|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 9:19 am
niby byłyśmy z Evil w Maku, ale znowu jestem głodna cry . musze zajrzec do lodowki co w niej jest, a potem zastnowic sie co bym zjadla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:46 pm
ja bym zjadła lizaka, o smaku truskawki ze śmietaną domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:48 pm
Kikuchiyu ja bym zjadła lizaka, o smaku truskawki ze śmietaną domokun *daje jej lizaka* *i parówkę sojową ze smalcem* ja bym zjadła watę cukrową mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:55 pm
Lady Revania Kikuchiyu ja bym zjadła lizaka, o smaku truskawki ze śmietaną domokun *daje jej lizaka* *i parówkę sojową ze smalcem* ja bym zjadła watę cukrową mrgreen kę? ja nie jadam parówek sojowych,wolę takie naturalne dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:56 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu ja bym zjadła lizaka, o smaku truskawki ze śmietaną domokun *daje jej lizaka* *i parówkę sojową ze smalcem* ja bym zjadła watę cukrową mrgreen kę? ja nie jadam parówek sojowych,wolę takie naturalne dramallama z miecha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:59 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu ja bym zjadła lizaka, o smaku truskawki ze śmietaną domokun *daje jej lizaka* *i parówkę sojową ze smalcem* ja bym zjadła watę cukrową mrgreen kę? ja nie jadam parówek sojowych,wolę takie naturalne dramallama może parówkę Ruki'ego rofl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:05 pm
Lady Revania może parówkę Ruki'ego rofl ? o kuźwa , skąd wiedziałś ? mrgreen .A co chcesz spróbować ? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:07 pm
Kikuchiyu Lady Revania może parówkę Ruki'ego rofl ? o kuźwa , skąd wiedziałś ? mrgreen .A co chcesz spróbować ? dramallama łooo, pozwalasz mi eek ?! jak pozwalasz, to skorzystam z okazji mrgreen - a ja jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:15 pm
Lady Revania łooo, pozwalasz mi eek ?! jak pozwalasz, to skorzystam z okazji mrgreen - a ja jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść rolleyes pozwala, ci ale wez Uruszkę dramallama , bo inaczej nici z parówki twisted schabik *ślina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:23 pm
Kikuchiyu Lady Revania łooo, pozwalasz mi eek ?! jak pozwalasz, to skorzystam z okazji mrgreen - a ja jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść rolleyes pozwala, ci ale wez Uruszkę dramallama , bo inaczej nici z parówki twisted schabik *ślina* Uruszka wezmie mnie... ale nie od tylu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:38 pm
Lady Revania Uruszka wezmie mnie... ale nie od tylu xD *Lady mówi "papa" parówce Ruki'ego* dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:42 pm
Kikuchiyu Lady Revania Uruszka wezmie mnie... ale nie od tylu xD *Lady mówi "papa" parówce Ruki'ego* dramallama wolę parówkę Uru. albo Bou cool dobra, teraz na serio przeszłabym się do lodówki, ale nie chce mi się wstać od kompa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:44 pm
ja bym zjadla Lasagne *q*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:50 pm
Rishi-san ja bym zjadla Lasagne *q* nie rób mi smaka ;_; teraz to ja bym pizzę zjadła *marzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|