powietrze) nie zniekształca głosu stare uwarzaj na hel moj znajomy ma zrąbany kark od helu-nie pytaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:50 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma -> wkurza mnie ze jako dzisiaj nie poszłem do szkoły to jutro musze isc stare o, to tak, jak Evil xD -> wkurza mnie, że hel z balonu Evil (z którego prawie zeszło powietrze) nie zniekształca głosu stare uwarzaj na hel moj znajomy ma zrąbany kark od helu-nie pytaj sweatdrop ale to chyba jak za duzo sie wdycha... ja nigdy nie wdychalam jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:53 pm
mnie wkurza mój brat który chodzi po mieszkaniu i puszcza bąki,twierdzac przy tym,że jest szatanem >.< eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:55 pm
Kikuchiyu mnie wkurza mój brat który chodzi po mieszkaniu i puszcza bąki,twierdzac przy tym,że jest szatanem >.< eek eek rofl gonk - no inaczej tego nie idzie opisac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:57 pm
Kikuchiyu mnie wkurza mój brat który chodzi po mieszkaniu i puszcza bąki,twierdzac przy tym,że jest szatanem >.< eek twój brat to kretyn. mówiłam ci to już rolleyes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:02 pm
Lady Revania Kikuchiyu mnie wkurza mój brat który chodzi po mieszkaniu i puszcza bąki,twierdzac przy tym,że jest szatanem >.< eek twój brat to kretyn. mówiłam ci to już rolleyes ? rotfl ,chyba za każdym razem jak sie widzimy^^ xd on rzeczywiści spadł z drzewa z bananami,a starzy go przygarneli tylko dlatego,że miał darmowe banany >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:05 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu mnie wkurza mój brat który chodzi po mieszkaniu i puszcza bąki,twierdzac przy tym,że jest szatanem >.< eek twój brat to kretyn. mówiłam ci to już rolleyes ? rotfl ,chyba za każdym razem jak sie widzimy^^ xd on rzeczywiści spadł z drzewa z bananami,a starzy go przygarneli tylko dlatego,że miał darmowe banany >.< pomine to, ze banany byly zgnile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:12 pm
Lady Revania pomine to, ze banany byly zgnile... ..to teraz wiesz czemu nie jadam bananów(baranów?) stare teraz bede na niego Banan mówić twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:22 pm
Kikuchiyu Lady Revania pomine to, ze banany byly zgnile... ..to teraz wiesz czemu nie jadam bananów(baranów?) stare teraz bede na niego Banan mówić twisted nie, Banan to moja ksywa, Shizuka mi ja nadala, bo zaczelam z nia gadac o babanach z maslem czekoladowym emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:35 pm
niech ci bedzie, musze w takim arzie co innego wymyślić sweatdrop
brat mnie wkurzył ,bo mi na forum Peje w avatrze ustawił *rzuca go kaczym kuprem* evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:36 pm
Kikuchiyu niech ci bedzie, musze w takim arzie co innego wymyślić sweatdrop brat mnie wkurzył ,bo mi na forum Peje w avatrze ustawił *rzuca go kaczym kuprem* evil *rzuca w jej brata kanapka z szynka i kuwetą kota*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:38 pm
wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie na avatar arenie wstawiaja 1 wszystkim po koleji O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|